Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mari juz zmienilam myślenie i sie nie przejmuje, chociaż bylam bardzo zaangażowana. Teraz mam ważniejsze cele
Alex ale to musi byc wredne babsko z niejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 15:07
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
alegzi wrote:Co za buty wzięłas?
Z deichmana takie ala tenisowki z jakby kokardka ale nie taka jakas okropna ;p -
Sylwia i tak trzymać
Seli to zakupy udane ❤<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Sylwia i tak trzymać
Seli to zakupy udane ❤
Tak
Kurczę... Jestem tak napuchnięta, że masakra... Twarz - okropna sucho -czerwono - pryszczata ;/ te bóle co jakiś czas i coś ciśnie mi pęcherz... Nie wiem, może ten jajnik tak spuchł... Znów wyglądam na 9 miesiąc:P ostatnio tak miałam jak brałam anty... Nie wiem czy to niepokalanek, bo na dupku tak nie miałam ostatnio.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 16:53
-
Sylwia ja nie musze sprawdzać po prostu je prawie non stop czuje ale nie jakos mega uciążliwie ale sprawdzać nie musze
Alex smutna sprawa z ta Twoja szefowa... I koleżanką tym bardziej... W pewnym momencie po prostu sie nie dyskutuje tylko sprawa jasna-idę na L4, a Ty sobie radź (szefowo) jakos. Inaczej właśnie tak to będzie wyglądało
Mari-super maleństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 18:21
Mari92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Mari cudowne zdjęcie! Gratulacje! Alex ta Twoja szefowa jest jakas okropna po prostu.. My właśnie wracamy z mieszkania. Dużo dzisiaj zrobilismy. Łazienka już na finiszu więc mam nadzieje że lada moment juz będziemy spać w swoim cudownym ogrooomnym łóżku.☺
-
panipuchatkowa wrote:Mari cudowne zdjęcie! Gratulacje! Alex ta Twoja szefowa jest jakas okropna po prostu.. My właśnie wracamy z mieszkania. Dużo dzisiaj zrobilismy. Łazienka już na finiszu więc mam nadzieje że lada moment juz będziemy spać w swoim cudownym ogrooomnym łóżku.☺25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Dzień doberek
Ja już prawie karpatkę kończę I dziś na obiad do teściów jedziemy, będzie tort szwarcwaldzki i kaczuszka z kluseczkami śląskimi - teść potrafi gotować. -
Seli wrote:Dzień doberek
Ja już prawie karpatkę kończę I dziś na obiad do teściów jedziemy, będzie tort szwarcwaldzki i kaczuszka z kluseczkami śląskimi - teść potrafi gotować.
To macie dzisiaj wyżerkę i to konkretną... Kaczuszka mniam
My dzisiaj luzik, wczoraj tak nam czas zleciał ze znajomymi... Kilka godzin a jakby ledwo godzinka minęła...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:To macie dzisiaj wyżerkę i to konkretną... Kaczuszka mniam
My dzisiaj luzik, wczoraj tak nam czas zleciał ze znajomymi... Kilka godzin a jakby ledwo godzinka minęła...
Ogólnie weekendy tak mijają Przeraża mnie, że 3 dni pod rząd będę wracać późno do domu a będę wychodzić o 7 ;/ -
terka wrote:Przez te rady?
Nie, w poniedziałek korki i będę koło 19, we wtorek jest rada... a po radzie idę na piwko więc pewnie tak do 23 mnie nie będzie a w środę mamy teatr na 19 więc też będziemy w domu koło 19 -
Seli wrote:Nie, w poniedziałek korki i będę koło 19, we wtorek jest rada... a po radzie idę na piwko więc pewnie tak do 23 mnie nie będzie a w środę mamy teatr na 19 więc też będziemy w domu koło 19
No to masz faktycznie co robić w tym tygodniu zleci Ci ten tydzień bardzohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Tak a jeszcze chcemy iść na panterę w 4d więc pewnie piątek bo w czwartek powiedziałam, że już nie dam rady
-
Hej dziewczyny Ja dopiero ok 10 wstałam, bo wczoraj mój mąż oszalał i do 2 prawie grał na konsoli a później poszedł z psem na spacer. Myślałam, że go zamorduję... Dzisiaj miałam się do niego nie odzywać, bo nie słuchał jak go do łóżka goniłam, ale juz po fochu
Leci ten weekend, wczoraj leniwie spędziliśmy dzień, nawet o dziwo ponad 2 h się zdrzemnęłam w trakcie dnia, co dla mnie jest dziwne bo w dzień spać nie umiem.
Mam wrażenie, że u mnie już po @. Prawie w ogóle krwi nie ma ;/ Albo się rozkręci jak będę się bardziej ruszać, bo ten weekend to kanapowy I piersi nadal bolą, nigdy tak nie miałam. Muszę bez stanika chodzićLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nie no, jeszcze cośtam jest, ale takie baaardzo bladziutkie, jakby śluz zabarwiony. Brzuch bolał tylko przed @ i w pierwszy dzień, a teraz spokój. Może jakaś lżejsza @.
Najgorszy ten ból piersi, mam takie spuchnięte sutki że cały czas je czuję. Pewnie po dupku takie zawirowania.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵