Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Seli, taka wdzięczność dzieciaków jest cudowna I jak mimo tych wszystkich nerwów, stresów i wyrzeczeń przychodzi do ciebie dziecko i mówi "Koooocham cię Ola" (w moim przypadku) to się rozklejasz Takie starsze dzieci, jak Ty masz to już w ogóle, już w różny sposób mogą okazać, że cię lubią i chcą, żebyś je uczyła Chociażby kwiatek na dzień nauczyciela, albo miłe słowa na co dzień
O tak mają wyszukane sposoby ale na dzień życzliwości dostałam kartki, na dzień nauczyciela, na święta też małe podarunki. Jak nie swojskie ciasteczka ładnie zapakowane, to jakieś zakładki typu "najlepszy nauczyciel" albo kwiatk. Ale takie ich gadanie na co dzień "pani jest super" albo " my jej nie chcemy tylko panią" albo "pani jest nasza!" -
Seli wrote:matka ma go głęboko.... On ją kocha, wierzy a ona go bierze do siebie i albo dziadek się nim zajmie albo on jest na podwórku cały dzień...
Dziecko zawsze ciągnie do matki. Nie wiadomo jaka by nie było ono będzie ją kochało bezgranicznie.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Swoja droga alegzi to z pracy męża malo slowni cos ci ludzie. Rozumiem projekt ale kurde ciągle przedłużanie łącznie przecież o pol roku... Wy akurat byliście na tyle mobilni i mogliście jechać. Ale co by było gdybyście mieli dziecko i to nie takie małe któremu wszystko jedno gdzie byle z rodzicami, tylko takie co do szkoły chodzi. I co tez wtedy albo rozlaka na rok bo szkola albo rok przerwy w szkole bo wyjazd?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alegzi wrote:Dziecko zawsze ciągnie do matki. Nie wiadomo jaka by nie było ono będzie ją kochało bezgranicznie.
Niby tak....
Eh, spadam spać bo jutro ciężki dzień aż do 13.20 a muszę do dyrci zagadać o mój nowy "projekt" powinna być zachwycona. -
Seli wrote:O tak mają wyszukane sposoby ale na dzień życzliwości dostałam kartki, na dzień nauczyciela, na święta też małe podarunki. Jak nie swojskie ciasteczka ładnie zapakowane, to jakieś zakładki typu "najlepszy nauczyciel" albo kwiatk. Ale takie ich gadanie na co dzień "pani jest super" albo " my jej nie chcemy tylko panią" albo "pani jest nasza!"
Taka sympatia ładuje akumulatory i od razu człowiekowi sie chce do pracySeli lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:Niby tak....
Eh, spadam spać bo jutro ciężki dzień aż do 13.20 a muszę do dyrci zagadać o mój nowy "projekt" powinna być zachwycona.
Pewnie będzie wyśpij sie przed ciężkim dniemhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Nie no... Darcie się przez tyle godzin to człowiekowi głowa pęka, a środy mam każdą przerwę na dyżurze i nie ma nawet jak się napić niby tak się wydaje ale... jest męcząco
-
terka wrote:Swoja droga alegzi to z pracy męża malo slowni cos ci ludzie. Rozumiem projekt ale kurde ciągle przedłużanie łącznie przecież o pol roku... Wy akurat byliście na tyle mobilni i mogliście jechać. Ale co by było gdybyście mieli dziecko i to nie takie małe któremu wszystko jedno gdzie byle z rodzicami, tylko takie co do szkoły chodzi. I co tez wtedy albo rozlaka na rok bo szkola albo rok przerwy w szkole bo wyjazd?
Trochę dali ciała. Ogólnie firma męża (oczywiście nie Polska) jest według Forbes jedną z lepszych, więc jesteśmy mega zdziwieni ich zachowaniem. Oni się pytali wcześniej P czy mamy dzieci i czy żonę ze sobą zabiera. No miał zajmować się tylko 1 branżą, a teraz chcą żeby został i dopilnował zamknięcie wszystkiego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 21:09
1cs z CLO
-
Muszę się pochwalić DOBRYM UCZYNKIEM
A więc stojąc grzecznie w kolejce do kasy zobaczyłam, że za mną i 5 innymi osobami stoi kobieta w ciąży. Więc co zrobiłam? Zaprosiłam ją do przodu żeby stanęła przede mną! Oczywiście Hiszpanie jak to Hiszpanie, trochę wolno kumają i pan, który zastawiał wózkiem przejście nie myślał o tym by ją przepuścić. A ja na upartego "przepraszam" i ona sobie przeszła. Wiecie jak mi miło było jak ona mi podziękowała i dotknęła mojego ramienia. Naprawdę było to szczere i pełne takiej dobrocialex0806 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Muszę się pochwalić DOBRYM UCZYNKIEM
A więc stojąc grzecznie w kolejce do kasy zobaczyłam, że za mną i 5 innymi osobami stoi kobieta w ciąży. Więc co zrobiłam? Zaprosiłam ją do przodu żeby stanęła przede mną! Oczywiście Hiszpanie jak to Hiszpanie, trochę wolno kumają i pan, który zastawiał wózkiem przejście nie myślał o tym by ją przepuścić. A ja na upartego "przepraszam" i ona sobie przeszła. Wiecie jak mi miło było jak ona mi podziękowała i dotknęła mojego ramienia. Naprawdę było to szczere i pełne takiej dobrocialegzi lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alegzi wrote:Trochę dali ciała. Ogólnie firma męża (oczywiście nie Polska) jest według Forbes jedną z lepszych, więc jesteśmy mega zdziwieni ich zachowaniem. Oni się pytali wcześniej P czy mamy dzieci i czy żonę ze sobą zabiera. No miał zajmować się tylko 1 branżą, a teraz chcą żeby został i dopilnował zamknięcie wszystkiego.
Nie, nie trochę. To tak być nie powinno w żadnej firmie... A co dopiero takiej zachwalanej... Bo widzisz gdyby nie to, to byście nie musieli myśleć co robić... Mam nadzieje ze mężowi to chociaż finansowo wynagrodzą skoro ma więcej pracy i obowiązków...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:Alegzi mam nadzieje ze Twoja sytuacja sie szybko wyjasni. Trzymam kciuki. Ja dopiero wracam do domu. Jestem wypruta.☺
Remoncik przyjemna sprawa ale wypruć moze odpoczywajcie!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Alegzi napewno podejmiesz dobrą decyzję i nie martw się na zapas
Seli jesteś dobrym człowiekiem, bo tylko tacy potrafią pomagać innym
Dziewczyny pędzicie z wpisami mega szybko. Trochę Was nadrobiłam, ale jak coś przeoczyłam, to wybaczcie.
W pracy nawet nie miałam czasu, aby do neta zajrzeć.alegzi lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Cześć, dziewczyny!
Melduje się kolejna z rocznika 92'.
Jesteśmy z Mężem w zasadzie świeżo po ślubie (11.11.2017r.), o dzidziusia staramy się drugi cykl, jutro powinnam dostać @, choć wolałabym nie xD jeżeli do czwartku nie przyjdzie, zrobię test.
Gratuluje wszystkim, którym się udało, za resztę trzymam kciuki! -
sliweczka92 wrote:Cześć, dziewczyny!
Melduje się kolejna z rocznika 92'.
Jesteśmy z Mężem w zasadzie świeżo po ślubie (11.11.2017r.), o dzidziusia staramy się drugi cykl, jutro powinnam dostać @, choć wolałabym nie xD jeżeli do czwartku nie przyjdzie, zrobię test.
Gratuluje wszystkim, którym się udało, za resztę trzymam kciuki!
Witamy!
Trzymamy oczywiście kciuki za pozytywny teścior!1cs z CLO