Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Nasza znajoma bierze ślub pod koniec kwietnia. Oczywiście mamy się czuć zaproszeni
30tc a co! To dopiero będzie impreza
Uwielbiam patrzeć na kobiety będące w ciąży na weselach. Na moim była kobitka w 8 miesiącu i tak przepięknie wyglądałaMiała sukienkę koloru fuksji. Przepiękna.
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Plamka_92 wrote:No oby, oby!
Aż mnie mąż przed chwilą na ziemię sprowadziłPowiedział, że im bardziej o tym myślę tym ciężej będzie, więc muszę się wziąć w garść
Dobrze chce, ale co ja za to mogę
1cs z CLO
-
Alezgi robicie kolejny krok naprzód
dobrze że masz dobry humor
Terka ja bede miesiac przed terminemtakże bedziemy sie tylko bujac na parkiecie z boku na bok haha
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
alegzi wrote:Aż mnie mąż przed chwilą na ziemię sprowadził
Powiedział, że im bardziej o tym myślę tym ciężej będzie, więc muszę się wziąć w garść
Dobrze chce, ale co ja za to mogę
No, ale co poradzić jak my kobietki już takie jesteśmy
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Sylwiaa992 wrote:Alezgi robicie kolejny krok naprzód
Terka ja bede miesiac przed terminemtakże bedziemy sie tylko bujac na parkiecie z boku na bok haha
Dokładnie. Taki mały kroczek, a jak potrafi człowiekowi humor poprawić. W ogóle babeczka z kliniki taka milutka była.1cs z CLO
-
Sylwiaa992 wrote:Alezgi robicie kolejny krok naprzód
Maz na moje słowa "ale wiesz to będzie 7 miesiąc, to nie będzie taka zgrabna laseczka u Twojego boku" stwierdził ze jesli tylko będę w stanie zrobić choćby powolutku piruecik na powolnej piosence to nie ma problemuhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alegzi wrote:Uwielbiam patrzeć na kobiety będące w ciąży na weselach. Na moim była kobitka w 8 miesiącu i tak przepięknie wyglądała
Miała sukienkę koloru fuksji. Przepiękna.
No ja nawet jeszcze nie myślę o tym co bym mogła ubrać. O ile zawsze sobie radziłam zapasem sukienek tak teraz jakies zakupy obowiązkowe będąhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Maz na moje słowa "ale wiesz to będzie 7 miesiąc, to nie będzie taka zgrabna laseczka u Twojego boku" stwierdził ze jesli tylko będę w stanie zrobić choćby powolutku piruecik na powolnej piosence to nie ma problemu
Haha, wyobraziłam sobie te pirueciki1cs z CLO
-
terka wrote:Grunt to pozytywne nastawienie ale nie świrowanie... Tylko gdzie granica?
No niestety ciężko czasem nie ześwirować przy tylu miesiącach starań. Dobrze, że mam przy boku kogoś kto mnie przywoła do porządku w razie ześwirowania1cs z CLO
-
terka wrote:No ja nawet jeszcze nie myślę o tym co bym mogła ubrać. O ile zawsze sobie radziłam zapasem sukienek tak teraz jakies zakupy obowiązkowe będą
No ma się rozumieć. Brzuszek już będzie większy to coś trzeba będzie wybrać odpowiedniego1cs z CLO
-
panipuchatkowa wrote:Sylwia super spotkanko mialas. Ja poszlam w ślady za Alex i wykorzystalam męża i usnelismy dopiero co wstalam. Haha.☺
Dziś chyba był dzieńpanipuchatkowa lubi tę wiadomość
1cs z CLO