Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmmm... Ja mojemu albo kurczaczka po chinsku, albo w sosie jogurtowo ziolowym, albo z pieczarkami, chili con carne, kremy, jakies zupy. Roznie. Moj to dopiero mis... ale mniej do pracy dostaje ;p na pewno deseru nie daje
My tez mielismy tam rabat, przydal sie mamy super wanne z prysznicem zwykla w litere L z drzwiami
Ide spac. Ehhh zaraz koniec ferii ;p -
Ja jestem też dzisiaj taka senna. Dobranoc<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
alegzi wrote:Jakieś propozycje? Ja robię gołąbki w sosie + na deser pierogi z truskawkami i twarogiem polane śmietaną.
Muszę uważać co robię, bo jego kolegą jest Amerykanin, a oni są hmmm dziwni jeśli chodzi o jedzenie Oby mu zasmakował Polski gołąbek
Na pewno gołąbki mu podpasują! Komu by nie smakowały?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Jej dziewczynki.. Jak tam samopoczucie dzisiaj? Ja nie wyspana .. Mała nie sala spać budziła się kilka razu
Y w nocy na mleko i wodę..i już po 6 wstała A ja ledwo żyje czuje się spuchnieta i wgl jakbym się spila wczoraj brzuch pobolewa A @ jeszcze nie ma -
Dzień dobry
Ja nawet dziś wyspana i w takim dobrym nastroju
Choć wczoraj przypomniało mi się o tym co zapomniałam.... A jest tego dłuuuuga lista ;( masakra. Nawet zapomniałam by do Taty oddzwonić... Nie wiem co jest ze mną. -
Cześć Kobitki!
Ja już na nogach. Położyłam się po 22, a zasnęłam chyba koło 24 jak nie 1. Ostatnio nie mogę od razu zasnąć.
Maleńka, mam nadzieję, że dasz radę wytrzymać cały dzień i że dzisiejszą noc będziesz mogła przespać.
Seli, może jesteś przemęczona?
Miłego dnia1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Nie... Ja od tygodnia ponad mam urlop :p Teraz w poniedziałek wracam do pracy ja po prostu... Jakaś nieogarnięta jestem Taka rozmemłana...
-
alegzi wrote:Cześć Kobitki!
Ja już na nogach. Położyłam się po 22, a zasnęłam chyba koło 24 jak nie 1. Ostatnio nie mogę od razu zasnąć.
Maleńka, mam nadzieję, że dasz radę wytrzymać cały dzień i że dzisiejszą noc będziesz mogła przespać.
Seli, może jesteś przemęczona?
Miłego dnia
Wątpię że się wyspie mała od czasu choroby co nic się tak budzi i wstaje wcześniej chodzę jak zombie ale już się chyba przyzwyczaiłam .. Niepokoi mnie ból brzucha jeszcze
Dziś mam wizytę i lekarza ..ciekawe co mi powie na to wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 08:36
-
Seli wrote:Nie... Ja od tygodnia ponad mam urlop :p Teraz w poniedziałek wracam do pracy ja po prostu... Jakaś nieogarnięta jestem Taka rozmemłana...
Zazdroszczę urlopu ;p
Jak człowiek musi być na obrotach to nawet jak ma 10 zdań do wykonania to przeważnie o wszystkim pamięta, ale jak przychodzi np. urlop albo jakieś wolne to wszystko się wyłącza, człowiek się rozleniwia. Nie martw się, każdemu się należy czas zapomnienia od czasu do czasu1cs z CLO
-
Maleńka1592 wrote:Ja tak mam od nad pamiętam kładę się wcześniej A mimo zmęczenia nie mogę zasnąć dopiero 1-2 a i 7 już wstajemy
Wątpię że się wyspie mała od czasu choroby co nic się tak budzi i wstaje wcześniej chodzę jak zombie ale już się chyba przyzwyczaiłam .. Niepokoi mnie ból brzucha jeszcze
Dziś mam wizytę i lekarza ..ciekawe co mi powie na to wszystkie
I niby kobieta, która jest w domu z dzieckiem nic nie robi... Ten kto tak mówi powinien przez tydzień zajmować się małym dzieckiem. Od razu zmieni zdanie.
Który to Twój dc?1cs z CLO
-
alegzi wrote:Zazdroszczę urlopu ;p
Jak człowiek musi być na obrotach to nawet jak ma 10 zdań do wykonania to przeważnie o wszystkim pamięta, ale jak przychodzi np. urlop albo jakieś wolne to wszystko się wyłącza, człowiek się rozleniwia. Nie martw się, każdemu się należy czas zapomnienia od czasu do czasu
Może masz rację idę szaleć na zakupach to zapiszę sobie co mam kupić Mój chciał książkę to mu zafunduje będzie miał miły prezent, tylko muszę o niej pamiętać -
alegzi wrote:I niby kobieta, która jest w domu z dzieckiem nic nie robi... Ten kto tak mówi powinien przez tydzień zajmować się małym dzieckiem. Od razu zmieni zdanie.
Który to Twój dc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 08:43
-
alegzi wrote:I niby kobieta, która jest w domu z dzieckiem nic nie robi... Ten kto tak mówi powinien przez tydzień zajmować się małym dzieckiem. Od razu zmieni zdanie.
Który to Twój dc?
Alegzi-święte słowa! Myślę ze weekend by wystarczyl ale taki ze naprawdę sam zostaje z maluchem Moj to sie juz przekonał ze zostać w domu to nie znaczy lenic sie. Nawet bez dziecka. Bo zawsze ogarniałam dom. A potem zaszłam w ciąże i jak na początku przesypiałam pol dnia (czyli prawie tyle co on był w pracy) okazało sie ze tyle niezrobione... I okazało sie ze jednak cos robiłam oduczył sie w mig!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Maleńka1592 wrote:Mój mąż już się że wychowywanie dziecka jest ciezsza praca niż wiele innych noo i na 3 etatu bo 24 h na dobe to 31 dc ale martwi mnie ta beta
Może przesunęła Ci się owulacja? I beta wzrośnie?
Oj tak, z dziećmi to 24/7 pracaMaleńka1592 lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Może masz rację idę szaleć na zakupach to zapiszę sobie co mam kupić Mój chciał książkę to mu zafunduje będzie miał miły prezent, tylko muszę o niej pamiętać
Hahaha zapisz sobie gdzieś w telefonie przypomnienie propo przypominania i zapominania to mam podobnie. Ale zwalam to na ciążę bo jeszcze bardziej mam tak ze karteczki albo właśnie w telefonie zapisujehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Hahaha zapisz sobie gdzieś w telefonie przypomnienie propo przypominania i zapominania to mam podobnie. Ale zwalam to na ciążę bo jeszcze bardziej mam tak ze karteczki albo właśnie w telefonie zapisuje
ja na karteczce -
Maleńka1592 wrote:Mój mąż już się że wychowywanie dziecka jest ciezsza praca niż wiele innych noo i na 3 etatu bo 24 h na dobe to 31 dc ale martwi mnie ta beta
Spokojnie (wiem łatwo mówić) ale nerwy Ci dużo nie dadzą... Masz sporo na głowie ostatnio nerwów stresów problemów... Jeśli dzisiaj idziesz do lekarza to on zobaczy czy masz czekać na @ czy robić powtórkę betyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
I bravo dla niego! A jak długie masz cykle? Kochana, pamiętaj, że dużo naszych problemów siedzi w głowie. Wiem, że ciężko się od tego odciąć, ale im mniej będziesz myślała o @ tym lepiej. No chyba, że faktycznie nie przyjdzie w ciągu 10 dni, a ciąży też nie będzie.1cs z CLO