Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no dziewczyny szkodliwe warunki to szkodliwe warunki i koniec kropka czy sie komuś podoba czy nie. W takich przypadkach kobiety są chronione i koniec. Wiec spokojnie, praca nie ucieknie a krzywdę maluszkowi zrobić nie jest trudno...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
MissKathy no bo to tak łatwo siesię nie angażować, jeśli na czyms zależy?
fakt, maja z tym racje, ale jak ogarnac własne pragnienia? Ciężko to zrobic. Ale dzien, za dniem i na każdą przyjdzie ten jej czas
Lekarz, któremu się ufa to skarbmy zaraz sie zbieramy i na wizyte
MissKathy92 lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:MissKathy no bo to tak łatwo siesię nie angażować, jeśli na czyms zależy?
fakt, maja z tym racje, ale jak ogarnac własne pragnienia? Ciężko to zrobic. Ale dzien, za dniem i na każdą przyjdzie ten jej czas
Dawaj znać!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Hej dziewczyny
Ja dopiero wstałam
Za oknem słoneczko, ale -7 więc pewnie złudna ta pogoda. Ja tam się z domu i tak nie ruszam
Też mam wesele w tym roku, kuzyna męża (nasz świadek). I planuję kupić sukienkę przed samym weselem, chociaż mam upatrzoną, bo liczę na dwupak w tym czasie1 września idziemy. A w przyszłym roku moja kuzynka bierze ślub, ale daty jeszcze nie podała.
Patulka też mam Medicover, przydatne to bardzo, bardzoDo mojego ginekologa akurat na pakiet chodzę, do endo też. Super jest to, że idzie się prywatnie na wizytę, sprzęt mają super i w ogóle, a za prywatne badania nie płacisz jak jest skierowanie. I nie wiem jak u ciebie, ale u mnie wystawiają skierowania na zasadzie "co by jeszcze pani potrzebowała", a nie że prosić się trzeba
Plan na dzisiaj - żyć bez planuCudowne to. Koleżanka tylko podskoczy do mnie po moje L4, to już męża nie będę musiała gonić.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cześć Dziewczyny
U mnie jakoś +9 stopni, ale jeszcze tydzień tego dobrego. Potem będę Was męczyła, że mi zimno
Patulka, dobrze, że dostałaś to L4. Skoro na lewo i prawo jest mówione, że kobieta w Twojej pracy powinna iść na zwolnienie w czasie ciąży to nie ma się nad czy zastanawiać
Miss, super, że z mężem sprawa załatwiona
Miłego dnia Wielorybki i te, które chcą nimi zostaćterka, Plamka_92 lubią tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
No racja. Jesli ktoś jest emocjonalnie w jakiejś sprawie zaangażowany to ciężko tak po prostu odpuścić. Wiadomo ze warto mozg mowi odpuść a i tak ciężko... Przecież żadna nie robi sobie na złość i specjalnie nakręca
tylko tak wychodzi...
MissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:Cześć Dziewczyny
U mnie jakoś +9 stopni, ale jeszcze tydzień tego dobrego. Potem będę Was męczyła, że mi zimno
Patulka, dobrze, że dostałaś to L4. Skoro na lewo i prawo jest mówione, że kobieta w Twojej pracy powinna iść na zwolnienie w czasie ciąży to nie ma się nad czy zastanawiać
Miłego dnia Wielorybki i te, które chcą nimi zostać
Haha rozwaliłaś mnie!
No z tym przejściem na klimat nasz będzie Ci ciężkoale dasz rade
Jak ten czas zleciał co? Juz wracasz do Pl na zimne Pomorze
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny
Ja dopiero wstałam
Za oknem słoneczko, ale -7 więc pewnie złudna ta pogoda. Ja tam się z domu i tak nie ruszam
Też mam wesele w tym roku, kuzyna męża (nasz świadek). I planuję kupić sukienkę przed samym weselem, chociaż mam upatrzoną, bo liczę na dwupak w tym czasie1 września idziemy. A w przyszłym roku moja kuzynka bierze ślub, ale daty jeszcze nie podała.
Patulka też mam Medicover, przydatne to bardzo, bardzoDo mojego ginekologa akurat na pakiet chodzę, do endo też. Super jest to, że idzie się prywatnie na wizytę, sprzęt mają super i w ogóle, a za prywatne badania nie płacisz jak jest skierowanie. I nie wiem jak u ciebie, ale u mnie wystawiają skierowania na zasadzie "co by jeszcze pani potrzebowała", a nie że prosić się trzeba
Plan na dzisiaj - żyć bez planuCudowne to. Koleżanka tylko podskoczy do mnie po moje L4, to już męża nie będę musiała gonić.
Alex masz plan idealny!podoba mi sie
super ze koleżanka L4 zaniesie, bedziesz miała spokój
21.01 69cm -
Sylwiaa992 wrote:MissKathy no bo to tak łatwo siesię nie angażować, jeśli na czyms zależy?
odliczam dni do okresu lub jego braku... Ale jakoś próbuje odsunąć od tego myśli żeby się nie stresować
Daj znać jak po wizycie -
terka wrote:Haha rozwaliłaś mnie!
No z tym przejściem na klimat nasz będzie Ci ciężkoale dasz rade
Jak ten czas zleciał co? Juz wracasz do Pl na zimne Pomorze
Czas leci jak szalony. Śmieję się z męża, bo od kiedy tutaj jesteśmy sprawdza pogodę codziennie w naszym mieście w PL. I dzisiaj do mnie mówi "o jaaa, wrócimy w sobotę, a ma być minusowa temperatura." Normalnie tak to przeżywa, a zostaje tylko na tydzień1cs z CLO
-
alegzi wrote:Cześć Dziewczyny
Miłego dnia Wielorybki i te, które chcą nimi zostaćale u mnie to raczej nie możliwe bo wesel nie ma
ale może kiedyś się doczekam
-
MissKathy92 wrote:Oj bardzo ciężko jest się nie angażować za mocno, jak się ciągle o czymś myśli
odliczam dni do okresu lub jego braku... Ale jakoś próbuje odsunąć od tego myśli żeby się nie stresować
Daj znać jak po wizycie
Ciężko to fakt, ale warto się tego "uczyć". Naprawdę, bo później jest coraz gorzej. Ja przynajmniej przez jakiś czas miałam totalną załamkę. Teraz wychodzę na prostą, ale wiadomo, od tego nie da się uciec1cs z CLO
-
MissKathy92 wrote:Wielorybki niech nie narzekają, ja zawsze chciałam iść na wesele w ciąży
ale u mnie to raczej nie możliwe bo wesel nie ma
Hehe, mam tak samoNo, ale co zrobić jak już wszyscy pożenieni
1cs z CLO
-
Alegzi ja dopiero zaczynam te naukę
zawsze myślałam że tak łatwo jest zajść w ciąże zanim nie zaczęłam sama próbować
A co do wesel to u mnie jest odwrotna sytuacja - nikt nie chce ich urządzaćW sensie u mnie nawet ślubów nie chcą brać a co dopiero wesele wyprawiac
moja siostra ma 31 lat i jest w związku od 10 a o ślubie nawet nie chcą słyszeć
znaczy może ona by chciała ale jej narzeczony już mniej...
-
Sylwia daj znać po wizycie.☺ dziewczyny ja sie nawet boje myslec ostatnio o ciąży bo zaraz mnie myśli jakies straszne dopadaja ze nie zajde. Wiec wole sobie nienwkrecac ze w tym roku zajde.☺ wiadomo że bym bardzo chciała no ale cóż. Zobaczymy.☺ jeszcze tylko 6h!
-
MissKathy92 wrote:Wielorybki niech nie narzekają, ja zawsze chciałam iść na wesele w ciąży
ale u mnie to raczej nie możliwe bo wesel nie ma
U nas szykują sie dwa wesela. Jedno właśnie na koniec kwietnia drugie w nieokreślonym czasieale podobno najpóźniej do wiosny 2019
to juz wtedy ze szkrabem pójdziemy ale to i bliżej będzie i mysle problemu nie będzie
Ja tam nie narzekam tylko mysle jak to będzie bo kawałeczek jednak trzeba będzie sie przemieścić ale pogadamy z młodymi i pomyślimy wspólnie co robić w tym kwietniuMissKathy92 lubi tę wiadomość
21.01 69cm -
Miss nie wiem jak to jest od kilku miesięcy tak się nakręcać i
Rozczarowywać ... ale wiem E w tym cyklu dni mi się dłużyły bacznie opserwowalam się , miałam chwile zwątpienia ze napewno się nie uda , bo prEciez jak się chce i myśli i tylko tym żyje to się nie udaje .tym bardziej ze wydawało mi się ze przesadziłam z ❤️I klops będzie .. a tu prosze ...❤️[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
U nas to od kilku lat już mamy po kilka ślubie w roku i to dziadu biorą oczywiście wszyscy w ciepłych miesiącach
wiec my z racji mieszkanie w Holandii i ze niestety to trzeba urlop brać to wybieramy zawsze jeden tylko ślub na który jedziemy ;(
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️