X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja właśnie gotuje kurczaka w curry z risotto.☺ alex ale ten Twój mąż to nocny zawodnik. Seli szybko zleca te dni zobaczysz. Terka fajnie że spedziliscie troszke czasu ze znajomymi.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki :) widzę że u Was też zajęta sobota była bo jakoś mało wpisów :) my z racji tego że w walentynki zaczyna się post, mąż ma na popołudnie do pracy a do tego w czwartek do lekarza jedziemy to święto zakochanych "odbębnilismy" wczoraj :) było winko, sushi a później podzialalismy troszkę w sferze powiększania rodziny :) dziś mam 11 dzień cyklu i troszkę pobolewa mnie brzuch jak na owulacje więc może coś z tych naszych walentynek będzie :) wiem, że mieliśmy poczekać do czwartku, bo wtedy mam te wizytę u endo i może się wyjaśni coś z tym guzkiem ale pomyśleliśmy że co ma być to będzie i wszystko przyjmiemy :) teraz mój mąż śpi bo jeszcze wczoraj na noc do pracy miał, a ja oglądam serial uśmiechając się sama do siebie :) taki jakiś dobry nastrój mam przed tym tygodniem, wierzę że wszystko będzie ok :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss ale super! Mieliscie mile popołudnie. U mnie już koniec @ więc działamy pełną parą.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Miss ale super! Mieliscie mile popołudnie. U mnie już koniec @ więc działamy pełną parą.☺
    No i wspaniale :) nie ma co się ograniczać :D

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sobie nie poszalejemy przed HSG :/ Mąż stwierdził, że lepiej się wstrzymać, żeby znowu coś przed badaniem nie wyszło, jakaś infekcja albo coś innego. Także jeszcze ponad tydzień celibatu :P Chyba nas oboje rozsadzi.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No alex z jednej strony dobrzr ze w sumie tak zadrcydowaliscie. Dobrze żeby hsg doszło do skutku a z drugiej ciężko na pewno się nie złamać.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w tym roku spokojnie ;) przed teatrem moze cos zjemy na miescie ale znajac zycie to ten weekend, tydzien i kolejny weekend bedzie zapchany ;p
    Zleci predko, w ogole zaraz znowu okres... coraz szybciej to idzie ;)
    Jutro sobie zrobie badania. Zastanawiam sie czy niepokalanek jest dla mnie dobry...
    Alex, moj jak gra czasem do pierwszej to ja smacznie spie ;p ale przed graniem musi najpierw mnie ululac :D

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli dawaj mi tu trochę karpatki! <3
    Dziewczyny oj dzialajcie ;) nowy cykl- nowe szanse.
    Alex lepiej wytrzymać ten tydzien, po Hsg bedzie juz tylko z gorki ;)
    My chyba dzis powiemy moim rodzicom jak wrócą do domu, bo jak bede siedziec w domu to sie kapną, a tak beda miec niespodzianke bo bardzo czekaja na wnuka. Ja i moja siostra jestesmy ponad 2 lata po slubie a wnuka ani jednego ;) w pracy też sie kapna bo następne l4 bede miec juz od ginekologa. Wolałabym zaczekac az bedzie chociaż serduszko, ale niestety bedac od poczatku na l4 u mnie to niemożliwe. Ale w sumie jestem spokojna, mam dobre przeczucia. A moja intuicja czasami samą mnie przeraża, że tyle wiem. Np jak zaczelismy sie starac o dziecko to nie wiem skad, ale wiedzialam że nie uda sie nam od razu tylko będzie to dluzej trwalo. I w ogole duzo rzeczy czasami wiem, a nie wiem skad :D

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwi to skarb taka intuicja :-)
    Myślę, że każdy się boi, jak starania się przedłużają. Ale trzeba iść do przodu krok po kroku, a na pewno się uda :-)
    A ja już po Kościółku, a nawet po obiadku. Koło 16 przyjdą goście na kawę :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓

Wysłany: 11 lutego 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia daj znać jak zareagowali rodzice!☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero kończę robic obiad :) chociaż glodna nie jestem bo nie dawno pilismy kawke i do tego ciacho ;)
    Panipuchatkowa napisze, napisze :D
    Gdzies tam w szafie jeszcze mamy wódkę z wesela i chyba dobry moment by ja wyciagnac :D

• terka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Ja dopiero kończę robic obiad :) chociaż glodna nie jestem bo nie dawno pilismy kawke i do tego ciacho ;)
    Panipuchatkowa napisze, napisze :D
    Gdzies tam w szafie jeszcze mamy wódkę z wesela i chyba dobry moment by ja wyciagnac :D

Sylwia Ty ta wódkę to co najwyżej polewać bedziesz :D :P haha czekam na reakcje rodziców :D

Mysmy do kościoła poszli na 6.30 :D wstaliśmy wcześnie to czemu nie ;)
    I tez juz po obiadku ;)

Alex-dacie rade :D potem będzie pełna swoboda :D a jakby znowu cos miało byc to oboje byście chyba juz zwariowali...

Miss-na pewno będzie wszystko dobrze! :D skorzystaliście z weekendu przedwalentynkowego :D

Panipuchatkowa-o tak, dobrze się z kimś spotkać, oboje to lubimy a wiadomo jak z czasem bywa...czesto sie człowiek mija z wolnym czasem innych ;)
    Mąż mógł w końcu pograć z kimś na poziomie w szachy! Ale szczęśliwy! :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka wiadomo! ;) wczoraj już musiałam usilnie udawać, że w moim soczku coś mam, bo była imprezka :D
    A co! Bede barmanka :D

panipuchatkowa, terka lubią tę wiadomość

• Seli Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, gdzie podeslac karpatke? Mam tez trochr szwarcwaldzkiego od tescia :D fajnie bylo i milo. Czasem mi brakuje takich rodzinnych spotkan.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Wysłany: 11 lutego 2018, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli super że spotkanie udane.☺

Seli lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Seli super że spotkanie udane.☺

Dosc mile :p Fajnie. Chcialabym tak moich rodzicow odwiedzic, albo zrobic taki obiad.

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Terka wiadomo! ;) wczoraj już musiałam usilnie udawać, że w moim soczku coś mam, bo była imprezka :D
    A co! Bede barmanka :D

Albo aktorka! :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odkąd wstałam przywracam system w lapku. Tyle plików miałam, zdjęć i w ogóle, że ok 100 GB przerzucałam pendrivami do lapka męża. Zabawa normalnie na całego :D Już skończyłam i przerzucam zdjęcia do siebie :D
    Mężuś z psem poszedł na spacer, a ja ziemniaczki gotuję na obiad, dopiero będziemy jeść. Dzisiaj zrobiłam zupę szczawiową, bo dawno nie jedliśmy a miałam zamrożony szczaw z ogródka :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli zaraz Ci wysle adres haha :D
    Poszlismy na krótki spacerek, trochę sie dotlenilismy :) a teraz lenistwo :)

• Seli Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia- Ok ;D

A my juz prawie domek ;) maz mi prezent urodzinowy kupil ;D

dZhdp1.png

‹‹ 527 528 529 530 531 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ