Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mąż jest właśnie po badaniu nasienia. Wyniki wyszły świetne
Także problem jest po mojej stronie - psychiczny, albo fizyczny. A ja jestem pod wrażeniem całej wizyty. Pan mikrobiolog najpierw zebrał wywiad z mężem, a później jak mąż został sam, to Pan przysiadł się do mnie i porozmawiał również ze mną. Wypytał się o wszystko. Doradził również mi, polecił dobrych lekarzy, powiedział co dalej robić. Mimo, że to do jego obowiązków raczej nie należy.
Nawet pokazał mężowi jego żołnierzyki pod mikroskopem
Po prostu Anioł nie człowiek.
A mój mąż po tej wizycie nabrał powera do działań. Widać że będzie mnie wspierał we wszystkim. Nie przejmuje się kosztami. Powiedział, że nawet załatwi mi zwolnienie z pracy jak będę musiała biegać co chwila na monitoringi hahahaJest taki dobry. Wiecie co aż się wzruszyłam, łezka mi poleciała
alegzi lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Marta no to wow spory! Tylko sie cieszyć
Plamka masz rację, ja później potrafilam sobie odmówić wielu rzeczy, na poczet robienia potrzebych badań, żeby wiedzieć na czym stoimy. To i tak początek góry lodowej w porównaniu do tego jak juz dzidzi będziePlamka_92 lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Bylam na spotkaniu z przyjaciółką, wyrwalam sie z domu, trochę pogadalysmy
a teraz głowa mi pęka i czuję żołądek po pizzy
We wrzesniu ta moja przyjaciółka bierze ślub a ja pójdę już z wielkim bębnem
Jutro na 11.30 jedziemy na usg25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwiaa992 wrote:Marta no to wow spory! Tylko sie cieszyć
Plamka masz rację, ja później potrafilam sobie odmówić wielu rzeczy, na poczet robienia potrzebych badań, żeby wiedzieć na czym stoimy. To i tak początek góry lodowej w porównaniu do tego jak juz dzidzi będzie
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Sylwiaa992 wrote:Marta no to wow spory! Tylko sie cieszyć
Plamka masz rację, ja później potrafilam sobie odmówić wielu rzeczy, na poczet robienia potrzebych badań, żeby wiedzieć na czym stoimy. To i tak początek góry lodowej w porównaniu do tego jak juz dzidzi będzie
Może i początek, ale z takim wsparciem pokonanie tej góry będzie łatwiejsze
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Martusiaa wrote:No wlasnie z tego co czytam nie do końca.. naczytalam się o zasiądzie groniastym :/masakra
Zarządzam wyłączenie wszystkich stron poza ovu!nie czytamy o takich rzeczach bo wszyscy juz żeśmy umarli od diagnoz internetowych...
Laska! Masz piękna bete, ktora próbuje Ci pokazać ze ciąża jest mocna! Albo podwójnatak wiec włącz luz bo dziecku nie jest potrzebny stres... To jest jeden z najgorszych wrogów naszych maleństw
i o ile mój nie lubi moich stresów i mnie skopie jak krzyczę albo sie denerwuje tak Twoje maleństwo jest bezbronne... Dbaj o nie
alegzi lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:No dobra powiedzmy sobie szczerze moze i o wstyd trochę chodzi bo to delikatna sprawa jak cala ginekologia i andrologia... Ale pewnie tez o obawy o swoja męskość. Bo co jesli wyjdzie źle cos?
Tak mi się zdaje
Może chodzić o wstyd. Dobrze, że mi się trafił dociekliwy mąż, który woli pójść do lekarza niż czekać na to, aż się sam problem rozwiąże1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
terka wrote:Zarządzam wyłączenie wszystkich stron poza ovu!
nie czytamy o takich rzeczach bo wszyscy juz żeśmy umarli od diagnoz internetowych...
Laska! Masz piękna bete, ktora próbuje Ci pokazać ze ciąża jest mocna! Albo podwójnatak wiec włącz luz bo dziecku nie jest potrzebny stres... To jest jeden z najgorszych wrogów naszych maleństw
i o ile mój nie lubi moich stresów i mnie skopie jak krzyczę albo sie denerwuje tak Twoje maleństwo jest bezbronne... Dbaj o nie
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Plamka_92 wrote:Mój mąż jest właśnie po badaniu nasienia. Wyniki wyszły świetne
Także problem jest po mojej stronie - psychiczny, albo fizyczny. A ja jestem pod wrażeniem całej wizyty. Pan mikrobiolog najpierw zebrał wywiad z mężem, a później jak mąż został sam, to Pan przysiadł się do mnie i porozmawiał również ze mną. Wypytał się o wszystko. Doradził również mi, polecił dobrych lekarzy, powiedział co dalej robić. Mimo, że to do jego obowiązków raczej nie należy.
Nawet pokazał mężowi jego żołnierzyki pod mikroskopem
Po prostu Anioł nie człowiek.
A mój mąż po tej wizycie nabrał powera do działań. Widać że będzie mnie wspierał we wszystkim. Nie przejmuje się kosztami. Powiedział, że nawet załatwi mi zwolnienie z pracy jak będę musiała biegać co chwila na monitoringi hahahaJest taki dobry. Wiecie co aż się wzruszyłam, łezka mi poleciała
No to super!1cs z CLO
-
Sylwiaa992 wrote:Bylam na spotkaniu z przyjaciółką, wyrwalam sie z domu, trochę pogadalysmy
a teraz głowa mi pęka i czuję żołądek po pizzy
We wrzesniu ta moja przyjaciółka bierze ślub a ja pójdę już z wielkim bębnem
Jutro na 11.30 jedziemy na usg
Oj, ale spędzisz na pewno niezapomniane wesele1cs z CLO
-
Dokładnie Martusia, Terka ma rację. Nie doszukuj sie na siłę, nie czytaj za dużo. Szkoda stresu. Ciesz się ciąża. Wszytsko będzie dobrze
ja tylko jestem tutaj na watku i czasami zajrzę na watek o insemijacji jak tam u dziewczyn.
Nie ma co panikowacWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 21:18
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
alegzi wrote:Oj, ale spędzisz na pewno niezapomniane wesele25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwiaa992 wrote:Poprzednie wesele miałam szynę na nodze a teraz bede mieć wielki brzuch haha
No to masz szczęście do takich imprezCiąża to naprawdę szczęście, gorzej z tą szyną.
Ja w ogóle po zapisaniu męża na to dodatkowe badanie jestem taka happy, że szkoda gadać. Jakbym Amerykę odkryłaPlamka_92 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
alegzi wrote:No to masz szczęście do takich imprez
Ciąża to naprawdę szczęście, gorzej z tą szyną.
Ja w ogóle po zapisaniu męża na to dodatkowe badanie jestem taka happy, że szkoda gadać. Jakbym Amerykę odkryła
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Sylwiaa992 wrote:Poprzednie wesele miałam szynę na nodze a teraz bede mieć wielki brzuch haha
Nasza znajoma bierze ślub pod koniec kwietnia. Oczywiście mamy się czuć zaproszeni30tc a co! To dopiero będzie impreza
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm