Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Ale za to w jakim sarkastycznym stylu czasem! Az czasem wesoło się czyta
Nie można tego zaliczyć do smęcenia, ale ja ciągle mam w głowie jej psa z wibratoremterka, Seli lubią tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Hahaha lubie sarkazm :p nie wiem, nie przejmuje sie bo seksu mi sie na nowo chce a niby powinnam uwazac... ale nie sadze by cos sie tam udalo :p poza tym... ok, moze moj ma dobre nasienie ale czy nie glupie? Moze nie potrafia trafic do celu tak jak ich "pan" nie potrafi niczego znalezc w sklepie bez dreczenia mnie na telefonie :p wiecie, bo kto by pomyslal, ze maslo jest na dziale w lodowce xD
-
Seli wrote:Hahaha lubie sarkazm :p nie wiem, nie przejmuje sie bo seksu mi sie na nowo chce a niby powinnam uwazac... ale nie sadze by cos sie tam udalo :p poza tym... ok, moze moj ma dobre nasienie ale czy nie glupie? Moze nie potrafia trafic do celu tak jak ich "pan" nie potrafi niczego znalezc w sklepie bez dreczenia mnie na telefonie :p wiecie, bo kto by pomyslal, ze maslo jest na dziale w lodowce xD
Haha czytałam kiedyś wywiad z jakimś lekarzem ze plemniki nie wiedza gdzie jest komórka i uderzają we wszystko co napotkają... Potem dziwota ze tylko 1 sie uchowujehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Haha czytałam kiedyś wywiad z jakimś lekarzem ze plemniki nie wiedza gdzie jest komórka i uderzają we wszystko co napotkają... Potem dziwota ze tylko 1 sie uchowuje
O Boszu... To moj jest na etapie plemnika?! Czasem mam takie wrazenie... ;p Eh... dziewczynek dlatego jest wiecejMała_Mii lubi tę wiadomość
-
terka wrote:Haha czytałam kiedyś wywiad z jakimś lekarzem ze plemniki nie wiedza gdzie jest komórka i uderzają we wszystko co napotkają... Potem dziwota ze tylko 1 sie uchowuje[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
terka wrote:Haha czytałam kiedyś wywiad z jakimś lekarzem ze plemniki nie wiedza gdzie jest komórka i uderzają we wszystko co napotkają... Potem dziwota ze tylko 1 sie uchowuje
-
Albo przypadkiem trafia ;p
Ja slyszalam, ze jest jakies "przyciaganie" ale nie pamietam o co chodzilo. -
MissKathy92 wrote:Tylko jeden zna właściwą drogę
A i tak ma czasem problem żeby trafić i zajmuje mu to kilka ładnych miesięcy Co za lewuskiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 14:21
MissKathy92 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
I jak sobie uświadomi, że jest sam to zamiast działać to on spierdziela albo obumiera ze strachu Teraz przynajmniej wiemy dlaczego tak ciężko czasem zajść w ciążę1cs z CLO
-
Kurde terka spróbuj kalenadarza chińskiego ;ptak sobie patrzyłam wpisałam dane z gabrysiem i wyszło wg tego kalendarza ze bedZie chłopak czyli się zgadza niby mówią ze Chińczycy wierzą w niego na 90% No jakbym teraz zaszła w tym cyklu to wychodzi dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 14:49
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Mała_Mii wrote:Kurde terka spróbuj kalenadarza chińskiego ;ptak sobie patrzyłam wpisałam dane z gabrysiem i wyszło wg tego kalendarza ze bedZie chłopak czyli się zgadza niby mówią ze Chińczycy wierzą w niego na 90% No jakbym teraz zaszła w tym cyklu to wychodzi dziewczynka
Ej, kiedyś o tym czytałam i wychodziło tak jak powinno, moja data, męża, rodziców, rodzeństwa -
Mała_Mii wrote:Kurde terka spróbuj kalenadarza chińskiego ;ptak sobie patrzyłam wpisałam dane z gabrysiem i wyszło wg tego kalendarza ze bedZie chłopak czyli się zgadza niby mówią ze Chińczycy wierzą w niego na 90% No jakbym teraz zaszła w tym cyklu to wychodzi dziewczynka
Zaraz sobie zobaczę jakie plany na mnie mająSeli lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Haha nie No jak dla mnie się sprawdziło ze będę miała chłopca z cyklu we wrześniu i tak było ;p tak wiec kto wie ;p terka musi zareagować[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Zrobiłam dziś fajne zakupy dostałam w gratisie balsam do ciała i za połowę ceny żel o zapachu bzu wiooooosna
-
Co do przyciagania plemniczkow to cos z jakims kwasem czytalam że komórka jajowa wytwarza i one przez to do niej leca ja tez dzis po pracy zakupy "powypłatowe" na uzupelnienie zasobow w domu i wolny weekend kurde az nie wiem co robic. Chociaż dziwnie sie czuje przez tego dupka. Jak coś porobie to od razu cos mnie boli w podbrzuszu albo jajniku. Byle do poniedziałku. W nieco ponad tydzien z dupkiem przybrałam ponad 2 kg! Mam nadzieję że to tylko woda i wszystko przy @ ze mnie zejdzie bo czuje sie jak słoń25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Ojej! Naprawdę tyjesz na dupku? A może coś jest nie tak? masakra....
Któraś z Was miała monitoring? Albo orientuje się czy jeśli owulację będę mieć koło niedzieli to zobaczy to we wtorek? -
Sylwiaa992 wrote:Co do przyciagania plemniczkow to cos z jakims kwasem czytalam że komórka jajowa wytwarza i one przez to do niej leca ja tez dzis po pracy zakupy "powypłatowe" na uzupelnienie zasobow w domu i wolny weekend kurde az nie wiem co robic. Chociaż dziwnie sie czuje przez tego dupka. Jak coś porobie to od razu cos mnie boli w podbrzuszu albo jajniku. Byle do poniedziałku. W nieco ponad tydzien z dupkiem przybrałam ponad 2 kg! Mam nadzieję że to tylko woda i wszystko przy @ ze mnie zejdzie bo czuje sie jak słoń
Dziwne ze po dupku przybrałaś... Nie słyszałam o takim efekcie... Ale kto moze faktycznie wodę zatrzymuje...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ja w poprzednim miesiącu miałam wizytę w poniedziałek a owu miałam sobota /niedziela i było widać ze była[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️