Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny!
Sylwia, gratulację! Bardzo fajnie, że dostałaś L4. Po co masz się męczyć, wdychać chemię i się przemęczać. Teraz musisz dbać o siebie jak i o maluszka. Mąż na pewno będzie zadowolony z obiadków po pracy Zdjęcie jest piękne.Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Sylwia-bardzo dobrze zrobiłaś ze poszłaś na L4. Na dobra sprawę mogłaś dostać podwyżkę a mogłaś nie dostać (wiesz powiedziane moze i bylo ale bywa różnie z dotrzymaniem słowa póki nie ma na umowie). Ale nawet gdybyś miała dostać a stracić maleństwo przez to-no to nic nie warte... Także ciesz się maleństwem, większym czasem i mężem
Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:To nie znaczy ze nie mozna nic robić "staraniowego"
Nawet nastroju ani ochoty nie mam, mój brat ma problemy a ja to przeżywam a dzisiaj kulminacja, tak się nasłuchałam, że cały dzień myślę. Mąż mówił, żebym się nie przejmowała bo to nie nasza sprawa ale jak brat się zwierza to trudno się nie martwić... -
Sylwiaa992 wrote:A co tu taka cisza?? Tak sie staracie?
Jakie tam starania jak @ przylazła Właśnie wróciłam z zakupów, rozpakowałam je, zjadłam kolację i otworzyłam sobie cydr. A co, przecież weekend się zaczął1cs z CLO
-
klitra wrote:Nawet nastroju ani ochoty nie mam, mój brat ma problemy a ja to przeżywam a dzisiaj kulminacja, tak się nasłuchałam, że cały dzień myślę. Mąż mówił, żebym się nie przejmowała bo to nie nasza sprawa ale jak brat się zwierza to trudno się nie martwić...
Znam ten ból. Człowiek chociaż chce się wyłączyć to nie zrobi tego. To jest brat, rodzina, więc Cię rozumiem.klitra lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
No dZisiaj to faktycznie jakby drukarnie zamknęli ;p
Ja dzisiaj pospalam ;p później sprzątałam dostałam telefon od męża ze kurier do niego przyjdzie żebym odebrała kurier przyszedł ale z wielkimi czerwonymi różami dla mnie ❤️ A jak napisałam do męża ze jego kurier przyjechał to mąż się z pracy zwolnił i wrócił szybciej ( mam ur dzisiaj ) No tak ze tak to było hehklitra lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:No dZisiaj to faktycznie jakby drukarnie zamknęli ;p
Ja dzisiaj pospalam ;p później sprzątałam dostałam telefon od męża ze kurier do niego przyjdzie żebym odebrała kurier przyszedł ale z wielkimi czerwonymi różami dla mnie ❤️ A jak napisałam do męża ze jego kurier przyjechał to mąż się z pracy zwolnił i wrócił szybciej ( mam ur dzisiaj ) No tak ze tak to było heh
Wow! Super pomysł miał mąż! wszystkiego najlepszegoMała_Mii lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Mała Mi to piękny prezent i oczywiście wszystkiego najlepszego i jak najszybciej dwoch kreseczek
Do mnie przyszla siostra i pyta czy robimy cos na "ostatki" będę musiała jutro udawac że mam swój indywidualny "napój bogów" na wieczór zeby sie nikt nie kapnąłMała_Mii lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
klitra wrote:Nawet nastroju ani ochoty nie mam, mój brat ma problemy a ja to przeżywam a dzisiaj kulminacja, tak się nasłuchałam, że cały dzień myślę. Mąż mówił, żebym się nie przejmowała bo to nie nasza sprawa ale jak brat się zwierza to trudno się nie martwić...
Nie no jasne jak w głowie cos siedzi to sie nie da nie myśleć tak po prostu... Rodzina to rodzina. Można się pokłócić ale i tak problemy drugiego sie będzie przeżywało...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Sylwiaa992 wrote:Mała Mi to piękny prezent i oczywiście wszystkiego najlepszego i jak najszybciej dwoch kreseczek
Do mnie przyszla siostra i pyta czy robimy cos na "ostatki" będę musiała jutro udawac że mam swój indywidualny "napój bogów" na wieczór zeby sie nikt nie kapnął
Mówiłam ze będzie ciężko?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Mała_Mii wrote:No dZisiaj to faktycznie jakby drukarnie zamknęli ;p
Ja dzisiaj pospalam ;p później sprzątałam dostałam telefon od męża ze kurier do niego przyjdzie żebym odebrała kurier przyszedł ale z wielkimi czerwonymi różami dla mnie ❤️ A jak napisałam do męża ze jego kurier przyjechał to mąż się z pracy zwolnił i wrócił szybciej ( mam ur dzisiaj ) No tak ze tak to było heh
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Dużo zdrówka, szczęścia, wspaniałych ludzi wokół siebie i spełnienia marzeń!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 19:10
Mała_Mii lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Ja wpadam zyczyc dobranoc, padam na pysk. Masakra ;p
-
terka wrote:Mówiłam ze będzie ciężko?25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny.