Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwiaa992 wrote:Hmm dziwne bo jak ja bylam na monitoringu to dr mowila ze jest po owu bo jest właśnie cialko zolke ale nie znam sie ja po tej szczęśliwej owu mialam progesteron 11 i to podobno dobry
I znów widać ze co organizm to inaczej u mnie nie udawało sie przy progu 11-12 za to potem bylo 24 i jest kopniakowy agenthttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Hej dziewczyny Ja dopiero do lapka siadam, po całym obfitym i zawiłym dniu Dzisiaj dostałam @, od razu mnie konkretnie zalało więc cudownie, nie sądziłam że będę się z okresu cieszyć
Po pracy pojechaliśmy z mężem na zakupy, bo wyłapał promocję na kamerkę GoPro, o której marzył no i stwierdził, że chce kupić skoro jedziemy na wakacje Mój mąż to duże dziecko jeśli chodzi o elektronikę, więc spasowałam i pojechaliśmy kupić Do tego kupiłam sobie stroje kąpielowe za grosze, koszulki, jakieś jedzenie i w ogóle A później zwiała nam MZK, wracaliśmy taksówką do domu. I dopiero kolację jemy, pizzę oczywiście z uwagi na dzisiejsze święto
A tu jakieś nowości? Bo nadrobię was jutro Dzisiaj jestem wypompowana po pracy i tych zakupach, dnia mi brakło.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny Ja dopiero do lapka siadam, po całym obfitym i zawiłym dniu Dzisiaj dostałam @, od razu mnie konkretnie zalało więc cudownie, nie sądziłam że będę się z okresu cieszyć
Po pracy pojechaliśmy z mężem na zakupy, bo wyłapał promocję na kamerkę GoPro, o której marzył no i stwierdził, że chce kupić skoro jedziemy na wakacje Mój mąż to duże dziecko jeśli chodzi o elektronikę, więc spasowałam i pojechaliśmy kupić Do tego kupiłam sobie stroje kąpielowe za grosze, koszulki, jakieś jedzenie i w ogóle A później zwiała nam MZK, wracaliśmy taksówką do domu. I dopiero kolację jemy, pizzę oczywiście z uwagi na dzisiejsze święto
A tu jakieś nowości? Bo nadrobię was jutro Dzisiaj jestem wypompowana po pracy i tych zakupach, dnia mi brakło.
Aktywnie dzisiaj! no tak zima to letnie rzeczy na promocjach-i dobrze, warto korzystać wiec z zakupów męża i Ty skorzystałaśhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
klitra wrote:alex żebym ja się tak potrafiła cieszyć z nadchodzacej miesiączki
Dzisiaj miałam USG piersi. To łagodne guzki tak jak przypuszczali wcześniej, mam tego nie ruszać, bo takie gruczolakowłókniaki są pospolite i mogą się wchłonąć. Z 6 zostały mi 2, także jest dobrzeLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
terka wrote:Seli-jeśli ma Cie to uspokoić to pewnie ze idź. Szkoda ze nie możesz zaufać swojej gin i musisz ją sprawdzać... No ale jak masz potem chodzic i myśleć to brdzie to bez sensu
Nie potrafie bo nie jednego w zyciu juz lekarza mialam. Nie jeden juz byl super... Teraz mam pewna wiedze. Moge sprawdzic czy moge zaufac. Ona faszeruje mnie i lekami i ziolami itp. Juz jedna mnie tak traktowala i nie mam jajnika... majac wiedze wole to sprawdzic.
Co do poziomu proga... Kto wie jak to tam będzie? Mam zrosty, podejrzewam niedrozny jajowod...
A i hsg dla mojej to... Niepotrzebna na razie i niebezpieczna ingerencja bo latwo jajowod skleic... Moze jakos zle ja zrozumialam no ale przeciez chyba te badanie daje inny efekt? ;p tlumaczyla mi, ze ja 5 lat temu pewnie bylam super zoperowana i wszystko bylo sprawdzone... 5 lat temu operowala mnie idiotka... no ale tego nie udowodnie... -
alex, całkiem zapomniałam, że dziś dzień pizzy. No nic, postaram się nadrobić to może jutro albo w niedzielę Super pomyślałaś z tymi strojami kąpielowymi teraz. W maju będą 2 razy droższe. Dzisiaj mieliście powrót do domu jak burżuje A co! Należy się od czasu do czasu.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Kurcze, z tymi strojami to szał Kupiłam sobie w lecie w New Jorkerze za 89 zł. A dzisiaj po 9,95 była jedna część, czyli 1 cały strój za niecałe 20 zł Ostro przepłaciłam ostatnio. Ale do Egiptu nadrobiłam
Była pizza, piwko teraz i żyć nie umierać Oglądamy Harrego w tv
Zmieńcie mi na 1 stronie na 14 cykl Lecą te miesiące, ale do przoduWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 22:39
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Pizza bez piwka? Da radę, ale słabo Latem zawsze stroje są drogie, więc średniawo opłaca się je w tym okresie kupować. No chyba, że ktoś nie ma co z pieniążkami zrobić Czasem jednak jest tak, że jesteśmy "zmuszone" do kupienia akurat w tym okresie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 22:56
1cs z CLO
-
Alex patrz jakie sonohsg u mnie cuda porobiło trzymam kciuki
Nawet dzis jedna Pani z kliniki (pracuje tam w labo i jako pielęgniarka chyba) mowi do mnie jak mnie zobaczyla, ze droznosc to jednak dobra sprawa
W ogóle to jestem w szoku, ze dzis na wizycie moja dr pamietala o tylu szczegolach dotyczących mnie, ze mialam jeszcze drugi pecherzyk ostatnio i mial 17 mm! Ale pomalu sie zmniejsza i nie jest groźny. A tamta w recepcji tez mnie zaskoczyla, ze pamiętała ze mialam hsgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 23:00
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
alegzi wrote:alex, całkiem zapomniałam, że dziś dzień pizzy. No nic, postaram się nadrobić to może jutro albo w niedzielę Super pomyślałaś z tymi strojami kąpielowymi teraz. W maju będą 2 razy droższe. Dzisiaj mieliście powrót do domu jak burżuje A co! Należy się od czasu do czasu.
alex to strój za pół darmo, grzechem byłoby nie kupić
-
klitra wrote:Wścieknę się, tak mnie swędzą cyce i to już tak drugi cykl, kilka dni przed miesiączką Drapie się jak głupia
Nie wściekaj się! Mamy weekend25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
klitra wrote:Wścieknę się, tak mnie swędzą cyce i to już tak drugi cykl, kilka dni przed miesiączką Drapie się jak głupia
Ja kiedyś też miałam ten problem przez kilka cykli. Nawet się tu żaliłam Dziewczynom i pytałam czy miały taki problem. Na ostatniej wizycie podpytałam ginekologa czy to normalna reakcja czy mam się niepokoić. Powiedział, że mam się nie martwić.1cs z CLO
-
klitra wrote:Ja też jutro albo pojutrze kupię albo sama zrobię pizze Dzisiaj w dzień dobry tvn podawali przepis na ciasto to może zrobię według ich przepisu
My wychodzimy w niedzielę ze znajomymi na obiad, więc może się skuszę. Od paru dni chodzą za mną frytki z dużą ilością ketchupu, ale nie wiem czy nie wymięknę i nie wymienię ich na pizzę1cs z CLO
-
alegzi wrote:Ja kiedyś też miałam ten problem przez kilka cykli. Nawet się tu żaliłam Dziewczynom i pytałam czy miały taki problem. Na ostatniej wizycie podpytałam ginekologa czy to normalna reakcja czy mam się niepokoić. Powiedział, że mam się nie martwić.
Ile tych cykli? Bo mi drugi i jak kolejne będa tak wyglądac to ja dziękuje -
alegzi wrote:Pizza bez piwka? Da radę, ale słabo Latem zawsze stroje są drogie, więc średniawo opłaca się je w tym okresie kupować. No chyba, że ktoś nie ma co z pieniążkami zrobić Czasem jednak jest tak, że jesteśmy "zmuszone" do kupienia akurat w tym okresie.
Mnie piersi też bardzo bolą, sutki mi odpadają z tego bólu normalnie. Ale już dzisiaj pełnoprawny okres, byle do 19 już się skończył Po dupku to bez plamień i w ogóle, nagle bach i jest.
Już drugie piwko piję A miałam iść prysznic brać. Tak mnie trachnęło, bo dawno nie piłam, że zaraz chyba zasnęLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
klitra wrote:Ile tych cykli? Bo mi drugi i jak kolejne będa tak wyglądac to ja dziękuje
Miałam 2 cykle pod rząd, potem przerwa i ostatnio znowu zaczęły swędzieć. Uważaj tylko i nie drap za bardzo, bo ja tak drapałam, że miałam czerwone plamki (takie małe krwiaczki). Nie wiem jak to nazwać Po prostu za bardzo drapałam, a wiadomo, że na piersiach jest bardzo delikatna skóra. Później mąż był przerażony moim "wybrykiem"1cs z CLO
-
alex, skoro trafiłaś na taką okazję to nic tylko kupować. Masz rację, czarny stanik kąpielowy będzie pasował do każdych majtek. Nieźle musiałaś szaleć w aqua parku skoro, aż majtki podarłaś. Swoją drogą co zrobiłaś jak się zorientowałaś? Uciekłaś od razu do szatni?1cs z CLO