Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha alegzi-znajdziesz na pewno cos super i przekonasz sie do sukienek
Mnie kiedys w sukienkę wcisnąć-nie było opcji spodnie i spodnie najlepiej bojówki i wysokie trepy nadające sie do chodzenia po górach
A teraz -w góry także potrzebuje wysokich trepow ale potrafię do tego założyć spódnice i jest mi wygodnie oczywiście miny ludzi bezcenne myślą że paniusia pojechała w góry ale jak ich mijam to miny jeszcze lepsze
Także powodzenia w zakupach i pochwal sie potemhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:Alegzi pochwal się zakupami! Ja kiedys bylam fanka glanow bojowek i w ogole wiec terka przybijam piatke!☺ a mój maz kiedys mial dlugie wlosy aaaaa. Teraz nie ma i juz sie ustatkowalismy hahah.☺
Ja nie glany ale bojówki często gęstohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Martusiaa wrote:Nie nadrobie Was
Nadrobić? Ja już od dawna nawet nie próbuje być na bieżąco, zerkam tylko pobieżnie co u kogo słychać
Wczoraj test owulacyjny był pozytywny a dzisiaj tak mnie boli brzuch, że zastanawiam się czy to przez owulkę czy coś innego, w wakacje miałam podobny ból i trafiłam do szpitala i zaczynam panikować -
Hej dziewczyny costam nadrobilam ale od wczoraj jestem w innym świecie: ) wczoraj to spotkanie z dziewczynami a dzisiaj bal karnawałowy w żłobku. Do domu wróciłam, obiad ogarnęłam i zaraz lecimy do Lidla na zakupy.
A jak tam u Was? jakieś nowe wieści których nie doczytałam?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
klitra wrote:Nadrobić? Ja już od dawna nawet nie próbuje być na bieżąco, zerkam tylko pobieżnie co u kogo słychać
Wczoraj test owulacyjny był pozytywny a dzisiaj tak mnie boli brzuch, że zastanawiam się czy to przez owulkę czy coś innego, w wakacje miałam podobny ból i trafiłam do szpitala i zaczynam panikować
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Martusiaa wrote:Mi się @ kończy w końcu Ale jakas dziwna Franca była
Jakimi termometrami wierzycie temperaturę?
Dziewczyny z chorobami tarczycy.. Jakie robiliscie badania które wykryli że coś jest nie tak ?
Jeśli chcesz kompleksowo zbadać tarczyce to taki oto zestaw Ci będzie potrzebny:
TSH
Ft4
Ft3
AntyTPO
AntyTG
USG tarczycy.
A czujesz ze moze cos z nią być nietak?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Jeśli chcesz kompleksowo zbadać tarczyce to taki oto zestaw Ci będzie potrzebny:
TSH
Ft4
Ft3
AntyTPO
AntyTG
USG tarczycy.
A czujesz ze moze cos z nią być nietak?
Czy czuje? W sumie to nie wiem jakie to by miało być odczucie ale mam problemy z waga i wgl nie pamiętam czy kiedyś miałam badana
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Ja po pracy... Zmęczona i przemarznięta. Mąż odebrał gips i jutro biorę się za odlewy
-
Martusiaa wrote:Hmm dostanę na to wszystko skierowanie? Czy muszę prywatnie?
Czy czuje? W sumie to nie wiem jakie to by miało być odczucie ale mam problemy z waga i wgl nie pamiętam czy kiedyś miałam badana
Ja... Z wagą miałam, teraz chudnę ale nie wiem czy to od Hashi czy moze od IO.