X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Seli, podsunęłaś mi pomysł na wieczór :) Znalazłam Piratów na cda i lecę oglądać z mężulem :)

fajni są :D

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex może jakis lokal z tartami masz w okolicy? My bardzo lubimy. Pizze oczywiscie tez i makarony wszelkigo rodzaju. Glowa przestala boleć jupiiii.

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Alex może jakis lokal z tartami masz w okolicy? My bardzo lubimy. Pizze oczywiscie tez i makarony wszelkigo rodzaju. Glowa przestala boleć jupiiii.

Od razu lepiej co? ;)

panipuchatkowa lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Haha, ja też uwielbiam gościa <3 Teraz Moja Khalessi :D Mąż mi czasem też to śpiewa bo go zaraziłam :D Ja włączyłam, a on siedzi przy konsoli i nuci teraz ;p

Terka, a to dla Twojego malucha https://www.youtube.com/watch?v=52XT4K6msAw :D

Haha alex-dzięki XD

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niee, takich specjałów blisko nie mam. Właśnie mi dziewczyny z pracy napisały, że jednak jutro chcą się spotkać więc nawet lepiej dla mnie :) obiad mam dla mezula ogarnięty, a idziemy do pizzerii obok naszego mieszkania więc tym bardziej pasuje :) bezalkoholowe piwko sobie zapodam i będzie ok :)
    Oglądaliśmy tak 3/4 piratów ale nam się cda wieszało to jutro będziemy kończyć: ) idę spać, miłego dnia jutro dziewczyny :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny właśnie zrobiłam test owulacyjny mój pierwszy w życiu :)
    Wyszedł negatywny, sporo jaśniejszy od kontrolnej kreski, jaki wychodzi test po owulacji? jesli jutro kreska będzie jeszcze jaśniejsza niż dzisiaj to by mogło oznaczać, że jest po owulacji? :) Pytanie czysto teoretyczne bo wiem, że nie ufacie tym testom :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2018, 21:42

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Niee, takich specjałów blisko nie mam. Właśnie mi dziewczyny z pracy napisały, że jednak jutro chcą się spotkać więc nawet lepiej dla mnie :) obiad mam dla mezula ogarnięty, a idziemy do pizzerii obok naszego mieszkania więc tym bardziej pasuje :) bezalkoholowe piwko sobie zapodam i będzie ok :)
    Oglądaliśmy tak 3/4 piratów ale nam się cda wieszało to jutro będziemy kończyć: ) idę spać, miłego dnia jutro dziewczyny :)

To jak tak blisko to az szkoda nie pić no ale rozumiem siła wyższa :)
    Ja tak mieszkam, że wszędzie trzeba dojechac i wiecznie problem z kierowcą i zgadnijcie kto robi za kierowcę? Tyle że po knajpach to się rzadko włóczę a raczej po znajomych :D
    :P Chociaż osttanio w ogóle % mi nie podchodza i mogę nie pić

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my piratów i vaiane :D

Ej... Ja mam chyba po dwie owulacje w cyklu... Przez 3 dni śluz rozciągliwy, dziś lepki, wczoraj test pozytywny... I jajnik i czuje po prostu ją tak jak ostatnio i ostatnio ginka potwierdziła... Potem w dalszym dniu cyklu były podobne odczucia i skok tempki... Muszę dobrze monitoring sprawdzić. Teraz sobie odpuszczaliśmy bo bez sensu przy tych czopkach... A i komfort czego kolwiek jest okropny :P no ale jestem zdziwiona... Ciekawe czy w tym też będzie później coś czy tylko dziś.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Seli Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    Dziewczyny właśnie zrobiłam test owulacyjny mój pierwszy w życiu :)
    Wyszedł negatywny, sporo jaśniejszy od kontrolnej kreski, jaki wychodzi test po owulacji? jesli jutro kreska będzie jeszcze jaśniejsza niż dzisiaj to by mogło oznaczać, że jest po owulacji? :) Pytanie czysto teoretyczne bo wiem, że nie ufacie tym testom :)

ciężko powiedzieć, bo mogą być różne po..

U mnie drugi raz w życiu pozytywny, spróbowałam rossmanowskich, bardziej wierze objawom, ostatnio mnie nie zawiodły mimo, że to był 7dc! dziś 8... Dziwactwo :P

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety co do testów owu sie nie wypowiem za dużo, nigdy nie stosowałam...
    Ale jak dla mnie to pozytywny wyjdzie tylko w czasie piku LH, przed i po wyjdzie negatywny. Tak na logike ;) Ale to ze owu moze być o każdej porze (czy to 6-7dc czy 20-25dc) to już nie zdziwi mnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 07:34

Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Mi często przed i po owu wychodzila jasniejsza druga kreska. A gdy byl dzien owu kreska byla bardzo ciemna. My wczoraj zaczęliśmy oglądać serial - Detektyw. Bardzo ciekawie się rozpoczyna. U mnie dziś pada i już po pięknym śniegu.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No... U mnie ta sama sytuacja co w ostatnim cyklu... tylko owu 8 a nie 7 dc... ciekawe czy to tez pusty pecherzyk. I czemu peka tak szybko? Bo potem mam pozniej kolejna owu ze skokiem temperatury a ta jest bez zachowanego skoku...

dZhdp1.png

Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz ja teraz mialam potwierdzoną owu a wykres tego nie wykazal.. Wkurzona jestem! Ale trudno. Czekam na kolejny cykl. Mam nadzieje że będzie lepiej.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam potwierdzona w tamtym cyklu... a potem prog wykazal druga owulke. No chyba, ze sie myle.

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! :)

Ja już w pracy. Jeszcze muszę jakieś śniadanko zjeść. Czekam na wodę do herbatki.

Seli, przykro mi, że pizza nie smakowała tak jak powinna. Tak czekałaś na ten dzień ;)

Alex, mam nadzieję, że znajdziecie z koleżankami fajna knajpkę.

Co do testów ovu to ja zawsze miałam z nimi problemy. Także zaprzestałam ich używania.

Miłego dnia Kobitki ;)

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łe, po prostu wyjscie bylo mile. Mam nowa torebke, sliczna, pare ciuchow i z mezem ten dzien milo spedzilismy. Pizza Hut nas rozczarowala ale to nie tragedia ;p

Ja jade do pracy.

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Łe, po prostu wyjscie bylo mile. Mam nowa torebke, sliczna, pare ciuchow i z mezem ten dzien milo spedzilismy. Pizza Hut nas rozczarowala ale to nie tragedia ;p

Ja jade do pracy.

Nie no całego dnia nie można z tego powodu żałować, ale tak pisałaś o tej pizzy, a tu taka niemiła niespodzianka. Dobrze, że zakupy były udane, wiadomo jak one działają na kobiece samopoczucie :D

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Nie no całego dnia nie można z tego powodu żałować, ale tak pisałaś o tej pizzy, a tu taka niemiła niespodzianka. Dobrze, że zakupy były udane, wiadomo jak one działają na kobiece samopoczucie :D

Wiecej tam nie pojdziemy ;p

Dzis 3 h w szkole i potem korki. Kasa splynie ;p jutro tez a w czwartek wyplata :D

dZhdp1.png

Wysłany: 29 stycznia 2018, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli przytulisz hajsik!

Seli lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ;D mam 80 zl za godzine a jezdze na dwie ;D wiec jest co przytulic ;)

dZhdp1.png

‹‹ 434 435 436 437 438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ