Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Kryha, gratulacje!!! Nie doczytałam, że miałaś betę robić. Piękny prezent sobie sprawiłaś
A teraz abstrahując od ciąży, muszę spytać: czy po wymazie możliwe jest krwawienie? Pojawiło mi się dużo krwi, zmieszanej z rozciągliwym śluzem przed chwilą. Do tego jajniki (głównie prawy) bolą mnie dzisiaj mega mocno. Chyba, że dostanę okres albo jakieś inne badziewie...
Szczerze mówiąc nie miałam takiej sytuacji. Czytałam tylko, że może się coś takiego zdarzyć i nie jest to groźne.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
kryha wrote:Dzięki dalej nie mogę w to uwierzyć. W sobotę lab zamknięty, więc dopiero w poniedziałek będę mogła zbadać przyrost.
Wizytę u gin mam umówioną na 13.02 bo miałam iść na monitoring
No i elegancko! Jak tam mężulek zareagował?
Ps. a ja się miałam pochwalić, że kupiłam sobie przepyszne kakao w kartoniku. No chyba po Twojej wiadomości to nie zrobi na Was wrażenia1cs z CLO
-
Dziewczyny, trafiłam na post, w którym kobitka pisze, że się musi zebrać i pogadać z mężem nt. seksu, bo dla niej to trudny temat, a coś tam im nie wychodzi. Jakie jest Wasze podejście do tego? Mnie osobiście trochę to zdziwiło, bo nie rozumiem jak może krępować rozmowa o takich rzeczach z własnym mężem. Chyba, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 18:49
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Dziewczyny, trafiłam na post, w którym kobitka pisze, że się musi zebrać i pogadać z mężem nt. seksu, bo dla niej to trudny temat, a coś tam im nie wychodzi. Jakie jest Wasze podejście do tego? Mnie osobiście trochę to zdziwiło, bo nie rozumiem jak może krępować rozmowa o takich rzeczach z własnym mężem. Chyba, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Widziałam ten temat... Trochę opadły mi ręce. Skoro teraz mąż nie chce seksu, to jak ma go skłonić do "robienia dziecka" za przeproszeniem, kiedy presja jest jeszcze większa, niż bez starań. Musi być coś ewidentnie na rzeczy, skoro nie współżyją - bo jest to nieodłączny element związku. Chyba, że ktoś nie ma popędu - a to chyba wtedy jest coś nie tak z hormonami.
Ja z mężem rozmawiam o wszystkim, bo jest między nami porozumienie. On się martwi o mnie i mój stan zdrowia, jak trzeba to sam też badania robi itd. Niczego nie narzuca, znosi moje humorki i w ogóle. A seks nie jest dla nas przymusem. Nawet mam wrażenie, że jest lepszy pod względem doznań niż przed staraniami Bo rozmawiamy o tym wszystkim, lepiej się dopasowaliśmy w łóżku, takie mam wrażenie.panipuchatkowa lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Matko co za zwierzenie ;o
U mnie w związku nie żadnej blokady , wręcz przeciwnie często rozmawiamy o tym , o naszych fantazjach , o tym czego byśmy chcieli spróbować itd
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Week gdZies widzialam jakkes kakalko ??
Podzielić sie prosze ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 19:01
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
W moich jajnikach wczoraj sie cos działo a dzis to juz armagedon. Kłuje, boli jak kolka i inne różne dziwnosci, chociaż dzis dopiero 4 dpo. Może to przez sonohsg? Od wczoraj wieczór wczoraj biore dupka25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Mnie też rozwalił temat... Pisała w pamiętniku, że mają mały staż... Chyba nawet roku nie są małżeństwem licząc na teraz. Nie wierzę, że nie ma ekscytacji w parze, itp. A już w ogóle powinno się rozmawiać o seksie nawet przed ślubem, o swoich oczekiwaniach bo potem bach jest wielkie rozczarowanie...
Ps. Nie wierzę w to co się u mnie dzieje po czopkach. Czuję takie grzanie, ciągnięcie w podbrzuszu, po lewej stronie też i... ile zrostów już wypadło! Zrobiłam sobie kąpiel w soli bocheńskiej i było widać brązowe takie... jakby kawałki mięśni czy mięsa (przepraszam jak ktoś je kolację). NORMALNIE DZIAŁA! I nie boli może w końcu będę zdrowsza?! -
Mała_Mii wrote:Matko co za zwierzenie ;o
U mnie w związku nie żadnej blokady , wręcz przeciwnie często rozmawiamy o tym , o naszych fantazjach , o tym czego byśmy chcieli spróbować itd
Mi zaraz łeb rozsadzi. Od rana mnie głowa boli. A ciśnienie znowu mam prawie 140, co u mnie jest masakrą, bo jestem niskociśnieniowcem i niskotemperaturowcem. U endo miałam 100/60, a teraz tragedia.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵