X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Wracam do Was bo mnie telepie... A wiem, że na Was mogę liczyć, szczególnie, że są dziewczyny po fachu to może coś doradzą :) Mam dziś 1dc więc jestem happy, cykl mi się dłużył, masakra. Ale temat mam inny....

Jak wiecie jestem nauczycielką w podstawówce, mam 5 klasę. Wyobrażacie sobie, że jeden z uczniów, totalny mały cham - inaczej nazwać tego nie mogę, do jednej nauczycielki bluzgał i rzucił krzesłem... A na innej lekcji na pomoc nauczyciela nasmarkał. Normalnie na policzek jej glutem smarknął. Z racji tego, ja wstawiłam punkty ujemne z zachowania i jest wojna. Mojej koleżanki na mnie... Że ja nie powinnam się odzywać, że ja źle robię i poszła na mnie do dyrekcji! A pomocy kazała siedzieć cicho... i potem ją jeszcze z lekcji wyrzuciła. Ręce opadają. Naprawdę, dorośli ludzie. Czuje się odpowiedzialna za pomoc, bo jest moją asystentką i nie pozwolę na nią smarkać czy ją opluwać a potem może jeszcze bić? Zastanawiam się co z tym zrobić...

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss, no to nieźle :D Jednym razem wszyscy do ożenku chętni! :D

Plamka, oj pech Cię dopadł z tym 200e. A jeszcze mąż dzieciakom rozdał kaskę :) Uśmiałam się jak to przeczytałam :D
    U nas też bramy były.

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • Martusiaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie pecherzyk rośnie równo 1mm na dobę czyli idealnie dziś miał 9 mm w środku był widoczny pecherzyk zółtkowy narazie wszystko ok ;) kolejną wizyta za tydzień do 10 dni wtedy już powinno być serduszko ☺ciąża starsza ok 3 dni ;)

Sylwiaa992, Plamka_92, terka lubią tę wiadomość

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
    20.02.2018r 27 dc -299,26
  • Martusiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli przykra sytuacja :(brak słów

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 15:28

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
    20.02.2018r 27 dc -299,26
  • alegzi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, no cóż tamte nauczycielki mają nasrane w głowach. Sorry za określenie, ale inaczej się tego nie da nazwać. I one są niby uczone?!

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusiaa wrote:
    Ja po wizycie pecherzyk rośnie równo 1mm na dobę czyli idealnie dziś miał 9 mm w środku był widoczny pecherzyk zółtkowy narazie wszystko ok ;) kolejną wizyta za tydzień do 10 dni wtedy już powinno być serduszko ☺ciąża starsza ok 3 dni ;)

Gratuluje :) Bo nie wiem czy gratulowałam :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• alegzi Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusiaa wrote:

Super :D Czasem muszę 2 jak nie 3 razy przeczytać Twoją wiadomość, bo nie mogę się połapać:( Piszesz jednym ciągiem bez znaków interpunkcyjnych i jest to czasem dla mnie problem ;)

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, zobaczymy co na to wszystko dyrektorka.

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie... I jeszcze odzew ojca, że ja powinnam nagradzać, chwalić, motywować a nie karać! No "pięknie nasmarkałeś"....? Jakiś kosmos, tak mnie noszą nerwy. A jeszcze ta moja wychowawczyni (ja jestem tą drugą) chroni go, otacza i ku radosze tamtego gnoja pomoc została wyrzucona z lekcji bo jej przeszkadzała... Dobrze, że jak tamten się drze i bluzga to nie przeszkadza. Zastanawiam się czy to jakoś pod mobbing czy coś nie podciągnąć, bo teraz ta koleżanka (pomoc) wydzwania wystraszona, że tamta jej żyć nie daje i nie wiadomo co chce i jak zastrasza... Tak chora sytuacja....

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, jak nic idzie pod mobbing! Ja pitole, a potem ludzie się dziwią, że ich aniołki na jakiś przestępców wyrastają ;/ A wtedy słowa "i tak uczyła szkoła" ;/

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Seli, zobaczymy co na to wszystko dyrektorka.

Dyrektorka na razie nie jest po żadnej ze stron i nie wie co robić ale przyznaje, że nie może on się tak zachowywać, tylko czemu tamta go tak broni? I jeszcze na nas najeżdża...

dZhdp1.png

• Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Hahaha omg ale jazda z tymi 200zl. U nas daje się cuksy dla dzieciakow.
    Gdybym wiedziała że jakies dzieciaki beda to bym kupila :D ale one ewidentnie musialy czekac na inna pare a nas zatrzymali :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 15:36

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • Seli Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Seli, jak nic idzie pod mobbing! Ja pitole, a potem ludzie się dziwią, że ich aniołki na jakiś przestępców wyrastają ;/ A wtedy słowa "i tak uczyła szkoła" ;/

Dokładnie! Ale ja, anglistka, pomoc, inna nauczycielka, my jej mówimy, zgłaszamy a ona,że rozmawia z rodzicami jego i tyle, nie ma konsekwencji, nie ma działania, jest zamiatanie pod dywan, jak ja zareagowałam to jest cyrk na kółkach...

dZhdp1.png

• Mała_Mii Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli faktycznie miałaś dzień ... w sumie dzieci w 5 klasie to już nie są szczyle z 2 kl ...
    Martusia to świetnie;)
    Noo ja tam do teściowej mówię przez Pani ;D a po ślubie jesteśmy ponad 2 lata z czego 9 lat razem ;D ale ja powiedziałam ze No poprostu nie mogę do niej mówić mamo , ale za 7 miesięcy będę mówić babcia i jest git;p ona mowila ze rozumie to bo sama miała podobnie po ślubie , facetowi to inaczej mówić do teściów mamo tato , moja przed ślubem już mowiel .. kobieta to jednak ja tak przynajmniej mam inaczej na ten temat myśli .. ;)
    Co do teściowej to tez wiele z nią przeżyłam ojjj wiele 2 razy do pl mnie wyrzuciła ;D mamy podobne charaktery wiec obydwie uparte i stanowcze ;D ona strasznie się wtrącała do nas aż w końcu się z nią Pożarlam powiedziałam co mi na sercu leży ze robi z syna upośledzona osobę wpierdala się i takie tam ;D powinna się leczyć psychicznie ;D nie odzywalysmy się do siebie ponad rok Haha ;D ale w sierpniu się pogodziliśmy i od tamtej pory jest naprawdę dobrze ;)) nie mam już na co narzekać ;p chyba ta sytuacja i ten czas wie zmieniło i pokazał udowodniło No nie wiem ale jest całkiem inaczej

alegzi lubi tę wiadomość

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Dyrektorka na razie nie jest po żadnej ze stron i nie wie co robić ale przyznaje, że nie może on się tak zachowywać, tylko czemu tamta go tak broni? I jeszcze na nas najeżdża...

A no to w sumie + dla Ciebie. Widać dyrektora ma takie samo zdanie co Ty.

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała MI, ale miałaś akcje z teściówką :D

1cs z CLO
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia pięknie!! Gartulacje serdeczne. Seli to ten chłopiec o którym już kiedyś pisałaś? Dramat po prostu. Alegzi jeszcze 25 minut!☺

alegzi lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Dokładnie! Ale ja, anglistka, pomoc, inna nauczycielka, my jej mówimy, zgłaszamy a ona,że rozmawia z rodzicami jego i tyle, nie ma konsekwencji, nie ma działania, jest zamiatanie pod dywan, jak ja zareagowałam to jest cyrk na kółkach...

No właśnie "takie" dzieci zawsze są chronione. A potem ryk i lament, bo się okazuje bandziorem. Albo wiesz co? Wiesz kiedy zareagują? Jak on coś komuś poważnego zrobi.

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Martusia pięknie!! Gartulacje serdeczne. Seli to ten chłopiec o którym już kiedyś pisałaś? Dramat po prostu. Alegzi jeszcze 25 minut!☺

Dziś mi zleciało piorunem :D

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra, jestem zażenowana... Nie wiem co robić... Jutro spróbuję z dyrekcją porozmawiać, że może uda mi się na spokojnie z tą wariatką coś załatwić ale nie pozwolę swojego autorytetu i mojego zdania podważać.

Dopiero co wróciłam, umówiłam się do fryzjera na poniedziałek :D i robię pizze na cieście piwnym na obiad :P dziś szalejemy bo matki pieniężnej :D

A jak tam u Was? Nie przebrnę przez wszystkie ostatnie posty :P nawet nie pamiętam kiedy się wyłączyłam :P

dZhdp1.png

‹‹ 628 629 630 631 632 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ