Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
kryha wrote:Ech ja to sobie lubię skomplikować życie.
Kupiłam jeszcze test sikany i co? Blada druga kreska. Teraz do wieczora będę
się martwiła o tą betę, czy będzie przyrost
Na pewno wszystko będzie dobrze. Musi! O której powinny być wyniki bety?
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Kawka w domu... Musze jakis obiad wymyslic.
Kryha, te testy to badziew w wiekszosci. Nie sugeruj sie tym. -
Oj kryha chyba faktycznie lubisz sobie stresów dodawać testy są rozne. Pisze 25 ale naprawdę różnie z nimi bywa... A jeszcze jak sie trafi na badziew to nie ma co... No i pewnie nie robiłaś z rana tylko potem a to tez daje sporo różnicy... To sprzęcik, gadżecik. Na becie będziesz miała potwierdzenie bezsprzeczne
Tak wiec glowa do góry gadżecik do kosza niech ma a my czekamy na bete, a dzidzi potrzebuje spokoju a nie ładnych kreseczekhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Oj kryha chyba faktycznie lubisz sobie stresów dodawać testy są rozne. Pisze 25 ale naprawdę różnie z nimi bywa... A jeszcze jak sie trafi na badziew to nie ma co... No i pewnie nie robiłaś z rana tylko potem a to tez daje sporo różnicy... To sprzęcik, gadżecik. Na becie będziesz miała potwierdzenie bezsprzeczne
Tak wiec glowa do góry gadżecik do kosza niech ma a my czekamy na bete, a dzidzi potrzebuje spokoju a nie ładnych kreseczek
Oj tam oj tam ale wszystko się zgadza -
Witam dziewczyny
Wczoraj miałam ciężki dzień , nie miałam czasu się odezwać ;p
Noe dość ze wstałam o 12 zaraz się pokłóciłam z M później obiad , choinkę rozebrałam w końcu mąż mi pomógł później pojechaliśmy gdzieś coś miał do załatwienia , odwiedziliśmy znajomego ;p później wieczorem znów coś wymieniliśmy zdania ale na koniec dnia A to upoilismy przeprosiny ;p ❤️ Haha
Ale naszczescie nie gonilyscje aż tak bardzo i w miarę szybko was nadrobiłam[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Witam dziewczyny
Wczoraj miałam ciężki dzień , nie miałam czasu się odezwać ;p
Noe dość ze wstałam o 12 zaraz się pokłóciłam z M później obiad , choinkę rozebrałam w końcu mąż mi pomógł później pojechaliśmy gdzieś coś miał do załatwienia , odwiedziliśmy znajomego ;p później wieczorem znów coś wymieniliśmy zdania ale na koniec dnia A to upoilismy przeprosiny ;p ❤️ Haha
Ale naszczescie nie gonilyscje aż tak bardzo i w miarę szybko was nadrobiłam
Widzę, że nie tylko ja wstałam wczoraj o... o 12
Ale mieliście dzień, pełen wrażeń normalnie1cs z CLO
-
Zbieram sie na korki. Juz na grupie fb z pracy dostalam info, ze dwa wtorki pod rzad beda rady czyli 2 x korki odpadna...
Glowa mnie ćmi... Eh, jakis ten poniedzialek taki słaby ;p -
Seli, miłego edukowania ;)Nie daj się poniedziałkowi
Jakoś mnie naszło żeby zobaczyć jak nazywa się 3 rocznica ślubu, a więc jest to skórzana rocznica Śmieszna nazwa. Mam do niej jeszcze kawał czasu, ale pomyślałam sobie, a co tam poszperam może wpadnę na jakiś super pomysł. I mam! Oboje lubimy jeździć na rowerach, a więc mój pomysł to wycieczka rowerowa z Gdyni na Hel Na Helu możemy sobie przenocować. Rocznica dopiero w sierpniu, ale grunt, że pomysł już w głowie.1cs z CLO
-
Ojj a mówią jaki poniedziałek taki cały tydzień wiec kochana poniedziałki trzeba pozytywnie przetrwać ;p
Ja ostatnio w ogóle długo śpię siedzę na chorobowym , w mojej sytucji mi się należy a jakoś nie mam sił iść do pracy narazie poli co , wiec korzystam zwłaszcza ze myśle o kolejnej ciąży , wiec niecjce zamieszania robić[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Alegzi super pomysł ja tez w tym roku obchodzę 3 ale w listopadzie wiec mam jeszcze chwile na pomysł ;p Hmm chyba ze uda mi się w tym cyklu ;p to chwile przed rodzina miała bym termin ❤️Boziu to by był najwpalniadzy prezent zwłaszcza ze spłodzone w moje ur ;p dowiedziałaby się na ur męża aaa dzidzia by była na rocznice ślubu ;** powiedzcie czy to nie jest jakiś znak ?;p niee nie mogę się tak nakręcać bo nic dobrego z tego nie wyniknie uspokój się Patrycja !;p[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Hah zobaczymy. Mi sie nic nie chce...
My w grudniu trzecia ;p ale dopiero co byla druga. Na razie marzy mi sie spanie. -
Mała_Mii wrote:Alegzi super pomysł ja tez w tym roku obchodzę 3 ale w listopadzie wiec mam jeszcze chwile na pomysł ;p Hmm chyba ze uda mi się w tym cyklu ;p to chwile przed rodzina miała bym termin ❤️Boziu to by był najwpalniadzy prezent zwłaszcza ze spłodzone w moje ur ;p dowiedziałaby się na ur męża aaa dzidzia by była na rocznice ślubu ;** powiedzcie czy to nie jest jakiś znak ?;p niee nie mogę się tak nakręcać bo nic dobrego z tego nie wyniknie uspokój się Patrycja !;p
Ale byście mieli PIĘKNY prezent Mała Mi, no znaki jak się patrzy1cs z CLO