Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Seli, podsunęłaś mi pomysł na wieczór Znalazłam Piratów na cda i lecę oglądać z mężulem
fajni są -
panipuchatkowa wrote:Alex może jakis lokal z tartami masz w okolicy? My bardzo lubimy. Pizze oczywiscie tez i makarony wszelkigo rodzaju. Glowa przestala boleć jupiiii.
Od razu lepiej co?panipuchatkowa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Haha, ja też uwielbiam gościa Teraz Moja Khalessi Mąż mi czasem też to śpiewa bo go zaraziłam Ja włączyłam, a on siedzi przy konsoli i nuci teraz ;p
Terka, a to dla Twojego malucha https://www.youtube.com/watch?v=52XT4K6msAw
Haha alex-dziękihttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Niee, takich specjałów blisko nie mam. Właśnie mi dziewczyny z pracy napisały, że jednak jutro chcą się spotkać więc nawet lepiej dla mnie obiad mam dla mezula ogarnięty, a idziemy do pizzerii obok naszego mieszkania więc tym bardziej pasuje bezalkoholowe piwko sobie zapodam i będzie ok
Oglądaliśmy tak 3/4 piratów ale nam się cda wieszało to jutro będziemy kończyć: ) idę spać, miłego dnia jutro dziewczynyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny właśnie zrobiłam test owulacyjny mój pierwszy w życiu
Wyszedł negatywny, sporo jaśniejszy od kontrolnej kreski, jaki wychodzi test po owulacji? jesli jutro kreska będzie jeszcze jaśniejsza niż dzisiaj to by mogło oznaczać, że jest po owulacji? Pytanie czysto teoretyczne bo wiem, że nie ufacie tym testomWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2018, 21:42
-
alex0806 wrote:Niee, takich specjałów blisko nie mam. Właśnie mi dziewczyny z pracy napisały, że jednak jutro chcą się spotkać więc nawet lepiej dla mnie obiad mam dla mezula ogarnięty, a idziemy do pizzerii obok naszego mieszkania więc tym bardziej pasuje bezalkoholowe piwko sobie zapodam i będzie ok
Oglądaliśmy tak 3/4 piratów ale nam się cda wieszało to jutro będziemy kończyć: ) idę spać, miłego dnia jutro dziewczyny
To jak tak blisko to az szkoda nie pić no ale rozumiem siła wyższa
Ja tak mieszkam, że wszędzie trzeba dojechac i wiecznie problem z kierowcą i zgadnijcie kto robi za kierowcę? Tyle że po knajpach to się rzadko włóczę a raczej po znajomych
Chociaż osttanio w ogóle % mi nie podchodza i mogę nie pić -
A my piratów i vaiane
Ej... Ja mam chyba po dwie owulacje w cyklu... Przez 3 dni śluz rozciągliwy, dziś lepki, wczoraj test pozytywny... I jajnik i czuje po prostu ją tak jak ostatnio i ostatnio ginka potwierdziła... Potem w dalszym dniu cyklu były podobne odczucia i skok tempki... Muszę dobrze monitoring sprawdzić. Teraz sobie odpuszczaliśmy bo bez sensu przy tych czopkach... A i komfort czego kolwiek jest okropny no ale jestem zdziwiona... Ciekawe czy w tym też będzie później coś czy tylko dziś. -
klitra wrote:Dziewczyny właśnie zrobiłam test owulacyjny mój pierwszy w życiu
Wyszedł negatywny, sporo jaśniejszy od kontrolnej kreski, jaki wychodzi test po owulacji? jesli jutro kreska będzie jeszcze jaśniejsza niż dzisiaj to by mogło oznaczać, że jest po owulacji? Pytanie czysto teoretyczne bo wiem, że nie ufacie tym testom
ciężko powiedzieć, bo mogą być różne po..
U mnie drugi raz w życiu pozytywny, spróbowałam rossmanowskich, bardziej wierze objawom, ostatnio mnie nie zawiodły mimo, że to był 7dc! dziś 8... Dziwactwo -
Niestety co do testów owu sie nie wypowiem za dużo, nigdy nie stosowałam...
Ale jak dla mnie to pozytywny wyjdzie tylko w czasie piku LH, przed i po wyjdzie negatywny. Tak na logike Ale to ze owu moze być o każdej porze (czy to 6-7dc czy 20-25dc) to już nie zdziwi mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 07:34
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
No... U mnie ta sama sytuacja co w ostatnim cyklu... tylko owu 8 a nie 7 dc... ciekawe czy to tez pusty pecherzyk. I czemu peka tak szybko? Bo potem mam pozniej kolejna owu ze skokiem temperatury a ta jest bez zachowanego skoku...
-
Ja mialam potwierdzona w tamtym cyklu... a potem prog wykazal druga owulke. No chyba, ze sie myle.
-
Cześć Dziewczyny!
Ja już w pracy. Jeszcze muszę jakieś śniadanko zjeść. Czekam na wodę do herbatki.
Seli, przykro mi, że pizza nie smakowała tak jak powinna. Tak czekałaś na ten dzień
Alex, mam nadzieję, że znajdziecie z koleżankami fajna knajpkę.
Co do testów ovu to ja zawsze miałam z nimi problemy. Także zaprzestałam ich używania.
Miłego dnia Kobitki1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Łe, po prostu wyjscie bylo mile. Mam nowa torebke, sliczna, pare ciuchow i z mezem ten dzien milo spedzilismy. Pizza Hut nas rozczarowala ale to nie tragedia ;p
Ja jade do pracy. -
Seli wrote:Łe, po prostu wyjscie bylo mile. Mam nowa torebke, sliczna, pare ciuchow i z mezem ten dzien milo spedzilismy. Pizza Hut nas rozczarowala ale to nie tragedia ;p
Ja jade do pracy.
Nie no całego dnia nie można z tego powodu żałować, ale tak pisałaś o tej pizzy, a tu taka niemiła niespodzianka. Dobrze, że zakupy były udane, wiadomo jak one działają na kobiece samopoczucie1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:Nie no całego dnia nie można z tego powodu żałować, ale tak pisałaś o tej pizzy, a tu taka niemiła niespodzianka. Dobrze, że zakupy były udane, wiadomo jak one działają na kobiece samopoczucie
Wiecej tam nie pojdziemy ;p
Dzis 3 h w szkole i potem korki. Kasa splynie ;p jutro tez a w czwartek wyplata -
Tak mam 80 zl za godzine a jezdze na dwie wiec jest co przytulic