X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, a ja ogarnęłam mieszkanie, wzięłam sobie kąpiel i... ręce mi się trzęsą, cała chodzę... nie wiem co jest... ale normalnie mam drgawki ;/ możliwe, że to od insuliny?

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniła też teściowa... Powiedziała,że jestem najlepszą synową na świecie i mnie mocno kochają :P Szok :P bo trzeźwa była :) A ja tutaj na nią tak brzydko :P ma kobicina jakieś przebłyski :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• terka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Dzwoniła też teściowa... Powiedziała,że jestem najlepszą synową na świecie i mnie mocno kochają :P Szok :P bo trzeźwa była :) A ja tutaj na nią tak brzydko :P ma kobicina jakieś przebłyski :P

W każdym jest iskierka jakaś dobra :) czasem przykrywana, czasem niezauważana ale jest ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Siostra przydatna "rzecz" :D Niby mam 6 lat młodszą, ale jednak siostra to siostra.

Ja mam 2 lata starszą to nie widać i nie czuć tej różnicy ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    W każdym jest iskierka jakaś dobra :) czasem przykrywana, czasem niezauważana ale jest ;)

Nie no... Ona ogólnie zła nie jest też, ale niemal cały czas jest pijana... Gdyby nie to pewnie byłoby ok :P miło mi się zrobiło.

ale chodzę taka roztrzęsiona jakaś... możliwe,że to przez to, że jadłam i chrupki kukurydziane i kukurydzę? bo poobno ona mocno podnosi cukier... a mi się trzęsą recę jak pijakowi :P

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Kurcze dziewczyny, to przykre, że macie takie kontakty z mamami :/ Nie mogę sobie nawet wyobrazić tego, co odczuwacie, bo mam zupełnie inne doświadczenia. Ja z mamą od zawsze mam dobry kontakt, dzwonimy do siebie codziennie, przyjeżdżam do domu co 2 weekend przeważnie. Mam nadzieję, że kiedyś mi będzie dane zbudowanie takiej przyjacielskiej relacji z moim dzieckiem.
    Tak jak napisała Alegzi, macie tak wspaniały okres w życiu: Terka-ciąża, Seli-cudowna praca, że na pewno jest wam ciężko, kiedy nie możecie się tym podzielić z mamą. A przynajmniej jeśli nie otrzymujecie jakiegoś odzewu z ich strony...

Dużo zależy od relacji od malucha już, tak mi sie wydaje, tak to widzę obserwując... Ja byłam 4 dzieckiem, w sumie to u moich rodziców będzie 6 wnuk więc jak widać żaden szał, choć tata np potrafi zadzwonić zapytać co tam jak tam rośnie maluch. W przeciwieństwie do rodziny mezula-tam to 1 wnuk wiec często telefon jest czy chęć przyjazdu, dołożenia do czegoś czy wręcz kupna dla wnuka czegoś... Całkiem inna relacja, inne podejście, to widać...

• terka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Nie no... Ona ogólnie zła nie jest też, ale niemal cały czas jest pijana... Gdyby nie to pewnie byłoby ok :P miło mi się zrobiło.

ale chodzę taka roztrzęsiona jakaś... możliwe,że to przez to, że jadłam i chrupki kukurydziane i kukurydzę? bo poobno ona mocno podnosi cukier... a mi się trzęsą recę jak pijakowi :P

Spróbuj magnez wziąć jeśli masz ;) tak z 2tabletki ;)

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli magnez weź! Ta Twoja tesciowa to faktycznie ma jakies przebłyski.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Spróbuj magnez wziąć jeśli masz ;) tak z 2tabletki ;)

Chyba magnez nie pomoże bo brałam rano :P i ogólnie biorę sporo go niemal codziennie.

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Chyba magnez nie pomoże bo brałam rano :P i ogólnie biorę sporo go niemal codziennie.

Hmm... Ja jak mam cos takiego to zawsze mi magnez pomagał ;) a dużo kawy pijesz na co dzień?

• Seli Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Hmm... Ja jak mam cos takiego to zawsze mi magnez pomagał ;) a dużo kawy pijesz na co dzień?

Zazwyczaj pół kubka dziennie :P bo lubię rano się napić ale nigdy nie dopijam :P
    Ja mam skurcze w łydkach to biorę magnez :) I jak się pilnują i zwiększam dawkę przed okresem to jest ok.

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Zazwyczaj pół kubka dziennie :P bo lubię rano się napić ale nigdy nie dopijam :P
    Ja mam skurcze w łydkach to biorę magnez :) I jak się pilnują i zwiększam dawkę przed okresem to jest ok.

No to nie wiem ;) jakbyś pila dużo kawy to i magnezu z 3x wiecej wtedy trzeba ale pol kubka to szal nie jest :P

• Seli Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    No to nie wiem ;) jakbyś pila dużo kawy to i magnezu z 3x wiecej wtedy trzeba ale pol kubka to szal nie jest :P

no nie :P mój mąż zawsze się ze mnie śmieje bo nie dopijam i tylko w poniedziałki i wtorki pije więcej bo na korkach dostaje pyszne latte :D

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Chyba teraz dla mnie najważniejsza wartością jest pelna rodzina, niczego innego bardziej nie pragne ... :)
    Moze bysmy zrobili remont, zebysmy mieli tak jak chcemy, ale nie wiem co przyniesie przyszlosc, bo mieszkamy w domu rodzinnym, mamy całe pietro dla siebie ale mie wiadomo jak się rozwinie sytuacja bo mam jeszcze dwoje rodzenstwa a nie chce pakowac kasy niepotrzebnie

Co do remontu to rozumiem. My tez myślimy czy robić czy nie bo nie wiadomo ile tu będziemy a komuś robić to średnio opłacalne... A ze wynajmujemy to tak to wygląda...

• terka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    no nie :P mój mąż zawsze się ze mnie śmieje bo nie dopijam i tylko w poniedziałki i wtorki pije więcej bo na korkach dostaje pyszne latte :D

Hahaha :D no to faktycznie kop kofeinowy :D latte to prawie nie kawa :P

• Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki prz niedzieli ;)
    seli może potas Ci spadł ?
    Jak wam sobotnie wieczory minęły ;)? My byliśmy na urodzinach kolegi ( mąż niezbyt chciał iść wolał przy tv spędzić wieczór ) ale po ur doszliśmy do wniosku ze dobrze ze poszliśmy , bo tam w ich „paczce „ chwile temu był jakiś zgryz ... i wyobraźcie sobie ze nikt ze znajomych nie przyszedł ... tylko my .. aż mi się szkoda chłopaka zrobiło ...

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • terka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Mii wrote:
    Dzień dobry dziewczynki prz niedzieli ;)
    seli może potas Ci spadł ?
    Jak wam sobotnie wieczory minęły ;)? My byliśmy na urodzinach kolegi ( mąż niezbyt chciał iść wolał przy tv spędzić wieczór ) ale po ur doszliśmy do wniosku ze dobrze ze poszliśmy , bo tam w ich „paczce „ chwile temu był jakiś zgryz ... i wyobraźcie sobie ze nikt ze znajomych nie przyszedł ... tylko my .. aż mi się szkoda chłopaka zrobiło ...

O ja...no to by chłop miał urodziny bez gości... Dobrze ze poszliście chociaż wy ;)

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała to dobrze ze poszliscie.. My w łóżku przelezelismy caly wieczór.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi, to dobrze że byliście :) My przed TV oglądaliśmy film z Liamem :)

No jak latte to nie kawa?:P ja tylko takie z dużą ilością mleka :P

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Mi, to dobrze że byliście :) My przed TV oglądaliśmy film z Liamem :)

No jak latte to nie kawa?:P ja tylko takie z dużą ilością mleka :P

Toć to napój kawowy bądź mleko z kawa :D nie no nabijam sie uwielbiam latte :D

‹‹ 485 486 487 488 489 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ