Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
kryha wrote:Bardzo często jest tak, że szpitale podają możliwość porodu w wodzie, ale w rzeczywistości tylko podczas pierwszej fazy porodu! Ma to na celu tylko zmniejszyć ból podczas skurczów. Zwróćcie na to uwagę Potem normalnie wyganiają na fotel.
Zdarzają się takie szpitle, gdzie faktycznie można urodzić w wodzie, ale rzadko i za dopłatą
u mnie rzeczywiście, opłata 500 zł w porównaniu do tego co chce medfemina to spoko -
Ja juz po wizycie u Endo i położnej przy okazji bo pacjentki nie było to się wbiłam u Endo w porządku, cel z TSH osiągnięty, dawka zostaje taka sama i mam przyjść za 3 miesiące albo w ciąży szybciej, tak jak ostatnio. Wyniki obejrzała ze sZpitala nawet, powpisywala sobie wszystkie hormony itd. A później prawie godzinę siedziałam u koleżanki położnej i gadalysmy o pierdolach czekam na autobus bo utknelam na drugim końcu miasta i mi sie pieszo iść nie chce przez te ich wykopki....
Ogólnie humor lepszy, jedynie głowa boli po całym dniu wnerwa. U was widzę produktywnie, nadrobie w domu bo teraz ręce mi odpadają z zimnaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
kryha wrote:Bardzo często jest tak, że szpitale podają możliwość porodu w wodzie, ale w rzeczywistości tylko podczas pierwszej fazy porodu! Ma to na celu tylko zmniejszyć ból podczas skurczów. Zwróćcie na to uwagę Potem normalnie wyganiają na fotel.
Zdarzają się takie szpitle, gdzie faktycznie można urodzić w wodzie, ale rzadko i za dopłatą
No warto dopytać... A jak sie upre i na fotel nie pójdę to co? Wrzuca mnie na niego?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:No warto dopytać... A jak sie upre i na fotel nie pójdę to co? Wrzuca mnie na niego?
hahaha możliwe
Tylko tu jest problem u mnie w tym pobliskim dobrym, że odwiedziny tylko jednej osoby i tylko w ciągu 2 h dziennie... Nie wyobrażam sobie nie mieć męża wtedy... On pewnie też Ale jest napisane, że cieszą się popularnoscią i mają obłożenie... -
alex0806 wrote:Ja juz po wizycie u Endo i położnej przy okazji bo pacjentki nie było to się wbiłam u Endo w porządku, cel z TSH osiągnięty, dawka zostaje taka sama i mam przyjść za 3 miesiące albo w ciąży szybciej, tak jak ostatnio. Wyniki obejrzała ze sZpitala nawet, powpisywala sobie wszystkie hormony itd. A później prawie godzinę siedziałam u koleżanki położnej i gadalysmy o pierdolach czekam na autobus bo utknelam na drugim końcu miasta i mi sie pieszo iść nie chce przez te ich wykopki....
Ogólnie humor lepszy, jedynie głowa boli po całym dniu wnerwa. U was widzę produktywnie, nadrobie w domu bo teraz ręce mi odpadają z zimna
To dobrze ze chociaż to udało Ci sie załatwić a i poklachać tezhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:hahaha możliwe
Tylko tu jest problem u mnie w tym pobliskim dobrym, że odwiedziny tylko jednej osoby i tylko w ciągu 2 h dziennie... Nie wyobrażam sobie nie mieć męża wtedy... On pewnie też Ale jest napisane, że cieszą się popularnoscią i mają obłożenie...
Ja tam czytam o swoim to takich rzeczy nie ma. O opłatach tez nie widzę info. Ale popytam położnych które tam pracują to wiedza jak to w praktyce wyglądahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Ja tam czytam o swoim to takich rzeczy nie ma. O opłatach tez nie widzę info. Ale popytam położnych które tam pracują to wiedza jak to w praktyce wygląda
Tu jest na stronie szpitala... Bo jakby nie było to dla mnie mega ważne, będę miała w sumie jego... I zawsze czuje się bezpieczniej przy nim. Wiem,że zawsze zadziała. -
Seli wrote:Tu jest na stronie szpitala... Bo jakby nie było to dla mnie mega ważne, będę miała w sumie jego... I zawsze czuje się bezpieczniej przy nim. Wiem,że zawsze zadziała.
Cos tam poczytałam cos tam wiem resztę dowiem sie odwiedzając miejscehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:U mnie jest jeden szpital w ktorym jestvzakaz odiwedzin i nawet mąż nie moze przyjsc.. Ale na szczescie sa 3 szpitale u mnie w mieście.
Co za sadyzm tam... Szaleństwo...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Dla mnie to trochę nienormalne... Bo kobieta to nie maszyna rodząca ;/ a facet nie produkuje tylko dzieci ;/ może są tacy co mają to gdzieś ale myślę, że większość mężczyzn to jednak obchodzi i chce zadbać o żonę i dziecko ;/
Kasiula092 lubi tę wiadomość
-
kryha wrote:Jezusie... Beta 34,7!
Super ! Gratuluje!!kryha lubi tę wiadomość
-
No jest nas trochę tutaj
kryha lubi tę wiadomość
-
kryha wrote:Jezusie... Beta 34,7!
Ale żeś wypaliła z tą betą ja tu sobie nadrabiam zaległości, czytam o porodach i szpitalach i w pewnym momencie "Jezusie..."Seli, kryha lubią tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Kryha, gratulacje!!! Nie doczytałam, że miałaś betę robić. Piękny prezent sobie sprawiłaś
A teraz abstrahując od ciąży, muszę spytać: czy po wymazie możliwe jest krwawienie? Pojawiło mi się dużo krwi, zmieszanej z rozciągliwym śluzem przed chwilą. Do tego jajniki (głównie prawy) bolą mnie dzisiaj mega mocno. Chyba, że dostanę okres albo jakieś inne badziewie...kryha lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kryha gratulacje nasze grono się powiększa dobrze zaczęty rok:) to teraz pociągniemy resztę kobitek
A ja byłam dziś na wizycie u gin gdyż czułam jakiś początek infekcji na szczęście wszystko ok, szybko zadziałałam i nic się nie dzieje a tak po za tym moja kropeczka się rozwija jest pęcherzyk i ciałko żółte. Jeszcze nie do końca widoczny Zarodek, kolejna wizyta za 2 tyg a między czasie szereg badań
alegzi, kryha lubią tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019