Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobitki widzę że u Was też zajęta sobota była bo jakoś mało wpisów my z racji tego że w walentynki zaczyna się post, mąż ma na popołudnie do pracy a do tego w czwartek do lekarza jedziemy to święto zakochanych "odbębnilismy" wczoraj było winko, sushi a później podzialalismy troszkę w sferze powiększania rodziny dziś mam 11 dzień cyklu i troszkę pobolewa mnie brzuch jak na owulacje więc może coś z tych naszych walentynek będzie wiem, że mieliśmy poczekać do czwartku, bo wtedy mam te wizytę u endo i może się wyjaśni coś z tym guzkiem ale pomyśleliśmy że co ma być to będzie i wszystko przyjmiemy teraz mój mąż śpi bo jeszcze wczoraj na noc do pracy miał, a ja oglądam serial uśmiechając się sama do siebie taki jakiś dobry nastrój mam przed tym tygodniem, wierzę że wszystko będzie ok
-
panipuchatkowa wrote:Miss ale super! Mieliscie mile popołudnie. U mnie już koniec @ więc działamy pełną parą.☺
-
My sobie nie poszalejemy przed HSG Mąż stwierdził, że lepiej się wstrzymać, żeby znowu coś przed badaniem nie wyszło, jakaś infekcja albo coś innego. Także jeszcze ponad tydzień celibatu Chyba nas oboje rozsadzi.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
My w tym roku spokojnie przed teatrem moze cos zjemy na miescie ale znajac zycie to ten weekend, tydzien i kolejny weekend bedzie zapchany ;p
Zleci predko, w ogole zaraz znowu okres... coraz szybciej to idzie
Jutro sobie zrobie badania. Zastanawiam sie czy niepokalanek jest dla mnie dobry...
Alex, moj jak gra czasem do pierwszej to ja smacznie spie ;p ale przed graniem musi najpierw mnie ululac -
Seli dawaj mi tu trochę karpatki!
Dziewczyny oj dzialajcie nowy cykl- nowe szanse.
Alex lepiej wytrzymać ten tydzien, po Hsg bedzie juz tylko z gorki
My chyba dzis powiemy moim rodzicom jak wrócą do domu, bo jak bede siedziec w domu to sie kapną, a tak beda miec niespodzianke bo bardzo czekaja na wnuka. Ja i moja siostra jestesmy ponad 2 lata po slubie a wnuka ani jednego w pracy też sie kapna bo następne l4 bede miec juz od ginekologa. Wolałabym zaczekac az bedzie chociaż serduszko, ale niestety bedac od poczatku na l4 u mnie to niemożliwe. Ale w sumie jestem spokojna, mam dobre przeczucia. A moja intuicja czasami samą mnie przeraża, że tyle wiem. Np jak zaczelismy sie starac o dziecko to nie wiem skad, ale wiedzialam że nie uda sie nam od razu tylko będzie to dluzej trwalo. I w ogole duzo rzeczy czasami wiem, a nie wiem skad25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwi to skarb taka intuicja
Myślę, że każdy się boi, jak starania się przedłużają. Ale trzeba iść do przodu krok po kroku, a na pewno się uda
A ja już po Kościółku, a nawet po obiadku. Koło 16 przyjdą goście na kawę<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja dopiero kończę robic obiad chociaż glodna nie jestem bo nie dawno pilismy kawke i do tego ciacho
Panipuchatkowa napisze, napisze
Gdzies tam w szafie jeszcze mamy wódkę z wesela i chyba dobry moment by ja wyciagnac25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwiaa992 wrote:Ja dopiero kończę robic obiad chociaż glodna nie jestem bo nie dawno pilismy kawke i do tego ciacho
Panipuchatkowa napisze, napisze
Gdzies tam w szafie jeszcze mamy wódkę z wesela i chyba dobry moment by ja wyciagnac
Sylwia Ty ta wódkę to co najwyżej polewać bedziesz haha czekam na reakcje rodziców
Mysmy do kościoła poszli na 6.30 wstaliśmy wcześnie to czemu nie
I tez juz po obiadku
Alex-dacie rade potem będzie pełna swoboda a jakby znowu cos miało byc to oboje byście chyba juz zwariowali...
Miss-na pewno będzie wszystko dobrze! skorzystaliście z weekendu przedwalentynkowego
Panipuchatkowa-o tak, dobrze się z kimś spotkać, oboje to lubimy a wiadomo jak z czasem bywa...czesto sie człowiek mija z wolnym czasem innych
Mąż mógł w końcu pograć z kimś na poziomie w szachy! Ale szczęśliwy!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka wiadomo! wczoraj już musiałam usilnie udawać, że w moim soczku coś mam, bo była imprezka
A co! Bede barmanka
panipuchatkowa, terka lubią tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwia, gdzie podeslac karpatke? Mam tez trochr szwarcwaldzkiego od tescia fajnie bylo i milo. Czasem mi brakuje takich rodzinnych spotkan.
-
panipuchatkowa wrote:Seli super że spotkanie udane.☺
Dosc mile :p Fajnie. Chcialabym tak moich rodzicow odwiedzic, albo zrobic taki obiad. -
Ja odkąd wstałam przywracam system w lapku. Tyle plików miałam, zdjęć i w ogóle, że ok 100 GB przerzucałam pendrivami do lapka męża. Zabawa normalnie na całego Już skończyłam i przerzucam zdjęcia do siebie
Mężuś z psem poszedł na spacer, a ja ziemniaczki gotuję na obiad, dopiero będziemy jeść. Dzisiaj zrobiłam zupę szczawiową, bo dawno nie jedliśmy a miałam zamrożony szczaw z ogródkaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sylwia- Ok
A my juz prawie domek maz mi prezent urodzinowy kupil