Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Terka chyba mamy ten sam kolor włosów
ja też wiecznie farbę kładę bo nie mogę znieść tego koloru
Tak w ogóle witam w piątkowy poranekja na sam prawie początek weekendu poklocilam się z mężem, wspomniałam że muszę zrobić te badania do endokrynologa żeby później nie zostać odeslana z kwitkiem i zapisana na kolejną wizytę za miesiąc to ten mi powiedział że po co one, jakby były potrzebne to by rodzinna powiedziała i tylko niepotrzebnie wydam kasę... zgotowalam się i już drugi raz nie tłumaczyłam po co te badania- jutro pójdę i zrobię i nikomu nie będę się tłumaczyć...
Idź, idź. Lepiej to skonsultować niż olać i za kilka lat się obudzić i żałować, że się wcześniej nic z tym nie zrobiło. Mężczyźni potrafią czasem wkurzyć ;p1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Mała_Mii wrote:Dziewczyny witam wam przy piątku
Co do włosów ja niestety chciałabym mieć gęste ;( co z tego ze mam nawet długie jak rzadkie jak Nootakże zazdroszczę
Powiedzcie mi czy ze mną jest cos nie tak?;p
Mierze temperaturę od 2 dc .. i i codziennie skakała o 1,2 kreseczki w górę lub w dół ..a teraz 4 dzień z rzędu mam taka sama .. pomyślałam może termometr , No ale kupiłam nowy na ten miesiąc specialnie ( nawet jeśli byłby wadliwy ) to mierze dowcipnie a pod pachą ( logiczne wiem ze jest inna tem ) No i inna pokazuje wiec chyba raczej nie jest zepsutydodam ze mierze pierwszy cykl tempke wiec nie mogę porównać ... i nie wiem czy to normalne ?
Wykres wygląda jakby organizm przygotowywał się do ovuOby, oby.
Mała_Mii lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Idź, idź. Lepiej to skonsultować niż olać i za kilka lat się obudzić i żałować, że się wcześniej nic z tym nie zrobiło. Mężczyźni potrafią czasem wkurzyć ;p
pójdę i załatwię wszystko żeby jak najszybciej dołączyć do grona szczęśliwych zafasolkowanych babeczek
alegzi lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:No mój to osiągnął poziom ekspert w denerwowaniu mnie
pójdę i załatwię wszystko żeby jak najszybciej dołączyć do grona szczęśliwych zafasolkowanych babeczek
Oj ciężko czasami z facetem podyskutować, zwłaszcza jak się na coś uprze1cs z CLO
-
Tyle tematów ze nie wiadomo co pisać Haha
Alegzi oby oby ❤️
MissKathy92 wiesz ja znam chłopa którzy tez raz w miesiącu okre maja a przynajmniej tak się zachowują :p może u Twoje męża to ten czas ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Tyle tematów ze nie wiadomo co pisać Haha
Alegzi oby oby ❤️
MissKathy92 wiesz ja znam chłopa którzy tez raz w miesiącu okre maja a przynajmniej tak się zachowują :p może u Twoje męża to ten czas ;pwybaczcie że Wam co jakiś czas mące na forum swoimi problemami ale po prostu nie mam kogo się poradzić a tu zawsze się znajdzie dobra duszyczka która zna się na temacie i coś podpowie
-
Mała_Mii wrote:Tyle tematów ze nie wiadomo co pisać Haha
Alegzi oby oby ❤️
MissKathy92 wiesz ja znam chłopa którzy tez raz w miesiącu okre maja a przynajmniej tak się zachowują :p może u Twoje męża to ten czas ;p
Dokładnie! Ja jak przeczytam co Kobitki napisały to potem połowy nie pamiętam
Dają czadu
Mi się wydaje, że te nasze @ wpływają na naszych mężczyzn, tzn. moja na pewno w jakimś stopniuNie dość, że ja mam humorki to jeszcze P zaczyna 'fikać"
Ostatnio się z tego śmialiśmy.
1cs z CLO
-
MissKathy92 wrote:Haha bardzo możliwe
wybaczcie że Wam co jakiś czas mące na forum swoimi problemami ale po prostu nie mam kogo się poradzić a tu zawsze się znajdzie dobra duszyczka która zna się na temacie i coś podpowie
Po to właśnie forum jest ;p ale to prawda alurat w tym wątku wszytkie dziewczyny są miłe ;p i pomocnealegzi lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
wybaczcie że Wam co jakiś czas mące na forum swoimi problemami ale po prostu nie mam kogo się poradzić a tu zawsze się znajdzie dobra duszyczka która zna się na temacie i coś podpowie
Ej zaraz się obrazimy! ;p Jak to mące? A od czego my tu jesteśmy, co? ;p1cs z CLO
-
Mała_Mii wrote:Po to właśnie forum jest ;p ale to prawda alurat w tym wątku wszytkie dziewczyny są miłe ;p i pomocne
-
alegzi wrote:Ej zaraz się obrazimy! ;p Jak to mące? A od czego my tu jesteśmy, co? ;p
na Was zawsze można liczyć, zawsze poradzicie i wysłuchacie
alegzi lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:No dokładnie, wiec lepiej jutro zrobię i będę miała pewność że będę je miała na czas
kurczę dobrze że napisałam tu o moim problemie bo jestem jak dziecko we mgle i bym latała kilka razy do tego endo zamiast być może się leczyć
Od tego jesteśmynauczyłam się ze na lekarzy nie zawsze można liczyć...
Seli lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ja na antykach mialam jazdy :p odkad odstawilam jestem aniolem ;p
Ja dzis sikne na owu testa... sluz pieknie ciagnacy, przezroczysty. Az dziwne. A juz myslalam, ze mozna spokojnie sie seksic :p. Choc nie sadze, ze nawet jakby pekl to zajde :p podjerzewam, ze jak na lewej stronie sa zrosty to i prawy jajowod jest zapchany. -
No wiesz każda z nas co jakiś czas tak mąci albo smęciMissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:Ja na antykach mialam jazdy :p odkad odstawilam jestem aniolem ;p
Ja dzis sikne na owu testa... sluz pieknie ciagnacy, przezroczysty. Az dziwne. A juz myslalam, ze mozna spokojnie sie seksic :p. Choc nie sadze, ze nawet jakby pekl to zajde :p podjerzewam, ze jak na lewej stronie sa zrosty to i prawy jajowod jest zapchany.
Powiało optymizmem i wiarą w swój organizmhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Powiało optymizmem i wiarą w swój organizm
Jak zwykle ;p zycie mi niszczy od wieku nastoletniego! :p
To tak ten... Jakby co to ostatnio chyba ja najwiecej smece :p i drecze
-
Seli wrote:Jak zwykle ;p zycie mi niszczy od wieku nastoletniego! :p
To tak ten... Jakby co to ostatnio chyba ja najwiecej smece :p i drecze
Ale za to w jakim sarkastycznym stylu czasem! Az czasem wesoło się czytahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:No wiem przepraszam za te głupie gadanie
na Was zawsze można liczyć, zawsze poradzicie i wysłuchacie
I ostatni raz słyszymy o przeprosinach ;pMissKathy92 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Seli wrote:Jak zwykle ;p zycie mi niszczy od wieku nastoletniego! :p
To tak ten... Jakby co to ostatnio chyba ja najwiecej smece :p i dreczeAdele27 lubi tę wiadomość