Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahahah mój mąż.. Jak jeszcze byliśmy u moich rodziców, a mieliśmy chwilę pusty dom... I zaczynał się do mnie dobierać, a zadzwonił telefon i odbierałam to była "kara" musiałam tak rozmawiać by nie dało się poznać nic i szybko się rozłączyć i mówił "nie odbieraj albo nie rozmawiaj jak mamy okazje" czasem jak jesteśmy zmęczeni albo coś i to mówi "może coś urozmaicimy? Zadzwonisz do babci" ahahaha
-
alegzi wrote:Wyobrazilam sobie psa idącego z wibratorem
szedł dumnie -
Ta ;P
A tak zmieniając temat... Wiecie jaki luty będzie cudowny? Są dwa najpiękniejsze święta dzień po dniu!!!
8.02 - TŁUSTY CZWARTEK
9.02 - DZIEŃ PIZZY o matuleńko -
Mała_Mii wrote:A skąd jesteście ? gdzie mieszkacie ?
Ja Wrocław ale pochodzę z mazowsza -
Ja tam Seli takich zabawek nie mam, ale mój pies pewnie byłby zadowolony z takiej zdobyczy, lubi gumowe zabawki A jak jeszcze by piszczało, to już w ogóle
Ja mieszkam w Opolu A pochodzę z mniejszej miejscowości na opolszczyźnie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja tam Seli takich zabawek nie mam, ale mój pies pewnie byłby zadowolony z takiej zdobyczy, lubi gumowe zabawki A jak jeszcze by piszczało, to już w ogóle
Ja mieszkam w Opolu A pochodzę z mniejszej miejscowości na opolszczyźnie.
nie był gumowy, taki durex... Ale nie żałuj:P chciałam spróbować, kupiłam "super" (tak mi się wydawało) a to leeeeży szkoda kasy było :p albo ja nie potrafię korzystać hahahahaha -
Seli wrote:Ta ;P
A tak zmieniając temat... Wiecie jaki luty będzie cudowny? Są dwa najpiękniejsze święta dzień po dniu!!!
8.02 - TŁUSTY CZWARTEK
9.02 - DZIEŃ PIZZY o matuleńko
Ooo jaki ten luty cudowny propo tłustego czwartku... Tak za mną paczki chodzą... Normalnie przesiadują mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 20:50
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Ooo jaki ten luty cudowny
Prawda?! jesss jednego dnia będę żarła pączki a drugiego pójdę chyba aż na festiwal pizzy albo sama zrobię sobie lepszą, w sylwestra na guinessie z sosem bbq zrobiłam mmmmm -
Seli wrote:Prawda?! jesss jednego dnia będę żarła pączki a drugiego pójdę chyba aż na festiwal pizzy albo sama zrobię sobie lepszą, w sylwestra na guinessie z sosem bbq zrobiłam mmmmm
Ja to chyba bardziej z tłustego czwartku sie cieszę bo raczej pozwolenia większego na paczki nie mam bo wiadomo... A wtedy... No kto mi odmówi?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Ja pochodze z podkarpacia A mieszkam w holandii
Ook to nawet nie wiedzialam ze juz prawie od 26 lat mam urodZiny w dniu pizzy ;O;DWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 20:53
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Ja pochodze z podkarpacia A mieszkam w holandii
Ook to nawet nie wiedzialam ze juz oratie od 26 lat mam urodIny w dozen pizza ;O;D
Haha widzisz człowiek cale życie sie uczyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Ja pochodzę z Kaszub.
O jeny ja to już też odliczam dni do tłustego czwartku! Jedno z lepszych "świąt"
Co do pizzy to zjem, bo zjem, ale szału dla mnie nie ma.Seli, terka lubią tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Jak moja mama Ma 9.02 ja 13.02 urodziny miałam w tamtym roku zkopane ;/ praca i wracając do domu ani obiadu, ani kawałka tortu bo do ikei trzeba było zapierniczać nie ten blat dostaliśmy do domu w tym... nie jest lepiej, wycieczka i dłuuuuga rada