Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobitki, a jeszcze doradzcie. Jutro lab jest od 9... a chce zbadac proga, zrobic morfologie i te rozyczki itp. ;p musze byc na czczo? Nie? Nie za pozno na proga? Mam na 9 do pracy w poniedzialek i bym na 7 poszla ew. wtedy... jutro niby 6 dpo a w pon 8 dpo.
-
Sylwiaa992 wrote:Seli biedaczku, dobrze że jutro weekend
O tak
Mi - wszystkiego naj! Mąż dobrze wykombinował -
Seli wrote:Kobitki, a jeszcze doradzcie. Jutro lab jest od 9... a chce zbadac proga, zrobic morfologie i te rozyczki itp. ;p musze byc na czczo? Nie? Nie za pozno na proga? Mam na 9 do pracy w poniedzialek i bym na 7 poszla ew. wtedy... jutro niby 6 dpo a w pon 8 dpo.
Na proga nie jest za pozno... Ale jeśli chcesz morfologie to stanowczo na czczohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Na proga nie jest za pozno... Ale jeśli chcesz morfologie to stanowczo na czczo
Hmm... to moze morfologie innym razem ;p a proga zrobie i te rozyczki. Bo chce wiedziec. Ciekawi mnie. Ta tempka jak tak mierze przelotnie to niemal jedna linia. Ona na usg widziala, ze pecherzyk pekl i byl plyn i w ogole, ze jest super ale cialka zoltego to ona nie jest wstanie podobno zobaczyc na usg. A jak bede miala wynik to czarno na bialym jak to bylo ;p -
Seli wrote:Hmm... to moze morfologie innym razem ;p a proga zrobie i te rozyczki. Bo chce wiedziec. Ciekawi mnie. Ta tempka jak tak mierze przelotnie to niemal jedna linia. Ona na usg widziala, ze pecherzyk pekl i byl plyn i w ogole, ze jest super ale cialka zoltego to ona nie jest wstanie podobno zobaczyc na usg. A jak bede miala wynik to czarno na bialym jak to bylo ;p
To jak morfologie chcesz zrobić później to i z tym sobie poczekaj do poniedziałku po co dwa razy sie kluchttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:Hmm... to moze morfologie innym razem ;p a proga zrobie i te rozyczki. Bo chce wiedziec. Ciekawi mnie. Ta tempka jak tak mierze przelotnie to niemal jedna linia. Ona na usg widziala, ze pecherzyk pekl i byl plyn i w ogole, ze jest super ale cialka zoltego to ona nie jest wstanie podobno zobaczyc na usg. A jak bede miala wynik to czarno na bialym jak to bylo ;p25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Hmm dziwne bo jak ja bylam na monitoringu to dr mowila ze jest po owu bo jest właśnie cialko zolke ale nie znam sie ja po tej szczęśliwej owu mialam progesteron 11 i to podobno dobry
Ja mialam ostatnio 10...
Ale moze ona ma slabsze usg? ;p no nie wiem. Twoja kropeńkę było widać, moja by tego nie oblukała raczej -
Seli wrote:Ja mialam ostatnio 10...
Ale moze ona ma slabsze usg? ;p no nie wiem. Twoja kropeńkę było widać, moja by tego nie oblukała raczej
Czyli progrsteron masz dobry25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Ale czy w tym tez? Jutro zbadam. Boje sie, ze ona mnie wkręca, wiem, glupia jestem ;p ale mam ograniczone zaufanie. Tutaj niby miala miec super usg i monitoring ma byc... zobaczymy.
-
Mała_Mii wrote:No dZisiaj to faktycznie jakby drukarnie zamknęli ;p
Ja dzisiaj pospalam ;p później sprzątałam dostałam telefon od męża ze kurier do niego przyjdzie żebym odebrała kurier przyszedł ale z wielkimi czerwonymi różami dla mnie ❤️ A jak napisałam do męża ze jego kurier przyjechał to mąż się z pracy zwolnił i wrócił szybciej ( mam ur dzisiaj ) No tak ze tak to było heh
Jaki romantyczny -
Seli, niepotrzebnie się chyba nakręcasz. Masz mieć monitoring, więc ja bym te badania teraz zostawiła. Nie kazała Ci nic robić. Posłuchaj jej i daj na luz, za pół roku będziesz miała dzidzię w brzuszku. Co za dużo to niezdrowo i to jest prawda.
klitra lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:Seli, niepotrzebnie się chyba nakręcasz. Masz mieć monitoring, więc ja bym te badania teraz zostawiła. Nie kazała Ci nic robić. Posłuchaj jej i daj na luz, za pół roku będziesz miała dzidzię w brzuszku. Co za dużo to niezdrowo i to jest prawda.
Ja chce mieć pewnosc, ze byla ta owulacja i ona nie sciemia ;p bo podkrecila sie i dala mi tak dawki i wogole, ze w nastepnym miesiacu mozna sie starac itp... Podobo super jest - a ja nie do konca te super czuje. Szczegolnie, ze moje tempki to ciagle 20-30 po przecinku, rwie mnie szyjka, brzuch i ta lewa strona. Sucho mam tez jak na mnie... wole wiedziec. -
Seli wrote:Ja chce mieć pewnosc, ze byla ta owulacja i ona nie sciemia ;p bo podkrecila sie i dala mi tak dawki i wogole, ze w nastepnym miesiacu mozna sie starac itp... Podobo super jest - a ja nie do konca te super czuje. Szczegolnie, ze moje tempki to ciagle 20-30 po przecinku, rwie mnie szyjka, brzuch i ta lewa strona. Sucho mam tez jak na mnie... wole wiedziec.
Zrobisz jak będziesz uważała. Ja wyraziłam tylko swoje zdanie1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:Zrobisz jak będziesz uważała. Ja wyraziłam tylko swoje zdanie
Zrobie. Bo potem bym sie zastanawiala czy ona mnie w konia nie robi. Ciagle poddaje watpliwosc, ze na usg ona cialka nie widzi... a ja mam dwa pekniecia w cyklu... i chcialabym wiedziec jakie. Kazda na monitoringu ma powiedziane co widzi ;p bez sensu troszke to dla mnie. -
Seli-jeśli ma Cie to uspokoić to pewnie ze idź. Szkoda ze nie możesz zaufać swojej gin i musisz ją sprawdzać... No ale jak masz potem chodzic i myśleć to brdzie to bez sensuhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm