Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Wazne by w pracy sie dobrze czuc a ja
.. poszaleje. Oczywiscie moja kieszen zaboli... Ale takie realia.
-
Czesc dziewczynki spojrzcie na moj wykresik i powiedzcie co sadzicie... dzis odczuwam klucia bardziej z prawej strony. Ogolnie czuje ze jest inaczej niz zwykle. Temperature mierze w ustach dlatego jest na takim poziomie... kiedy byscie juz testowaly na moim miejscu? I wydaje mi sie ze ovu bylo 2 dni wczesniej przed skokiem.. :**Staraczka
-
Kamila92 wrote:Czesc dziewczynki spojrzcie na moj wykresik i powiedzcie co sadzicie... dzis odczuwam klucia bardziej z prawej strony. Ogolnie czuje ze jest inaczej niz zwykle. Temperature mierze w ustach dlatego jest na takim poziomie... kiedy byscie juz testowaly na moim miejscu? I wydaje mi sie ze ovu bylo 2 dni wczesniej przed skokiem.. :**
Cześć
Ilu dniowe masz cykle? Z tego co widzę to Twój 22dc. Chyba za wcześniej na testowanie Poczekaj może do dnia spodziewanej @.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
klitra wrote:Dokładnie tak, u mnie nie ma mniejszych wesel niż na 150 ludzi i mój mąż nie wyobrażał sobie, że u niego mogłoby być inaczej
Zrobiliśmy jednodniowe ale huczne, kompletnie się na wlasnym weselu odnaleźć nie moglam haha ale i tak było fajnie
Co do kredytów to głupota brać kredyt na wesele, ale tak samo uważam ciagnąc kase od rodziców na wesele za totalną głupotę i co... i teście i rodzice nie wyobrażali sobie że mogliby się nie dołożyć. Wsystko przeciwko mnie Nie chciałam sie kłócić, poszlam na kompromis, przezyłam ślub i wesele i w sumie dziękuje im za to, że wsparli nas finansowo bo kasy poszło tyle, że dom w surowym stanie by już stał. W tym roku sama mam 4 wesela a dwa lata temu miałam 6 wesel, konsekwencją duzych wesel jest taka, że później wszędzie się jest proszonym.
No to faktycznie kasy musiało nieźle pójść... Dobrze ze się bawiłaś dobrze mimo że nie umiałaś się odnaleźć no i co innego kiedy rodzice czy tescie sie dokładają (cos w stylu prezentu ślubnego) a co innego jak finansują kaprysy dzieci...
U nas, razem z nami było 40 osób, do każdej mogliśmy podejść pogadać, bo z niektórymi chwilkę się nie widzieliśmy tak na żywo. Przy 100-200 osobach ciężko o klimat rozmowy nie chcieliśmy dużej pompy weselnej bo tez byśmy sie nie umieli w tym odnaleźć, ja nie lubię tłumów wcale wiec tym bardziej. Poza tym nie wiem kogo mielibyśmy zaprosić poza tymi osobami które były ciotki i wujkowie z drugiego końca Polski? Których widziałam mając 10lat czy nawet mniej? Trochę to by dziwne byłohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Kamila92 wrote:Czesc dziewczynki spojrzcie na moj wykresik i powiedzcie co sadzicie... dzis odczuwam klucia bardziej z prawej strony. Ogolnie czuje ze jest inaczej niz zwykle. Temperature mierze w ustach dlatego jest na takim poziomie... kiedy byscie juz testowaly na moim miejscu? I wydaje mi sie ze ovu bylo 2 dni wczesniej przed skokiem.. :**
Czesc Kamila
A co czujesz ze jest inaczej niż zwykle?
Kiedy powinnaś mieć @?
Faktycznie dość ciekawy wykres, na tym samym poziomie cały czas temperatury, z termometrem wszystko w porządku? Bo to dość malo spotykane żeby aż tak równo sie trzymało...
Z testem najlepiej czekać do terminu @, wcześniej różnie z nimi bywa.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Kaassiia wrote:Hej kobietki,
Szalejecie z tematami, co do ślubu ja również mam konkordatowy, 6.02 stuknie nam druga rocznica. Miałam skromna uroczystość na ponad 30 os i było cudownie.
Ja weekend miałam przelezany niestety dopadło mnie chorubsko, na szczęście już mija i mogę prawie normalnie funkcjonować
Pogoda u mnie straszna deszczowo wietrznie i niestety sprzyja chorobom ech oby już nie dopadło
A ja wbrew pozorom cieszę sie ze napadało i nawiało (u nas najbardziej w nocy) bo przynajmniej powietrze mamy czyste wszelkie opady zawsze lubiłam wiec nie robimy problemu o ile nie były z burzami wiec dla kogoś beeee pogoda dla mnie akurat bo mam czym oddychać ale wiadomo każdy patrzy wg siebiehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:Wazne by w pracy sie dobrze czuc a ja
.. poszaleje. Oczywiscie moja kieszen zaboli... Ale takie realia.
Widzę ze Ty sie świetnie bawisz ale nie dziwie Ci sie tez lubiłam prace z dziećmi i bawić sie z nimi w ramach pracyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Czesc Kamila
A co czujesz ze jest inaczej niż zwykle?
Kiedy powinnaś mieć @?
Faktycznie dość ciekawy wykres, na tym samym poziomie cały czas temperatury, z termometrem wszystko w porządku? Bo to dość malo spotykane żeby aż tak równo sie trzymało...
Z testem najlepiej czekać do terminu @, wcześniej różnie z nimi bywa.Staraczka -
Kamila92 wrote:3 wczesniejsze pzed skokiem mialam 35.8 wiec dodalam reszte na tym samym poziomie ale zawsze tak mialam 35.8 badz 35.9 a od skoku juz skrupulatnie mierze...
To by tłumaczyło czemu tak równiutko jeszcze conajmniej kilka dni musisz poczekać, ale to widzę wiesz i w zależności tez od temperatury uznać kiedy robić teścikhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:A ja wbrew pozorom cieszę sie ze napadało i nawiało (u nas najbardziej w nocy) bo przynajmniej powietrze mamy czyste wszelkie opady zawsze lubiłam wiec nie robimy problemu o ile nie były z burzami wiec dla kogoś beeee pogoda dla mnie akurat bo mam czym oddychać ale wiadomo każdy patrzy wg siebie
Deszczyk czasem przyjemny jest W zeszłym tyg. jak u nas padało to poszłam otworzyć okna żeby się przewietrzyło. Mamy takie "daszki" nad oknami, więc nic nie napadało, a w domu powietrze, aż chce się oddychać1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Ja tak średnio lubię deszcz szczególnie o tą porę roku już wolę jak trochę mrozie wtedy powietrze przyjemne mniej bakterie i wirusów. Ale trzeba lubić to co jest22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
terka wrote:To by tłumaczyło czemu tak równiutko jeszcze conajmniej kilka dni musisz poczekać, ale to widzę wiesz i w zależności tez od temperatury uznać kiedy robić teścikStaraczka
-
Kamila92 wrote:A myslisz ze dobrze wyznaczylo ovu czy bardziej prawdopodobne ze byla przed skokiem?
Program to algorytm a owu moze być i 2-3dni przed skokiem i 2-3dni po skoku temperatury dokładną datę owu znają tylko te kobietki które chodzą na monitoring cyklu sam fakt dokładnie kiedy jest owu jest mało istotny bo plemniory w odpowiednich warunkach to wytrwali żołnierzealegzi lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Ginicie dziewczęta , gonicie ;p ja jestem zdania ze ślub nie jest w ogóle potrzebny , i tak prze wiele lat z mezem mówiliśmy . Dlatego uwierzcie jakie było zdziwcie rodziny jak na drugi dzień po weselu mojej cioci udałam się z Kuba do urzędu i na poproawinach oznajmilosmy rodzicom ze za równe 3 miesiące bierzemy ślub oni myśleli ze my jeszcze pijani jesteśmy ( z wesela wróciliśmy o 6 rano a o 10 w urzędzie byliśmy ) ja to chciałam kilka dosłownie osób rodzice świadkowie rodzeństwo dziadkowie w domu spokojnie No ale rodzice zdecydowali ze z nami nigdy nic nie wiadomo i może się okazać ze kościelnego nie weźmiemy wiec niech to wesele wyglada jak wesele i w sumie oni wszytko organizowali oczywiście wszytko myśmy wybierali i konsultowali z nami ( zwłaszcza ze dzieliło nas 1500km ) i powiem szczerze fajnie było gości było 50 była sala zabawiała do rana i nie żałuje
alegzi lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️