X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Wiecie, szkoda mi tych dziewczyn, które co rusz wstawiają zdjęcia, bo faktycznie jak napisała kryha pewnie nie mają co w realu pokazać. Może muszą to jakoś odreagować.

Pewnie tak... Przykre.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nadrukowalyscie!☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tez na fejsie ciągle dostawałam wiadomości kiedy będą zdjęcia ze ślubu... To dodałam 2-jedno przy przysiędze, drugie z wesela ;) ktoś chce więcej pooglądać zapraszam na pokaz do nas do domu :P
    Dzieckiem tez nie mam zamiaru sie bardzo chwalić ;) śmiejemy sie z mężem ze nawet 90% osób od nas nie wie o tym ze w ciąży jestem :P w sensie tych facebookowych znajomych :P i niby można dać jakieś statusy bla bla ale mąż stwierdził ze to bez sensu nie musi cały świat wiedzieć tylko Ci co będą naprawdę zainteresowani :P

Seli lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I pochwale sie wam a co! Zdecydowaliśmy sie kupić nawilżacz powietrza z jonizatorem! :D pojutrze juz będzie u nas w domciu :D juuupiii! :D może w końcu będziemy mogli normalnie oddychać i bez zatkanego nosa i suchości Sahary w gardle wstać rano ;)

• kryha Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Dziewczyny ja tez na fejsie ciągle dostawałam wiadomości kiedy będą zdjęcia ze ślubu... To dodałam 2-jedno przy przysiędze, drugie z wesela ;) ktoś chce więcej pooglądać zapraszam na pokaz do nas do domu :P
    Dzieckiem tez nie mam zamiaru sie bardzo chwalić ;) śmiejemy sie z mężem ze nawet 90% osób od nas nie wie o tym ze w ciąży jestem :P w sensie tych facebookowych znajomych :P i niby można dać jakieś statusy bla bla ale mąż stwierdził ze to bez sensu nie musi cały świat wiedzieć tylko Ci co będą naprawdę zainteresowani :P

Ja też się nie chwaliłam. Nawet jak się syn urodził. Dopiero po miesiącu jakieś zdjęcie ze spaceru wrzuciłam. Ostatnio zrobiłam czyszczenie i wszystkie zdjęcia poza profilowym usunęłam.
    Usunęłam też powiadomienie o urodzinach i wow - nikt życzeń na fejsie nie złożył :) W realu jedynie mąż, rodzice i przyjaciółka pamiętali :)

Tak w ogóle wypiłam trochę wina i mnie teraz strasznie mdli... ;/ Masakra

2x1nanlix81xpd1c.png
    km5svcqgp72i11n3.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mamy nawilżacz powietrza, mąż przestał się po nocy dusić :) Bo ogólnie to ma uczulenie na roztocza, jak sprząta to się dusi. I powietrze opolskie mu nie służy. Jak jesteśmy w domu rodzinnym to od razu wyleczony, a tu masakra, szczególnie zimą.

Ja mam lenia. Muszę się ubrać i z psem iść, a robię to już od pół godziny i wstać nie mogę :D Pies zrezygnowany poszedł już spać do sypialni... Czas się podnieść i iść

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki nawilżacz? Polecicie coś? ja się zastanawiam... Na razie mam zamówioną poduszkę elektryczną ale nawilżacz też za mną chodzi :P

Ja ze ślubu jedno dodałam :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• terka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    My też mamy nawilżacz powietrza, mąż przestał się po nocy dusić :) Bo ogólnie to ma uczulenie na roztocza, jak sprząta to się dusi. I powietrze opolskie mu nie służy. Jak jesteśmy w domu rodzinnym to od razu wyleczony, a tu masakra, szczególnie zimą.

Ja mam lenia. Muszę się ubrać i z psem iść, a robię to już od pół godziny i wstać nie mogę :D Pies zrezygnowany poszedł już spać do sypialni... Czas się podnieść i iść

Teraz to on będzie miał spacer pod ogonem :P haha :D
    Dzięki za dodatkowy impuls ze dobrze zrobiliśmy ;) no właśnie mąż jak cos zakurzone to kicha jak szalony, i oboje problemy z zatokami... I w nocy cos do picia zawsze obok bo jak sie człowiek przebudzi to Sahara w ustach jak na kacu jakimś... No i wiadomo jak dziecko to tez zawsze lepiej żeby miało dobre powietrze a nie takie co ledwo sie żyje... No i tak zmotywowani zamówiliśmy w końcu ;) mam nadzieje ze sie sprawdzi :D

• terka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kryha wrote:
    Ja też się nie chwaliłam. Nawet jak się syn urodził. Dopiero po miesiącu jakieś zdjęcie ze spaceru wrzuciłam. Ostatnio zrobiłam czyszczenie i wszystkie zdjęcia poza profilowym usunęłam.
    Usunęłam też powiadomienie o urodzinach i wow - nikt życzeń na fejsie nie złożył :) W realu jedynie mąż, rodzice i przyjaciółka pamiętali :)

Tak w ogóle wypiłam trochę wina i mnie teraz strasznie mdli... ;/ Masakra

Haha a tak to po 30-40 życzeń bo wybiło komuś :P skąd to znam :P
    Ja nie wiem kiedy i jakie ale na 100000000% nie takie upaprane marchewa czy na nocniku :P jeju jakie to żenujące wg mnie...

• terka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    A jaki nawilżacz? Polecicie coś? ja się zastanawiam... Na razie mam zamówioną poduszkę elektryczną ale nawilżacz też za mną chodzi :P

Ja ze ślubu jedno dodałam :P

Jak dojedzie i sie sprawdzi to Ci napisze opinie :P teraz sie nie wypowiadam póki go nie mam :P

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet nie wiem jaki model, Phillips jakiś. Zmienia kolorki :D I cicho chodzi. Mąż niedawno kupił. I tak raz na jakiś czas włączymy, sprawdza się.
    Nadal nie podniosłam tyłka z sofy :D Potrzebuję chyba kopa w tyłek :P

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Ja nawet nie wiem jaki model, Phillips jakiś. Zmienia kolorki :D I cicho chodzi. Mąż niedawno kupił. I tak raz na jakiś czas włączymy, sprawdza się.

ja dziś też... Ostatecznie tylko frytki zrobiłam... I się umyłam dziś :P a tak to nic nie robię.

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:

Uwaga leci gliwicki kopniak.... Bum! :D XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 20:52

• terka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    ja dziś też... Ostatecznie tylko frytki zrobiłam... I się umyłam dziś :P a tak to nic nie robię.

Widzę każda ma jakiegoś lenia do wywalenia :D ja przez to powietrze tez nigdzie nie szlam, a jak nigdzie nie szlam to większość czasu na lezaka :P no dobra poza wyjątkiem z mężem cosik tam się pobawiliśmy :P ale to tyle z mojej aktywności :P

• Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Widzę każda ma jakiegoś lenia do wywalenia :D ja przez to powietrze tez nigdzie nie szlam, a jak nigdzie nie szlam to większość czasu na lezaka :P no dobra poza wyjątkiem z mężem cosik tam się pobawiliśmy :P ale to tyle z mojej aktywności :P

ja miałam chęci... ale leżę na sofie i robię prezentację na studia. Oglądamy też film.

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    ja miałam chęci... ale leżę na sofie i robię prezentację na studia. Oglądamy też film.

Czyli cos jednak sie dzieje u którejś :P u nas mąż gra na kompie a ja z wami na telefonie :P
    A co to za prezentacja?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 20:58

• Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Czyli cos jednak sie dzieje u którejś :P u nas mąż gra na kompie a ja z wami na telefonie :P
    A co to za prezentacja?

o depresji i wykluczeniu społecznym :P

Mój też gra :P w ogóle sobie wymyślił... Że zaprosi kolegę do biura i razem sobie pograją i wypiją piwo. Tamten kolega jest byłym pracownikiem. Tak się wściekłam :P No co to w ogóle za pomysł grać i pić w biurze ! :P ale prędko stwierdził,że mam racje i pójdą jak ludzie do pubu :P

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    o depresji i wykluczeniu społecznym :P

Mój też gra :P w ogóle sobie wymyślił... Że zaprosi kolegę do biura i razem sobie pograją i wypiją piwo. Tamten kolega jest byłym pracownikiem. Tak się wściekłam :P No co to w ogóle za pomysł grać i pić w biurze ! :P ale prędko stwierdził,że mam racje i pójdą jak ludzie do pubu :P

Cóż za optymistyczny temat prezentacji! :D :D :D
    Nie no w biurze to jednak nie najlepszy pomysł. Dobrze ze go przekonałaś żeby poszedł gdzie indziej ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Cóż za optymistyczny temat prezentacji! :D :D :D
    Nie no w biurze to jednak nie najlepszy pomysł. Dobrze ze go przekonałaś żeby poszedł gdzie indziej ;)

Jak mój chłop czasem coś wymyśli to normalnie mi ręce opadają :P I to w sumie tak przypadkiem się dowiedziałam o tych planach bo wiedziałam, że mają się spotkać i spoko, nie mam nic przeciwko ale jak ludzie :P a nie jak.... :p Ja też mam spotkanie z koleżanką akurat w piątek :D

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Jak mój chłop czasem coś wymyśli to normalnie mi ręce opadają :P I to w sumie tak przypadkiem się dowiedziałam o tych planach bo wiedziałam, że mają się spotkać i spoko, nie mam nic przeciwko ale jak ludzie :P a nie jak.... :p Ja też mam spotkanie z koleżanką akurat w piątek :D

O ;) to fajnie sie składa jak każde cos ma w jednym czasie ;)

‹‹ 378 379 380 381 382 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ