X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Seli, podsunęłaś mi pomysł na wieczór :) Znalazłam Piratów na cda i lecę oglądać z mężulem :)

fajni są :D

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex może jakis lokal z tartami masz w okolicy? My bardzo lubimy. Pizze oczywiscie tez i makarony wszelkigo rodzaju. Glowa przestala boleć jupiiii.

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Alex może jakis lokal z tartami masz w okolicy? My bardzo lubimy. Pizze oczywiscie tez i makarony wszelkigo rodzaju. Glowa przestala boleć jupiiii.

Od razu lepiej co? ;)

panipuchatkowa lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Haha, ja też uwielbiam gościa <3 Teraz Moja Khalessi :D Mąż mi czasem też to śpiewa bo go zaraziłam :D Ja włączyłam, a on siedzi przy konsoli i nuci teraz ;p

Terka, a to dla Twojego malucha https://www.youtube.com/watch?v=52XT4K6msAw :D

Haha alex-dzięki XD

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niee, takich specjałów blisko nie mam. Właśnie mi dziewczyny z pracy napisały, że jednak jutro chcą się spotkać więc nawet lepiej dla mnie :) obiad mam dla mezula ogarnięty, a idziemy do pizzerii obok naszego mieszkania więc tym bardziej pasuje :) bezalkoholowe piwko sobie zapodam i będzie ok :)
    Oglądaliśmy tak 3/4 piratów ale nam się cda wieszało to jutro będziemy kończyć: ) idę spać, miłego dnia jutro dziewczyny :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny właśnie zrobiłam test owulacyjny mój pierwszy w życiu :)
    Wyszedł negatywny, sporo jaśniejszy od kontrolnej kreski, jaki wychodzi test po owulacji? jesli jutro kreska będzie jeszcze jaśniejsza niż dzisiaj to by mogło oznaczać, że jest po owulacji? :) Pytanie czysto teoretyczne bo wiem, że nie ufacie tym testom :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2018, 21:42

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Niee, takich specjałów blisko nie mam. Właśnie mi dziewczyny z pracy napisały, że jednak jutro chcą się spotkać więc nawet lepiej dla mnie :) obiad mam dla mezula ogarnięty, a idziemy do pizzerii obok naszego mieszkania więc tym bardziej pasuje :) bezalkoholowe piwko sobie zapodam i będzie ok :)
    Oglądaliśmy tak 3/4 piratów ale nam się cda wieszało to jutro będziemy kończyć: ) idę spać, miłego dnia jutro dziewczyny :)

To jak tak blisko to az szkoda nie pić no ale rozumiem siła wyższa :)
    Ja tak mieszkam, że wszędzie trzeba dojechac i wiecznie problem z kierowcą i zgadnijcie kto robi za kierowcę? Tyle że po knajpach to się rzadko włóczę a raczej po znajomych :D
    :P Chociaż osttanio w ogóle % mi nie podchodza i mogę nie pić

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my piratów i vaiane :D

Ej... Ja mam chyba po dwie owulacje w cyklu... Przez 3 dni śluz rozciągliwy, dziś lepki, wczoraj test pozytywny... I jajnik i czuje po prostu ją tak jak ostatnio i ostatnio ginka potwierdziła... Potem w dalszym dniu cyklu były podobne odczucia i skok tempki... Muszę dobrze monitoring sprawdzić. Teraz sobie odpuszczaliśmy bo bez sensu przy tych czopkach... A i komfort czego kolwiek jest okropny :P no ale jestem zdziwiona... Ciekawe czy w tym też będzie później coś czy tylko dziś.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Seli Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    Dziewczyny właśnie zrobiłam test owulacyjny mój pierwszy w życiu :)
    Wyszedł negatywny, sporo jaśniejszy od kontrolnej kreski, jaki wychodzi test po owulacji? jesli jutro kreska będzie jeszcze jaśniejsza niż dzisiaj to by mogło oznaczać, że jest po owulacji? :) Pytanie czysto teoretyczne bo wiem, że nie ufacie tym testom :)

ciężko powiedzieć, bo mogą być różne po..

U mnie drugi raz w życiu pozytywny, spróbowałam rossmanowskich, bardziej wierze objawom, ostatnio mnie nie zawiodły mimo, że to był 7dc! dziś 8... Dziwactwo :P

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety co do testów owu sie nie wypowiem za dużo, nigdy nie stosowałam...
    Ale jak dla mnie to pozytywny wyjdzie tylko w czasie piku LH, przed i po wyjdzie negatywny. Tak na logike ;) Ale to ze owu moze być o każdej porze (czy to 6-7dc czy 20-25dc) to już nie zdziwi mnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 07:34

Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Mi często przed i po owu wychodzila jasniejsza druga kreska. A gdy byl dzien owu kreska byla bardzo ciemna. My wczoraj zaczęliśmy oglądać serial - Detektyw. Bardzo ciekawie się rozpoczyna. U mnie dziś pada i już po pięknym śniegu.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No... U mnie ta sama sytuacja co w ostatnim cyklu... tylko owu 8 a nie 7 dc... ciekawe czy to tez pusty pecherzyk. I czemu peka tak szybko? Bo potem mam pozniej kolejna owu ze skokiem temperatury a ta jest bez zachowanego skoku...

dZhdp1.png

Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz ja teraz mialam potwierdzoną owu a wykres tego nie wykazal.. Wkurzona jestem! Ale trudno. Czekam na kolejny cykl. Mam nadzieje że będzie lepiej.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam potwierdzona w tamtym cyklu... a potem prog wykazal druga owulke. No chyba, ze sie myle.

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! :)

Ja już w pracy. Jeszcze muszę jakieś śniadanko zjeść. Czekam na wodę do herbatki.

Seli, przykro mi, że pizza nie smakowała tak jak powinna. Tak czekałaś na ten dzień ;)

Alex, mam nadzieję, że znajdziecie z koleżankami fajna knajpkę.

Co do testów ovu to ja zawsze miałam z nimi problemy. Także zaprzestałam ich używania.

Miłego dnia Kobitki ;)

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łe, po prostu wyjscie bylo mile. Mam nowa torebke, sliczna, pare ciuchow i z mezem ten dzien milo spedzilismy. Pizza Hut nas rozczarowala ale to nie tragedia ;p

Ja jade do pracy.

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Łe, po prostu wyjscie bylo mile. Mam nowa torebke, sliczna, pare ciuchow i z mezem ten dzien milo spedzilismy. Pizza Hut nas rozczarowala ale to nie tragedia ;p

Ja jade do pracy.

Nie no całego dnia nie można z tego powodu żałować, ale tak pisałaś o tej pizzy, a tu taka niemiła niespodzianka. Dobrze, że zakupy były udane, wiadomo jak one działają na kobiece samopoczucie :D

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Nie no całego dnia nie można z tego powodu żałować, ale tak pisałaś o tej pizzy, a tu taka niemiła niespodzianka. Dobrze, że zakupy były udane, wiadomo jak one działają na kobiece samopoczucie :D

Wiecej tam nie pojdziemy ;p

Dzis 3 h w szkole i potem korki. Kasa splynie ;p jutro tez a w czwartek wyplata :D

dZhdp1.png

Wysłany: 29 stycznia 2018, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli przytulisz hajsik!

Seli lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ;D mam 80 zl za godzine a jezdze na dwie ;D wiec jest co przytulic ;)

dZhdp1.png

‹‹ 434 435 436 437 438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ