Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alegzi wrote:Jakaś spektakularna zmiana czy tylko końcóweczki?
Nie jakaś duża zmiana ale chciałabym włosy do ramion a teraz mam tak gdzieś do połowy pleców. Mam dość gęste włosy i męczy mnie już mycie i suszenie włosów a i na lato będzie lżej w krótszych tym bardziej, że chodze całe życie w rozpuszczonych a spięte to mam może kilka razy w roku w największe upały. -
terka wrote:Taki mysi właśnie cos takiego. Taka pamiątką po dziadku (jako jedyna w rodzinie) tak samo jak kolor oczu który zmienia sie pod wpływem nastroju i pogody
Tak tak, zaprzestałam farbowania bo nawet zamknięte na polce mi śmierdzą a co dopiero to na głowie mieć ileś czasu taka dobra terapia dla włosów, a może przyzwyczaję sie do nich i już nie będę farbować... Taki farbowy odwyk bo chyba od 16rż farbuje włosy na różne kolory (miałam juz i blond jasny i ciemny i brąz i czarne i rude a nawet czerwone takie mega mocne wiśniowe )
Ja to strachliwa jestem jeśli chodzi o kombinowanie z włosami, ale jak to mówią wszystkiego (oczywiście z głową) trzeba spróbować1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
klitra wrote:Nie jakaś duża zmiana ale chciałabym włosy do ramion a teraz mam tak gdzieś do połowy pleców. Mam dość gęste włosy i męczy mnie już mycie i suszenie włosów a i na lato będzie lżej w krótszych tym bardziej, że chodze całe życie w rozpuszczonych a spięte to mam może kilka razy w roku w największe upały.
Ja z 2 lata temu miałam do ramion + ciemniejszy kolor i moja siostra mówi, że w tamtej fryzurze wyglądałam najlepiej. No więc chyba do niej wrócę
klitra lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Mari92 wrote:A ja mam fryzjerkę, która przyjeżdża do domu. Ja włosów nie farbowałam nigdy. Mam włosy w kolorze bardzo ciemnego brązu, a długość do pupy
Przeważnie tylko ścinam końcówki, albo jakieś fryzury na wielkie wyjścia
Śmieję się, bo mój maż częściej korzysta z fryzjera niż ja
Fryzjerka do domu? Fajna sprawa1cs z CLO
-
Dzień dobry Ale poleciałyście. Dziś piątunio! Wyspana, bez bólu głowy choć miałam takie koszmary, że masakra Dawno nie miałam tak, że się przebudzałam niemal z krzykiem
A co do fryzjera... Jakoś... Żal mi 250 zł na moje włosy bo nie mam jakiś bardzo długich, a nigdy mi się nie podoba to co mi robią z nimi więc ostatni raz robiłam sobie ombre jakiś rok temu, a wcześniej 3 lata temu byłam u fryzjera... Teraz sama sobie obcinam włosy I mam ładne, pofalowane, takie bujne i nie płaczę
Rozpisałam domowy budżet, nawet jest świetny na ten miesiąc... Zapłaciłam wczoraj za studia... I muszę pomyśleć, gdzie oprócz teatru wybiorę się z mężem -
terka wrote:No tak. Co swój fryzjer to swój racja ja mam dość ciemne włosy bliżej niekreślonego koloru ani to ciemny blond ani brąz... Takie trochę szarawe (nie mylic z siwymi ) ale ciemne na pewno w sumie najbliżej kolorystycznie przypominają kostkę brukowa ale taka mokrą
Tak w ogóle witam w piątkowy poranek ja na sam prawie początek weekendu poklocilam się z mężem, wspomniałam że muszę zrobić te badania do endokrynologa żeby później nie zostać odeslana z kwitkiem i zapisana na kolejną wizytę za miesiąc to ten mi powiedział że po co one, jakby były potrzebne to by rodzinna powiedziała i tylko niepotrzebnie wydam kasę... zgotowalam się i już drugi raz nie tłumaczyłam po co te badania- jutro pójdę i zrobię i nikomu nie będę się tłumaczyć... -
MissKathy92 wrote:Terka chyba mamy ten sam kolor włosów ja też wiecznie farbę kładę bo nie mogę znieść tego koloru
Tak w ogóle witam w piątkowy poranek ja na sam prawie początek weekendu poklocilam się z mężem, wspomniałam że muszę zrobić te badania do endokrynologa żeby później nie zostać odeslana z kwitkiem i zapisana na kolejną wizytę za miesiąc to ten mi powiedział że po co one, jakby były potrzebne to by rodzinna powiedziała i tylko niepotrzebnie wydam kasę... zgotowalam się i już drugi raz nie tłumaczyłam po co te badania- jutro pójdę i zrobię i nikomu nie będę się tłumaczyć...
Czasem faceci nie rozumieja pewnych rzeczy. Moj maz sceptycznie podchodzil do tego, ze chce robic mnustwo badan mimo, ze moja sytuacja jest kiepska. Co prawda nigdy nic nie powiedzial i wspiera mnie ale teraz sam proponuje co by tu wykombinowac jeszcze by miec pewnosc. -
Seli wrote:Czasem faceci nie rozumieja pewnych rzeczy. Moj maz sceptycznie podchodzil do tego, ze chce robic mnustwo badan mimo, ze moja sytuacja jest kiepska. Co prawda nigdy nic nie powiedzial i wspiera mnie ale teraz sam proponuje co by tu wykombinowac jeszcze by miec pewnosc.
-
MissKathy92 wrote:Ja już że swoim nie wiem jak rozmawiać na ten temat... bo jemu to wszystko niepotrzebne ach ci faceci...
Wiesz... Moze nie rozumiec. W wiekszosci panuje przekonanie, ze wystarczy seks bez zabezpieczenia i dziecko jest ;p a prawda jest taka, ze nie zawsze jest tak latwo. Choc u Ciebie to jest guzek, skads sie wzial i jedno badanie nie wystarczy.MissKathy92, klitra lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny witam wam przy piątku
Co do włosów ja niestety chciałabym mieć gęste ;( co z tego ze mam nawet długie jak rzadkie jak Noo także zazdroszczę
Powiedzcie mi czy ze mną jest cos nie tak?;p
Mierze temperaturę od 2 dc .. i i codziennie skakała o 1,2 kreseczki w górę lub w dół ..a teraz 4 dzień z rzędu mam taka sama .. pomyślałam może termometr , No ale kupiłam nowy na ten miesiąc specialnie ( nawet jeśli byłby wadliwy ) to mierze dowcipnie a pod pachą ( logiczne wiem ze jest inna tem ) No i inna pokazuje wiec chyba raczej nie jest zepsuty dodam ze mierze pierwszy cykl tempke wiec nie mogę porównać ... i nie wiem czy to normalne ?[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
A i idę trochę się dzisiaj odpięknic ;o idę na rzęsy ;p będę trzepotać mężowi hehe ;p jutro idziemy na ur , a w niedziele do restauracji mamy zareOrwamy stolik wiec trzeba się ładnie prezentować ;p może owu będzie szybciej to coś wyjdzie ;p[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
A dziwnie masz ;p ale ja sama dziwna jestem to kto wie
-
Ps po godzinie jak zmierzyłam wiem ze tego nie brać pod uwagę ale jest wyższa wiec z termometrem raczej okej ;p ale No zastanawia mnie to czemu taka mam tem kilka dni z rzedu hmm[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Ni nie wiem zobaczymy szkoda ze dopiero zaczęłam mierzyć miałabym do czego porównać a tak klops ;p[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Ba ;p ja widze, ze mi robi sie "dolek" i skok powinnam miec za 2-3 dni ;p ciekawe... czy pokrywa sie z owulka
-
Oo to życzę Ci tego chociaż wiem ze teraz się nie starać ale po Co Ci stres dodatkowy ze owu nie było ;p[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Nie wiem czy mialabym stres :p w sumie zrozumialabym, ze organizm jakos tam moze byc przemeczony.
-
U mnie to roznie. Nie wiem czy to cos zmieni nawet.