Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Naprawdę masz ciężko orzech do zgryzienia , i napewno żadna z nas Ci nie powie co masz zrobić ;( sama z mezem musisz to uzgodnić . Ale możemy aci powiedzieć co my byśmy zrobili . A dla mnie sprawa wyglada tak pieniądz to jest rzecz nabyta dzisiaj jest jutro go może nie być . Rodzina to coś co trzeba pielęgnować bo tez może przepaść . Ale z pieniążków jest tak ze pojutrze znów go możesz mieć wiec ;p żyłam kiedyś z moim m na odległość od nl ja liceum w pl .. nie było łatwo ... dlatego wyjechałam do niego tu;) moim zdaniem powinnaś jak najszybciej poinformować szefa myśle ze jeśli jest z ciebie zadowolony i chodz trochę ludzki to pójdzie Ci na rękę ( napewno tez ma rodzine ) a nawet jeśli nie .. to ciul znajdziesz inna prace ale będziesz przy mężu będziesz mogła starać się o dzidzie napewno każda kochająca kobieta kiedy miałaby wybierać mąż albo praca wybrała by męża
alegzi, Martusiaa lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała Mi, masz 100% rację Ja to wszystko wiem, wyznaję takie same wartości jak Ty. Niemniej bardzo ciężko będzie mi zrezygnować z pracy. Tak, pieniądz to rzecz nabyta. Człowiek do dobrego bardzo szybko się przywiązuje, niestety. Mój kierownik i tak bardzo poszedł mi na rękę, załatwił mi od sierpnia do końca lutego home office co u nas w firmie mają tylko wysoko postawieni kierownicy. Myślę, że to też przez to, że zmienia się sytuacja na rynku pracy. Spróbuję z nim porozmawiać odnośnie urlopu bezpłatnego, a jeśli nie, jeśli będzie uważał, że przedobrzyłam albo, że przesadzam to wtedy nasze drogi będą musiały się rozstać.
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Ej, muszę się pochwalić... Dostałam pasek i jestem w szoku. Za ferie dostałam... DODATKOWĄ KASĘ! jako urlop wypoczynkowy NIEPEŁNE 58 zł JAKI SZAŁ To ja jednak bogata jestem hahahaha akurat na formy do odlewu i gips Jak tym nauczycielom dobrze
-
Seli wrote:Ej, muszę się pochwalić... Dostałam pasek i jestem w szoku. Za ferie dostałam... DODATKOWĄ KASĘ! jako urlop wypoczynkowy NIEPEŁNE 58 zł JAKI SZAŁ To ja jednak bogata jestem hahahaha akurat na formy do odlewu i gips Jak tym nauczycielom dobrze
Szaleją u Ciebie w pracy widzę ;p A co Ty za formy kupowałaś? Chyba przeoczyłam jakiś wpis.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 20:15
1cs z CLO
-
Seli wrote:Ej, muszę się pochwalić... Dostałam pasek i jestem w szoku. Za ferie dostałam... DODATKOWĄ KASĘ! jako urlop wypoczynkowy NIEPEŁNE 58 zł JAKI SZAŁ To ja jednak bogata jestem hahahaha akurat na formy do odlewu i gips Jak tym nauczycielom dobrze
Właśnie, jakie formy? Ja też przeoczyłamLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alegzi wrote:Szaleją u Ciebie w pracy widzę ;p A co Ty za formy kupowałaś? Chyba przeoczyłam jakiś wpis.
Mąż mi gips odebrał i mam odlewy jedne w szkole, a drugie muszę dokupić i jeszcze nie wiem czy ramki na zdjęcia czy obręcze na serwetki Zamierzam magnesy z gipsu zrobić i broszki Stwierdziłam, że trudno, wyłożę kasę ale będę robić super zajęcia Wczoraj z matematyczką stwierdziłyśmy, że my nie pracujemy a mamy hobby bo trzeba mieć kasę by być nauczycielem... Sama bym się z takiej pensji nie utrzymała. Materiały muszę w tym miesiącu zamówić.
W ogóle... Chciałabym kupić uczniowi piórnik. I mam dylemat, bo chodziłam ostatnio po sklepach szukając go i saszetka 55 zł a taki na suwaki z kredkami 100!! Albo ja jakaś nie wiem, odrealniona ale kwoty zabójcze ;/ Macie pomysły w jakim sklepie kupię przyzwoity piórnik? -
alegzi wrote:Wszystko byłoby super, fajnie gdyby nie jeden szkopuł. Już raz mi tutaj przedłużył pobyt, ale powiedział, że to ostatni raz. Ogólnie zrobił wyjątek dla mnie, bo w moim dziale nie praktykuje się czegoś takiego. Nie mogłabym pójść na l4, każdy by wiedział, że zrobiłam to specjalnie
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Nie mniej jednak trzymam kciuki żeby wszytko się dobrze ułożyło
Seli wow faktycznie ;p możesz zaszaleć hehe[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
alegzi wrote:Seli, a z jakiej okazji piórnik kupujesz uczniowi?
Jak coś to mi by się przydał portfel -
Spróbuj w marketach typu Auchan, Kaufland itd A dlaczego chcesz uczniowi piórnik kupić?
Znam ten ból, bo jak chcę w żłobku coś fajnego z dzieciakami zrobić to dużo rzeczy też sama kupuję. Jakbym miała się szefowej doprosić to kupi, owszem, ale za kilka tygodni/miesięcy i to jak będę chodzić do niej co 5 minut i przypominać.
Alegzi, nie raz już czytałam na forum, że dziewczyny z pracy rezygnowały i od razu w ciążę zachodziłyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kurde alegzi strasznie ciężka sprawa...
Przykre ze trzeba czasem myśleć i wybierać miedzy dwoma dobrami... Moj tez miał taki dylemat jak pojechaliśmy nad morze do pracy i ja zaraz wróciłam. I on mógł zostać albo wracać. Został chwile dłużej, potem jednak wrócił. Moze z miesiąc rozłąki. A i tak wiem jak ciężko wtedy było...
Lubisz tą pracę, to też rozumiem, ale kurde pół roku jeszcze? Szmat czasu... Nie wiem na ile ugodowy jest Twój szef, bo go dla niego tez pewien problem. Ale przecież Ty tam pracujesz! To nie jest tak ze sobie siedzisz na wakacjach a on ma niezrobione rzeczy. Co mu za różnica? Skoro jest możliwość zrobienia rzeczy na odległość (a skoro do tej pory tak robiłaś to znaczy ze sie da) to dlaczego by nie?
Z drugiej strony... Jeśli drugi raz mężowi przedłużają terminy to kto wie ile to potrwa jeszcze i czy znów nie będzie zmiany. Malo stabilna sytuacja dla Twojego szefa...
Ale tez jestem zdania-rodzina na 1 miejscu. Reszta sie ułożyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 20:40
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Spróbuj w marketach typu Auchan, Kaufland itd A dlaczego chcesz uczniowi piórnik kupić?
Znam ten ból, bo jak chcę w żłobku coś fajnego z dzieciakami zrobić to dużo rzeczy też sama kupuję. Jakbym miała się szefowej doprosić to kupi, owszem, ale za kilka tygodni/miesięcy i to jak będę chodzić do niej co 5 minut i przypominać.
Alegzi, nie raz już czytałam na forum, że dziewczyny z pracy rezygnowały i od razu w ciążę zachodziły
Nie mam takich "po drodze" ale może się wybiorę w weekend. Zobaczę
U mnie nawet nie ma proszenia, szkoła państwowa... Nie ma nic. Totalnie nic... -
alegzi wrote:Seli, żal chłopaczka Tyle pewnie w życiu musiał przejść, a jeszcze w czerwcu go zostawiają. Masz dobre serduszku, że mu pomagasz!
alex, mam nadzieję, że i mnie to spotka!
Jest w mega okropnej sytuacji... Matka go olewa, zabrali jej trójkę dzieci (on ma starszą siostrę, młodszego brata). A nie można go adoptować, jest tak jakby "zawieszony" i będzie się miotał A naprawdę fajne dziecko...
Dacie radę Macie mieszkanie, prawda? Dobrze kojarzę? Mąż ma pracę, a Ty sobie pewnie też coś znajdziesz -
terka wrote:Kurde alegzi strasznie ciężka sprawa...
Przykre ze trzeba czasem myśleć i wybierać miedzy dwoma dobrami... Moj tez miał taki dylemat jak pojechaliśmy nad morze do pracy i ja zaraz wróciłam. I on mógł zostać albo wracać. Został chwile dłużej, potem jednak wrócił. Moze z miesiąc rozłąki. A i tak wiem jak ciężko wtedy było...
Lubisz tą pracę, to też rozumiem, ale kurde pół roku jeszcze? Szmat czasu... Nie wiem na ile ugodowy jest Twój szef, bo go dla niego tez pewien problem. Ale przecież Ty tam pracujesz! To nie jest tak ze sobie siedzisz na wakacjach a on ma niezrobione rzeczy. Co mu za różnica? Skoro jest możliwość zrobienia rzeczy na odległość (a skoro do tej pory tak robiłaś to znaczy ze sie da) to dlaczego by nie?
Z drugiej strony... Jeśli drugi raz mężowi przedłużają terminy to kto wie ile to potrwa jeszcze i czy znów nie będzie zmiany. Malo stabilna sytuacja dla Twojego szefa...
Ale tez jestem zdania-rodzina na 1 miejscu. Reszta sie ułoży
Dokładnie, dlatego rozumiem słowa kierownika, który powiedział ostatnio że ostatni raz mi przedłuża. Robię tu to co robię normalnie w biurze, ale jednak w biurze to w biurze. Zawsze można zapytać, dopytać itp., a tutaj zostaje nam firmowy skype lub telefon. Nie liczę na przedłużenie czy bezpłatny urlop. Trochę mi szkoda umowa na czas nieokreślony, ale co zrobić. Są rzeczy ważne i ważniejsze.1cs z CLO
-
Seli łosz kurka powiem Ci na lokate daj ta sume bo wydasz na pierdoły! A to Twój kapitał na przyszłość przecież! a tak poważnie -śmieszne to ale zawsze masz zwrot kosztu gipsu
Fajnie ze oddajesz sie tak pracy mimo ze jest tam jak jest. Widać ze lubisz to co robisz i wsiąkłaś totalniehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm