Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mnie wspiera we wszystkich badaniach nawet jest za robieniem bo chce wiedzieć czy wszystko jest ok nawet nie miał problemu z badaniem nasienia na którym juz byl dwa razy a wiele się naczytalam ile niektóre dziewczyny musialy sie naprosić
Rodzinny lekarz nie musi wiedzieć wszystkiego a z tym pakietem wyników endo ma czarno na białym sytuacje25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Moj tez byl i wszedzie jest ze mna. Nie dla wszystkich jednak to takie proste.
-
Sylwiaa992 wrote:Mój mnie wspiera we wszystkich badaniach nawet jest za robieniem bo chce wiedzieć czy wszystko jest ok nawet nie miał problemu z badaniem nasienia na którym juz byl dwa razy a wiele się naczytalam ile niektóre dziewczyny musialy sie naprosić
Rodzinny lekarz nie musi wiedzieć wszystkiego a z tym pakietem wyników endo ma czarno na białym sytuacje -
MissKathy92 wrote:Terka chyba mamy ten sam kolor włosów ja też wiecznie farbę kładę bo nie mogę znieść tego koloru
Tak w ogóle witam w piątkowy poranek ja na sam prawie początek weekendu poklocilam się z mężem, wspomniałam że muszę zrobić te badania do endokrynologa żeby później nie zostać odeslana z kwitkiem i zapisana na kolejną wizytę za miesiąc to ten mi powiedział że po co one, jakby były potrzebne to by rodzinna powiedziała i tylko niepotrzebnie wydam kasę... zgotowalam się i już drugi raz nie tłumaczyłam po co te badania- jutro pójdę i zrobię i nikomu nie będę się tłumaczyć...
Uwierz mi, potrzebnie wydasz kasę. Tamta nie musi sie znać (widać tak jest) skoro takie cyrki gada...
Ale...nie rob badan teraz. Zrób je niedługo przed wizyta! Bo jak sie uprze to powie ze te nieaktualne proszę następne zrobić (czyt.to co wcześniej odeśle z kwitkiem ale z wydana kasa). A jak zrobisz nawet tydzień czy parę dni przed to nie będzie miał nic do gadaniahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:No mi też tak się wydaje że z pakietem to od razu będzie mógł coś bliżej określić ale mojego męża do tej teorii w życiu nie przekonam... No nic i tak jutro pójdę i zrobię te badania czy mu się to podoba czy nie mój mąż też mnie wspiera zawsze ale czasem mu coś odwala i muszę mu wałkować temat 100 razy żeby zrozumiał o co mi chodzi
Tak to czasem jest z facetami ze trzeba 3,5,100 razy powtórzyć czasemhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Witam Was Drogie Panie!
Jestem studenką psychologii i piszę pracę magisterską na temat kobiet z niepłodnością, które mają do czynienia z in vitro. Dlatego bardzo chciałabym zaprosić Was do rozmowy na temat doświadczeń płynących z przeżywania niepłodności oraz oczekiwań wobec proceudry in vitro. Moją metodą badawczą są wywiady. Zdaję sobie sprawę, że rozmawianie ne ten wrażliwy temat może być dla Pań trudne i kłopotliwe,aczkolwiek uważam też, że mimo to,warto ten temat podnosić.
Jeśli czują się Panie na siłach, żeby sprostać temu wyzwaniu, to zapraszam Was do skontaktowania się ze mną drogą mialową, ponieważ każda odpowiedź jest dla mnie bardzo ważna. Czekam z niecierpliwością, mój adres mailowy: [email protected]
Pozdrawiam serdecznie
-
terka wrote:Uwierz mi, potrzebnie wydasz kasę. Tamta nie musi sie znać (widać tak jest) skoro takie cyrki gada...
Ale...nie rob badan teraz. Zrób je niedługo przed wizyta! Bo jak sie uprze to powie ze te nieaktualne proszę następne zrobić (czyt.to co wcześniej odeśle z kwitkiem ale z wydana kasa). A jak zrobisz nawet tydzień czy parę dni przed to nie będzie miał nic do gadania -
Ja dzisiaj mam dzień nieszczęść. Uznaliśmy z kadrowa ze ksero L4 przeskanujemy. Najpierw cos z poczta nietak potem doszło ale okazał sie biedny NIP zakładu... Jak będziemy za tydzień na wizycie mamy nowe wypisać z dobrym NIPem i dostarczyć juz dobre. Ona tam odnotowała co trzeba i nie będzie problemów ale no cos moze człowieka trafić.
Ale ok załatwione idę na pocztę wysłać paczkę. Akurat dzisiaj poczta od 11... Tak wiec będę zapierdzielac drugi raz bo godziny tam przecież nie będę stać i wróciłam do domu... Jejuuuhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:Miałam zamiar zrobić jutro a wizytę mam 15 lutego to może powiedzieć że nieaktualne? Mogłabym zrobić za tydzień w sobotę ale się boję że do czwartku mi wyników nie zrobią ;/
A bo Ty masz 14.02 wizytę. Cos mi o marcu sue pomyliło... Nie no to kurde chyba powinno byc ok. Choć jak na nerwach dzisiaj byłaś bo wyniki błędne mogą Ci wyjść niestety... A przynajmniej TSH podskakuje wtedy. Moze spytaj w labie ile się czeka ale więcej niż 3dni nie powinno byc. Ja miałam tego samego dniahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:A bo Ty masz 14.02 wizytę. Cos mi o marcu sue pomyliło... Nie no to kurde chyba powinno byc ok. Choć jak na nerwach dzisiaj byłaś bo wyniki błędne mogą Ci wyjść niestety... A przynajmniej TSH podskakuje wtedy. Moze spytaj w labie ile się czeka ale więcej niż 3dni nie powinno byc. Ja miałam tego samego dnia
-
MissKathy92 wrote:No już dzisiaj tak na spokojnie to wszystko ogarniam tylko z rana małą nerwówke miałam a teraz w pracy spokój jak ta lala więc może nie będzie tak źle jutro pojde i zapytam no ale chyba wyniki dwutygodniowe będą jeszcze aktualne i uda się z nich coś powiedzieć konkretniejszego
Nie no to kpiny by były jakby były nieaktualne przecież. Masz racje. Bo jal cos by Ci wypadło w przyszłym tygodniu to bez badan będziesz...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Nie no to kpiny by były jakby były nieaktualne przecież. Masz racje. Bo jal cos by Ci wypadło w przyszłym tygodniu to bez badan będziesz...
-
MissKathy i chyba raczej na czczo potrzeba byc. Tzn do TSH na pewno a do tych pozostałych to nie wiem, ale lepiej nic nie jesc
Ja bym pewnie poszla bez tych dodatkowych potrzebnych badań ale na forum sie duzo dowiedziałam, wiec stowa mi zostala w kieszeni bo zalatwilam to za jedną wizyta ;:Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 11:34
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Ja mialam antyTG, antyTPO i TSH z początku grudnia, pozniej dzien przed wizyta zrobilam ft3, ft4 i jeszcze raz TSH a na wyzycie bylam 4 stycznia i było ok25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwiaa992 wrote:MissKathy i chyba raczej na czczo potrzeba byc. Tzn do TSH na pewno a do tych pozostałych to nie wiem, ale lepiej nic nie jesc
-
Sylwiaa992 wrote:Ja mialam antyTG, antyTPO i TSH z początku grudnia, pozniej dzien przed wizyta zrobilam ft3, ft4 i jeszcze raz TSH a na wyzycie bylam 4 stycznia i było ok
Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Dzień dobry Ale poleciałyście. Dziś piątunio! Wyspana, bez bólu głowy choć miałam takie koszmary, że masakra Dawno nie miałam tak, że się przebudzałam niemal z krzykiem
A co do fryzjera... Jakoś... Żal mi 250 zł na moje włosy bo nie mam jakiś bardzo długich, a nigdy mi się nie podoba to co mi robią z nimi więc ostatni raz robiłam sobie ombre jakiś rok temu, a wcześniej 3 lata temu byłam u fryzjera... Teraz sama sobie obcinam włosy I mam ładne, pofalowane, takie bujne i nie płaczę
Rozpisałam domowy budżet, nawet jest świetny na ten miesiąc... Zapłaciłam wczoraj za studia... I muszę pomyśleć, gdzie oprócz teatru wybiorę się z mężem
Ja też raz na jakiś ruski rok chodzę do fryzjera, ale za to nie mam tak bujnej czuprynki pewnie jak Ty, a szkoda ;p1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna