Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Wracam do Was bo mnie telepie... A wiem, że na Was mogę liczyć, szczególnie, że są dziewczyny po fachu to może coś doradzą
Mam dziś 1dc więc jestem happy, cykl mi się dłużył, masakra. Ale temat mam inny....
Jak wiecie jestem nauczycielką w podstawówce, mam 5 klasę. Wyobrażacie sobie, że jeden z uczniów, totalny mały cham - inaczej nazwać tego nie mogę, do jednej nauczycielki bluzgał i rzucił krzesłem... A na innej lekcji na pomoc nauczyciela nasmarkał. Normalnie na policzek jej glutem smarknął. Z racji tego, ja wstawiłam punkty ujemne z zachowania i jest wojna. Mojej koleżanki na mnie... Że ja nie powinnam się odzywać, że ja źle robię i poszła na mnie do dyrekcji! A pomocy kazała siedzieć cicho... i potem ją jeszcze z lekcji wyrzuciła. Ręce opadają. Naprawdę, dorośli ludzie. Czuje się odpowiedzialna za pomoc, bo jest moją asystentką i nie pozwolę na nią smarkać czy ją opluwać a potem może jeszcze bić? Zastanawiam się co z tym zrobić... -
Miss, no to nieźle
Jednym razem wszyscy do ożenku chętni!
Plamka, oj pech Cię dopadł z tym 200e. A jeszcze mąż dzieciakom rozdał kaskęUśmiałam się jak to przeczytałam
U nas też bramy były.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Ja po wizycie pecherzyk rośnie równo 1mm na dobę czyli idealnie dziś miał 9 mm w środku był widoczny pecherzyk zółtkowy narazie wszystko ok
kolejną wizyta za tydzień do 10 dni wtedy już powinno być serduszko ☺ciąża starsza ok 3 dni
Sylwiaa992, Plamka_92, terka lubią tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Martusiaa wrote:Ja po wizycie pecherzyk rośnie równo 1mm na dobę czyli idealnie dziś miał 9 mm w środku był widoczny pecherzyk zółtkowy narazie wszystko ok
kolejną wizyta za tydzień do 10 dni wtedy już powinno być serduszko ☺ciąża starsza ok 3 dni
GratulujeBo nie wiem czy gratulowałam
-
Martusiaa wrote:Ja po wizycie pecherzyk rośnie równo 1mm na dobę czyli idealnie dziś miał 9 mm w środku był widoczny pecherzyk zółtkowy narazie wszystko ok
SuperCzasem muszę 2 jak nie 3 razy przeczytać Twoją wiadomość, bo nie mogę się połapać
Piszesz jednym ciągiem bez znaków interpunkcyjnych i jest to czasem dla mnie problem
1cs z CLO
-
No właśnie... I jeszcze odzew ojca, że ja powinnam nagradzać, chwalić, motywować a nie karać! No "pięknie nasmarkałeś"....? Jakiś kosmos, tak mnie noszą nerwy. A jeszcze ta moja wychowawczyni (ja jestem tą drugą) chroni go, otacza i ku radosze tamtego gnoja pomoc została wyrzucona z lekcji bo jej przeszkadzała... Dobrze, że jak tamten się drze i bluzga to nie przeszkadza. Zastanawiam się czy to jakoś pod mobbing czy coś nie podciągnąć, bo teraz ta koleżanka (pomoc) wydzwania wystraszona, że tamta jej żyć nie daje i nie wiadomo co chce i jak zastrasza... Tak chora sytuacja....
-
alegzi wrote:Seli, zobaczymy co na to wszystko dyrektorka.
Dyrektorka na razie nie jest po żadnej ze stron i nie wie co robić ale przyznaje, że nie może on się tak zachowywać, tylko czemu tamta go tak broni? I jeszcze na nas najeżdża... -
panipuchatkowa wrote:Hahaha omg ale jazda z tymi 200zl. U nas daje się cuksy dla dzieciakow.
ale one ewidentnie musialy czekac na inna pare a nas zatrzymali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 15:36
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
alegzi wrote:Seli, jak nic idzie pod mobbing! Ja pitole, a potem ludzie się dziwią, że ich aniołki na jakiś przestępców wyrastają ;/ A wtedy słowa "i tak uczyła szkoła" ;/
Dokładnie! Ale ja, anglistka, pomoc, inna nauczycielka, my jej mówimy, zgłaszamy a ona,że rozmawia z rodzicami jego i tyle, nie ma konsekwencji, nie ma działania, jest zamiatanie pod dywan, jak ja zareagowałam to jest cyrk na kółkach... -
Seli faktycznie miałaś dzień ... w sumie dzieci w 5 klasie to już nie są szczyle z 2 kl ...
Martusia to świetnie;)
Noo ja tam do teściowej mówię przez Pania po ślubie jesteśmy ponad 2 lata z czego 9 lat razem
ale ja powiedziałam ze No poprostu nie mogę do niej mówić mamo , ale za 7 miesięcy będę mówić babcia i jest git;p ona mowila ze rozumie to bo sama miała podobnie po ślubie , facetowi to inaczej mówić do teściów mamo tato , moja przed ślubem już mowiel .. kobieta to jednak ja tak przynajmniej mam inaczej na ten temat myśli ..
Co do teściowej to tez wiele z nią przeżyłam ojjj wiele 2 razy do pl mnie wyrzuciłamamy podobne charaktery wiec obydwie uparte i stanowcze
ona strasznie się wtrącała do nas aż w końcu się z nią Pożarlam powiedziałam co mi na sercu leży ze robi z syna upośledzona osobę wpierdala się i takie tam
powinna się leczyć psychicznie
nie odzywalysmy się do siebie ponad rok Haha
ale w sierpniu się pogodziliśmy i od tamtej pory jest naprawdę dobrze
) nie mam już na co narzekać ;p chyba ta sytuacja i ten czas wie zmieniło i pokazał udowodniło No nie wiem ale jest całkiem inaczej
alegzi lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Seli wrote:Dyrektorka na razie nie jest po żadnej ze stron i nie wie co robić ale przyznaje, że nie może on się tak zachowywać, tylko czemu tamta go tak broni? I jeszcze na nas najeżdża...
A no to w sumie + dla Ciebie. Widać dyrektora ma takie samo zdanie co Ty.1cs z CLO
-
Seli wrote:Dokładnie! Ale ja, anglistka, pomoc, inna nauczycielka, my jej mówimy, zgłaszamy a ona,że rozmawia z rodzicami jego i tyle, nie ma konsekwencji, nie ma działania, jest zamiatanie pod dywan, jak ja zareagowałam to jest cyrk na kółkach...
No właśnie "takie" dzieci zawsze są chronione. A potem ryk i lament, bo się okazuje bandziorem. Albo wiesz co? Wiesz kiedy zareagują? Jak on coś komuś poważnego zrobi.1cs z CLO
-
panipuchatkowa wrote:Martusia pięknie!! Gartulacje serdeczne. Seli to ten chłopiec o którym już kiedyś pisałaś? Dramat po prostu. Alegzi jeszcze 25 minut!☺
Dziś mi zleciało piorunem1cs z CLO
-
Masakra, jestem zażenowana... Nie wiem co robić... Jutro spróbuję z dyrekcją porozmawiać, że może uda mi się na spokojnie z tą wariatką coś załatwić ale nie pozwolę swojego autorytetu i mojego zdania podważać.
Dopiero co wróciłam, umówiłam się do fryzjera na poniedziałeki robię pizze na cieście piwnym na obiad
dziś szalejemy bo matki pieniężnej
A jak tam u Was? Nie przebrnę przez wszystkie ostatnie postynawet nie pamiętam kiedy się wyłączyłam