Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kryha to super, ale termin miałaś fajny
Sylwia to dawaj znać po, co i jak<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Jestem juz w domu po wizycie
Pani dr powiedziała że jeszcze za wcześnie i moze byc nic nie widać, ale zrobi USG. No i zobaczylysmy pecherzyk 3 mm mowi że jak na ten czas to jest bardzo dobrze za tydzień mam przyjechać po l4 jak skonczy sie od rodzinnego a na 23 lutego wizyta z USG i powinno już byc serduszko do pracy już raczej nie wrócę i sie cieszę z tego chociaz mialam dostac podwyżkę bo kierowniczka mi mowila, ale nie podpisalam aneksu jeszcze wiec jestem ciekawa jak to bedzie. Ale cóż, 200 zl mnie nie zbawi a teraz dzidzia najważniejsza mam nawet zdjecie z dzisiajklitra, Seli, panipuchatkowa lubią tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Jestem juz w domu po wizycie
Pani dr powiedziała że jeszcze za wcześnie i moze byc nic nie widać, ale zrobi USG. No i zobaczylysmy pecherzyk 3 mm mowi że jak na ten czas to jest bardzo dobrze za tydzień mam przyjechać po l4 jak skonczy sie od rodzinnego a na 23 lutego wizyta z USG i powinno już byc serduszko do pracy już raczej nie wrócę i sie cieszę z tego chociaz mialam dostac podwyżkę bo kierowniczka mi mowila, ale nie podpisalam aneksu jeszcze wiec jestem ciekawa jak to bedzie. Ale cóż, 200 zl mnie nie zbawi a teraz dzidzia najważniejsza mam nawet zdjecie z dzisiaj -
MissKathy92 wrote:Ale fajnie dobrze że wszystko jest w porządku I dobrze że do pracy nie wracasz, niepotrzebny stres... a pracujesz fizycznie czy umysłowo? Bo ja pracuje przy komputerku i się zastanawiam jak to jest będąc w ciąży i na l4
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 13:54
Sylwiaa992 wrote:Jestem juz w domu po wizycie
Pani dr powiedziała że jeszcze za wcześnie i moze byc nic nie widać, ale zrobi USG. No i zobaczylysmy pecherzyk 3 mm mowi że jak na ten czas to jest bardzo dobrze za tydzień mam przyjechać po l4 jak skonczy sie od rodzinnego a na 23 lutego wizyta z USG i powinno już byc serduszko do pracy już raczej nie wrócę i sie cieszę z tego chociaz mialam dostac podwyżkę bo kierowniczka mi mowila, ale nie podpisalam aneksu jeszcze wiec jestem ciekawa jak to bedzie. Ale cóż, 200 zl mnie nie zbawi a teraz dzidzia najważniejsza mam nawet zdjecie z dzisiajSylwiaa992 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Sylwia, odpoczywaj praca ciężka, a jak mówisz, te 200 nie jest tego warte bo masz juz swoj skarb
Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
-
Sylwia to bardzo dobrze, że nie pójdziesz do pracy, zdrowie dziecka najważniejsze a jednak Twoja praca mogłaby negatywnie wpłynąć na dziecko
Ja się zastanawiam dlaczego przed okresem swędzą mnie piersi, tak miałam w tamtym cyklu i tak mam teraz W tamtym cyklu podejrzewałam nawet jakieś uczulenie ale po miesiączce przeszło.Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
-
Kaassiia wrote:Sylwia super ja też byłam tak wcześnie, i również nie wiele się dowiedziałam, dopiero na wizycie po 3 tyg zobaczyłam serduszko i moja kuleczke życzę teraz wytrwałości w oczekiwaniach na kolejną wizytę25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Witam was
Sylwia super wklej zdjęcie ;p nacieszymy oczka ;p
Swoją droga wiesz odpoczywaj teraz ile wlezie ;p później mogą Cię czekać nieprzespane noce ;pSylwiaa992 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Sylwiaa992 wrote:Pracuje w sklepie ogrodniczym. Ogólnie często wkurzajacy klienci, jak trzeba stac na kasie to się STOI 10 h a jak nie na kasie to nosic, przekładać, ukladac później jeszcze zamiatac i podlewac. A teraz sie nam sezon zacznie wiec coraz wiecej pracy. Do tego powiekszaja nam obszar sklepu a nikogo dodatkowego nie zatrudnili ... i jeszcze te środki ochrony roslin. Sprzedajemy je ale i tez rośliny sa pryskane co jakis czas. Jak powiedziałam dr o tym to bez dwóch zdac L4 mąż sie ucieszy, bo będzie miec codziennie obiadek po pracy juz gotowy
-
Sylwia super , odpoczywaj ile się da<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/adea8bad1e4d.jpg
Uśmiech męża bezcennyMissKathy92, panipuchatkowa, klitra, Mała_Mii, Mari92 lubią tę wiadomość
Nic nie dzieje się bez przyczyny.