X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja właśnie gotuje kurczaka w curry z risotto.☺ alex ale ten Twój mąż to nocny zawodnik. Seli szybko zleca te dni zobaczysz. Terka fajnie że spedziliscie troszke czasu ze znajomymi.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki :) widzę że u Was też zajęta sobota była bo jakoś mało wpisów :) my z racji tego że w walentynki zaczyna się post, mąż ma na popołudnie do pracy a do tego w czwartek do lekarza jedziemy to święto zakochanych "odbębnilismy" wczoraj :) było winko, sushi a później podzialalismy troszkę w sferze powiększania rodziny :) dziś mam 11 dzień cyklu i troszkę pobolewa mnie brzuch jak na owulacje więc może coś z tych naszych walentynek będzie :) wiem, że mieliśmy poczekać do czwartku, bo wtedy mam te wizytę u endo i może się wyjaśni coś z tym guzkiem ale pomyśleliśmy że co ma być to będzie i wszystko przyjmiemy :) teraz mój mąż śpi bo jeszcze wczoraj na noc do pracy miał, a ja oglądam serial uśmiechając się sama do siebie :) taki jakiś dobry nastrój mam przed tym tygodniem, wierzę że wszystko będzie ok :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss ale super! Mieliscie mile popołudnie. U mnie już koniec @ więc działamy pełną parą.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Miss ale super! Mieliscie mile popołudnie. U mnie już koniec @ więc działamy pełną parą.☺
    No i wspaniale :) nie ma co się ograniczać :D

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sobie nie poszalejemy przed HSG :/ Mąż stwierdził, że lepiej się wstrzymać, żeby znowu coś przed badaniem nie wyszło, jakaś infekcja albo coś innego. Także jeszcze ponad tydzień celibatu :P Chyba nas oboje rozsadzi.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No alex z jednej strony dobrzr ze w sumie tak zadrcydowaliscie. Dobrze żeby hsg doszło do skutku a z drugiej ciężko na pewno się nie złamać.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w tym roku spokojnie ;) przed teatrem moze cos zjemy na miescie ale znajac zycie to ten weekend, tydzien i kolejny weekend bedzie zapchany ;p
    Zleci predko, w ogole zaraz znowu okres... coraz szybciej to idzie ;)
    Jutro sobie zrobie badania. Zastanawiam sie czy niepokalanek jest dla mnie dobry...
    Alex, moj jak gra czasem do pierwszej to ja smacznie spie ;p ale przed graniem musi najpierw mnie ululac :D

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli dawaj mi tu trochę karpatki! <3
    Dziewczyny oj dzialajcie ;) nowy cykl- nowe szanse.
    Alex lepiej wytrzymać ten tydzien, po Hsg bedzie juz tylko z gorki ;)
    My chyba dzis powiemy moim rodzicom jak wrócą do domu, bo jak bede siedziec w domu to sie kapną, a tak beda miec niespodzianke bo bardzo czekaja na wnuka. Ja i moja siostra jestesmy ponad 2 lata po slubie a wnuka ani jednego ;) w pracy też sie kapna bo następne l4 bede miec juz od ginekologa. Wolałabym zaczekac az bedzie chociaż serduszko, ale niestety bedac od poczatku na l4 u mnie to niemożliwe. Ale w sumie jestem spokojna, mam dobre przeczucia. A moja intuicja czasami samą mnie przeraża, że tyle wiem. Np jak zaczelismy sie starac o dziecko to nie wiem skad, ale wiedzialam że nie uda sie nam od razu tylko będzie to dluzej trwalo. I w ogole duzo rzeczy czasami wiem, a nie wiem skad :D

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwi to skarb taka intuicja :-)
    Myślę, że każdy się boi, jak starania się przedłużają. Ale trzeba iść do przodu krok po kroku, a na pewno się uda :-)
    A ja już po Kościółku, a nawet po obiadku. Koło 16 przyjdą goście na kawę :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓

Wysłany: 11 lutego 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia daj znać jak zareagowali rodzice!☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero kończę robic obiad :) chociaż glodna nie jestem bo nie dawno pilismy kawke i do tego ciacho ;)
    Panipuchatkowa napisze, napisze :D
    Gdzies tam w szafie jeszcze mamy wódkę z wesela i chyba dobry moment by ja wyciagnac :D

• terka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Ja dopiero kończę robic obiad :) chociaż glodna nie jestem bo nie dawno pilismy kawke i do tego ciacho ;)
    Panipuchatkowa napisze, napisze :D
    Gdzies tam w szafie jeszcze mamy wódkę z wesela i chyba dobry moment by ja wyciagnac :D

Sylwia Ty ta wódkę to co najwyżej polewać bedziesz :D :P haha czekam na reakcje rodziców :D

Mysmy do kościoła poszli na 6.30 :D wstaliśmy wcześnie to czemu nie ;)
    I tez juz po obiadku ;)

Alex-dacie rade :D potem będzie pełna swoboda :D a jakby znowu cos miało byc to oboje byście chyba juz zwariowali...

Miss-na pewno będzie wszystko dobrze! :D skorzystaliście z weekendu przedwalentynkowego :D

Panipuchatkowa-o tak, dobrze się z kimś spotkać, oboje to lubimy a wiadomo jak z czasem bywa...czesto sie człowiek mija z wolnym czasem innych ;)
    Mąż mógł w końcu pograć z kimś na poziomie w szachy! Ale szczęśliwy! :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka wiadomo! ;) wczoraj już musiałam usilnie udawać, że w moim soczku coś mam, bo była imprezka :D
    A co! Bede barmanka :D

panipuchatkowa, terka lubią tę wiadomość

• Seli Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, gdzie podeslac karpatke? Mam tez trochr szwarcwaldzkiego od tescia :D fajnie bylo i milo. Czasem mi brakuje takich rodzinnych spotkan.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Wysłany: 11 lutego 2018, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli super że spotkanie udane.☺

Seli lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Seli super że spotkanie udane.☺

Dosc mile :p Fajnie. Chcialabym tak moich rodzicow odwiedzic, albo zrobic taki obiad.

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Terka wiadomo! ;) wczoraj już musiałam usilnie udawać, że w moim soczku coś mam, bo była imprezka :D
    A co! Bede barmanka :D

Albo aktorka! :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odkąd wstałam przywracam system w lapku. Tyle plików miałam, zdjęć i w ogóle, że ok 100 GB przerzucałam pendrivami do lapka męża. Zabawa normalnie na całego :D Już skończyłam i przerzucam zdjęcia do siebie :D
    Mężuś z psem poszedł na spacer, a ja ziemniaczki gotuję na obiad, dopiero będziemy jeść. Dzisiaj zrobiłam zupę szczawiową, bo dawno nie jedliśmy a miałam zamrożony szczaw z ogródka :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli zaraz Ci wysle adres haha :D
    Poszlismy na krótki spacerek, trochę sie dotlenilismy :) a teraz lenistwo :)

• Seli Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia- Ok ;D

A my juz prawie domek ;) maz mi prezent urodzinowy kupil ;D

dZhdp1.png

‹‹ 527 528 529 530 531 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ