X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, super avatarek :D

Sylwiaa992 lubi tę wiadomość

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • Seli Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2018, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki, a jeszcze doradzcie. Jutro lab jest od 9... a chce zbadac proga, zrobic morfologie i te rozyczki itp. ;p musze byc na czczo? Nie? Nie za pozno na proga? Mam na 9 do pracy w poniedzialek i bym na 7 poszla ew. wtedy... jutro niby 6 dpo a w pon 8 dpo.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Seli Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2018, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Seli biedaczku, dobrze że jutro weekend :)

O tak ;)

Mi - wszystkiego naj! Mąż dobrze wykombinował ;)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• terka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Kobitki, a jeszcze doradzcie. Jutro lab jest od 9... a chce zbadac proga, zrobic morfologie i te rozyczki itp. ;p musze byc na czczo? Nie? Nie za pozno na proga? Mam na 9 do pracy w poniedzialek i bym na 7 poszla ew. wtedy... jutro niby 6 dpo a w pon 8 dpo.

Na proga nie jest za pozno... Ale jeśli chcesz morfologie to stanowczo na czczo ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2018, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Na proga nie jest za pozno... Ale jeśli chcesz morfologie to stanowczo na czczo ;)

Hmm... to moze morfologie innym razem ;p a proga zrobie i te rozyczki. Bo chce wiedziec. Ciekawi mnie. Ta tempka jak tak mierze przelotnie to niemal jedna linia. Ona na usg widziala, ze pecherzyk pekl i byl plyn i w ogole, ze jest super ale cialka zoltego to ona nie jest wstanie podobno zobaczyc na usg. A jak bede miala wynik to czarno na bialym jak to bylo ;p

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Hmm... to moze morfologie innym razem ;p a proga zrobie i te rozyczki. Bo chce wiedziec. Ciekawi mnie. Ta tempka jak tak mierze przelotnie to niemal jedna linia. Ona na usg widziala, ze pecherzyk pekl i byl plyn i w ogole, ze jest super ale cialka zoltego to ona nie jest wstanie podobno zobaczyc na usg. A jak bede miala wynik to czarno na bialym jak to bylo ;p

To jak morfologie chcesz zrobić później to i z tym sobie poczekaj do poniedziałku po co dwa razy sie kluc ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie... w sensie za pare tygodni nawet ;p

dZhdp1.png

• Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Hmm dziwne bo jak ja bylam na monitoringu to dr mowila ze jest po owu bo jest właśnie cialko zolke :P ale nie znam sie :P ja po tej szczęśliwej owu mialam progesteron 11 i to podobno dobry :)

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed pracą nie chce mi sie robić tych badań...

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Hmm dziwne bo jak ja bylam na monitoringu to dr mowila ze jest po owu bo jest właśnie cialko zolke :P ale nie znam sie :P ja po tej szczęśliwej owu mialam progesteron 11 i to podobno dobry :)

Ja mialam ostatnio 10...
    Ale moze ona ma slabsze usg? ;p no nie wiem. Twoja kropeńkę było widać, moja by tego nie oblukała raczej

dZhdp1.png

• Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja mialam ostatnio 10...
    Ale moze ona ma slabsze usg? ;p no nie wiem. Twoja kropeńkę było widać, moja by tego nie oblukała raczej
    Może tak jak mówisz, maja lepszy sprzęt, w końcu to klinika leczenia nieplodnosci :P
    Czyli progrsteron masz dobry :)

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czy w tym tez? Jutro zbadam. Boje sie, ze ona mnie wkręca, wiem, glupia jestem ;p ale mam ograniczone zaufanie. Tutaj niby miala miec super usg i monitoring ma byc... zobaczymy.

dZhdp1.png

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2018, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Mii wrote:
    No dZisiaj to faktycznie jakby drukarnie zamknęli ;p
    Ja dzisiaj pospalam ;p później sprzątałam dostałam telefon od męża ze kurier do niego przyjdzie żebym odebrała ;D kurier przyszedł ;D ale z wielkimi czerwonymi różami dla mnie ;D ❤️ A jak napisałam do męża ze jego kurier przyjechał ;D to mąż się z pracy zwolnił i wrócił szybciej ;D ( mam ur dzisiaj ) No tak ze tak to było heh

Jaki romantyczny :) <3 :)

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2018, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, niepotrzebnie się chyba nakręcasz. Masz mieć monitoring, więc ja bym te badania teraz zostawiła. Nie kazała Ci nic robić. Posłuchaj jej i daj na luz, za pół roku będziesz miała dzidzię w brzuszku. Co za dużo to niezdrowo i to jest prawda.

klitra lubi tę wiadomość

1cs z CLO
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    popieram alegzi :)
    Sylwia fajniutki avatar :D

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia śliczny avatar!

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Seli, niepotrzebnie się chyba nakręcasz. Masz mieć monitoring, więc ja bym te badania teraz zostawiła. Nie kazała Ci nic robić. Posłuchaj jej i daj na luz, za pół roku będziesz miała dzidzię w brzuszku. Co za dużo to niezdrowo i to jest prawda.

Ja chce mieć pewnosc, ze byla ta owulacja i ona nie sciemia ;p bo podkrecila sie i dala mi tak dawki i wogole, ze w nastepnym miesiacu mozna sie starac itp... Podobo super jest - a ja nie do konca te super czuje. Szczegolnie, ze moje tempki to ciagle 20-30 po przecinku, rwie mnie szyjka, brzuch i ta lewa strona. Sucho mam tez jak na mnie... wole wiedziec.

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja chce mieć pewnosc, ze byla ta owulacja i ona nie sciemia ;p bo podkrecila sie i dala mi tak dawki i wogole, ze w nastepnym miesiacu mozna sie starac itp... Podobo super jest - a ja nie do konca te super czuje. Szczegolnie, ze moje tempki to ciagle 20-30 po przecinku, rwie mnie szyjka, brzuch i ta lewa strona. Sucho mam tez jak na mnie... wole wiedziec.

Zrobisz jak będziesz uważała. Ja wyraziłam tylko swoje zdanie :)

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2018, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Zrobisz jak będziesz uważała. Ja wyraziłam tylko swoje zdanie :)

Zrobie. Bo potem bym sie zastanawiala czy ona mnie w konia nie robi. Ciagle poddaje watpliwosc, ze na usg ona cialka nie widzi... a ja mam dwa pekniecia w cyklu... i chcialabym wiedziec jakie. Kazda na monitoringu ma powiedziane co widzi ;p bez sensu troszke to dla mnie.

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli-jeśli ma Cie to uspokoić to pewnie ze idź. Szkoda ze nie możesz zaufać swojej gin i musisz ją sprawdzać... No ale jak masz potem chodzic i myśleć to brdzie to bez sensu ;)

‹‹ 521 522 523 524 525 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ