Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale się rozpisalyscie
u nas też są bramy i też nas dzieci zaskoczyły, na szczęście cukierki mieliśmy i w końcu daliśmy cały koszyczek a im mało. M w końcu wyjął 20zl i dał, a oni ze mało. No to ja ze sorry ale więcej nie mamy I pojechalismy.
Seli, na pewno pogadalabym na osobno I z dyrektorka i powiedziała wszystko na spokojnie. Nie rozumiem jak ktoś może bronić dziecka które dokucza i poniższe innych, jest to moim zdaniem niewychowawcze i na pewno niezgodne z tym co uczą na studiach (jestem lingwistka, ale miałam obowiązkowe przygotowanie pedagogiczne - metodyka, Psychologie, pedagogike itd.). Na pewno pogadalabym, bo co więcej zrobiszWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 16:11
-
Smacznego
Pogadam, pogadam. Poniża osoby dorosłe, ma w nosie wszystko... Ale przyzwala na to wychowawczyni i teraz jeszcze mnie i pomoc szykanuje -
Seli fajnie że wróciłaś
ale cyrk, co za mały terrorysta... A dorośli niech siedzą dalej cicho to wyrośnie taki kryminalista jak wszystko mu wolno... paranoja
-
Seli! Jak czytam o tym co sie dzieje to kurde cieszę sie ze sie zajmuje zawodowo maluszkami do 2rż serio... Szaleństwo totalne...
Przede wszystkim powinnaś chyba porozmawiać nie na temat tego chłopaka bo jego sprawę wszyscy znają mysle tam. A właśnie o zachowaniu tej baby! Moze to ktoś z rodziny od niego/znajoma czy cos? Bo to nienormalne żeby tak broniła dzieciaka rozbestwionego bez powodu...
Martusia bardzo sie cieszę że wszystko w porządkubyle tak do końca ciąży i potem tez
Co do bramek-u nas nie bylo zatrzymywania przez dzieciaki ani okoliczniakow bo braliśmy ślub w niedziele i niewiele osób z otoczenia czy dzieciaków o tym siedziałoa 80% drogi jechaliśmy autostrada wiec tez nie bardzo jest jak bramkę zrobić nawet jakby bardzo ktoś chciał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 16:23
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ano... Rozmawiam w sumie o jej zachowaniu bo na szczęście, nie można godzić się na takie coś... A z nią... Eh
rozwścieczyła sporą grupę grona pedagogicznego w pokoju
A może w łapę dostaje? nie wiem
U mnie nie było bram, w ogóle mieliśmy skromny ślub ale zaskoczyli nas i obrzucili monetamii nie puścili dopóki nie pozbieraliśmy
-
O matko i córko, pół godziny was nadrabiałam
Seli, cieszę się że wróciłaś!!!
W ogóle poszalałyście dzisiaj, aż nie wiem do czego się odnieść
Z przygód weselnych to u mnie sporo tego było, aż nie wiadomo co opisać
Dzień przed weselem mieliśmy ćwiczyć pierwszy taniec, a do teściów przyjechali znajomi z Holandii i upili mi męża whisky
I już sobie potańczyliśmy... Ja z nerwów nie spałam całą noc, bo się zastanawiałam, czy wszystko wypali - wszystko organizowaliśmy sami, więc tym większy stres. Bramy nie mieliśmy na drodze, bo do kościoła mamy kawałeczek. Przejechaliśmy się po mieście, okrężną drogą jechaliśmy po ślubie na salę, żeby coś z tej drogi mieć
I pod salą normalne przywitanie chlebem i solą itd. A w bagażniku karton wódki na bramy wieźliśmy w razie czego
W ogóle, stworzyłam sobie potwora dziewczyny. Napisałam wczoraj mężowi, żeby się szykował, że zaczynamy CLO i w ogóle. I wyobraźcie sobie, że dziad wrócił z pracy i mi spać nie dał, bo o godzinie 24 mu się zachciało! Spałam dzisiaj 5 godzin z hakiem!Jestem nieprzytomna dzisiaj. I zastanawiałam się dzisiaj, kiedy czuć jakiekolwiek objawy tego CLO - po tych 5 dniach od stosowania i dopiero czuć owulkę, czy już w pierwszych dniach brania go?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny jestem załamana moja wizyta okazała się nie zbyt pomyślne okazało się że serduszko przestało bić
moje maleństwo obumarlo, jestem załamana
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Dziewczyny jestem załamana moja wizyta okazała się nie zbyt pomyślne okazało się że serduszko przestało bić
moje maleństwo obumarlo, jestem załamana
-
Kasia.... Bardzo mi przykro... Może głupio zabrzmi, ale lekarz jest pewny?...
-
Kasia tak mi przykro
Trzymaj się kochana. Płaczę razem z Tobą.
Ja też, za każdym razem boje się czy wszystko wporządku.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja też się bardzo boję. Myslalam ze po wczorajszej wizycie sie uspokoje a tu dupa bo nie robił mi usg
Niby wiem, że nie powinnam sie stresować, ale niepokój jest. Zaczęłam trochę bardziej czuć, że coś sie dzieje w podbrzuszu, ale oczywiście przczytalam juz pół Internetu i to już ponoc normalny objaw w 8t. Ech gdyby tak sie dalo wylaczyc to glupie myślenie25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Już jestem po 2 usg w szpitalu i potwierdzone brak bicia serca ruchów malucha, moja gin bardzo dokładnie tłumaczyła i tu się potwierdziło nie ma złudzeń niestety, maluszek tak pięknie urósł łożysko już było ale niestety.22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019