Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
My też, tylko nie możemy nic wcześniej rezerwować ;/ Ale póki co... Staram się byśmy korzystali i odstresowali się w ciągu tygodnia.
W piątek idziemy do kina, w sobotę do teatru, międzyczasie siłownia, jakiś obiad na mieście raz w tygodniu. -
Wiecie co zapomniałam wam powiedzieć my we wrześniu zaraz w pierwszych dniach lecimy do Hiszpanii
teściowa nam kupiła bilety i hotel na prezentu urodzinowe
żebyśmy pojechali razem z nią moim szwagrem z dziewczyna jej siostra i koleżanka teściowej
No i dobra jedziemy tylko ja odrazu jej mówiłam bo to było zanim o ciąży się dowiedziałam ze może się okazać ze nie będę w stanie jechać bo pojadę z balonikiem
ale raczej trzymam się wersji ze z balonikiem będę 8 miesiąc wtedy zaczynać już
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała Mi, to grubo
W tak zaawansowanej ciąży?
Obyś się dobrze czuła i mogła szaleć
-
No Haha taka wersje wydarzeń tez bierzemy pod uwagę ze może się okazać ze nie będę w stanie jechać No ale co ma być to będzie
przecież logiczne jest ze nie będę dziecka narażać dla Hiszpanii ;p
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Seli wrote:ja nie znam takiego testu, w ogóle dla mnie to już tylko beta
jak zrobie beta to musze je powtórzyć po kilku dniach, a test jakby wyszedł pozytywnie to raczej by pomyłki nie było, tylko zapis do gina.wrzesień 2021->odstawienie tabletek anty -
Monika 9292 wrote:jak zrobie beta to musze je powtórzyć po kilku dniach, a test jakby wyszedł pozytywnie to raczej by pomyłki nie było, tylko zapis do gina.
Coś Ci się chyba pomyliłoBeta daje pewność, a sprawdza się tylko przyrost, gin i tak po teście Ci nic nie powie, jedynie każe poczekać, sprawdzić betę. A nie musisz powtarzać bety jeśli nie chcesz. Test albo wychodzi, albo jak widzisz nie i są wadliwe.
-
Seli wrote:Coś Ci się chyba pomyliło
Beta daje pewność, a sprawdza się tylko przyrost, gin i tak po teście Ci nic nie powie, jedynie każe poczekać, sprawdzić betę. A nie musisz powtarzać bety jeśli nie chcesz. Test albo wychodzi, albo jak widzisz nie i są wadliwe.
oo dziękito jutro się chyba podskoczę na badanie. a nie za wcześnie?
wrzesień 2021->odstawienie tabletek anty -
Monika 9292 wrote:oo dzięki
to jutro się chyba podskoczę na badanie. a nie za wcześnie?
Nie wiem jaki masz dzień po owulacji i ile do okresu, ale beta hcg wykrywa ciążę wcześniej niż test i masz jasną sytuację, albo jest powyżej 5 i jest ciąża albo nie, a tak to szukasz cienia, cienia, albo wychodzi albo nie... -
Seli wrote:Nie wiem jaki masz dzień po owulacji i ile do okresu, ale beta hcg wykrywa ciążę wcześniej niż test i masz jasną sytuację, albo jest powyżej 5 i jest ciąża albo nie, a tak to szukasz cienia, cienia, albo wychodzi albo nie...
mam 4 dni do okresu, a po owulacji 12. Dzięki Seli za pomocwrzesień 2021->odstawienie tabletek anty -
To moim zdaniem spokojnie możesz zrobić betę
ALex dlatego zobaczymy ja nic nie planuje narazie co do wyjazdu to czas pokaże bo co prawda do terminu porodu będę miała 2 miesiące jeszcze ;p bo to będzie początek 8 koniec 7 miesiąca No ale mówię dziecko najważniejsze wiec czas pokaże wcale nie będę płakać jeśli będę musiała w domu zostać[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Monika 9292 wrote:mam 4 dni do okresu, a po owulacji 12. Dzięki Seli za pomoc
Spoko, to test robiłaś tak wcześnie? Test bez sensu... Beta tak, beta jak najbardziej pokażę -
A wiecie jaką anegdotę dziś słyszałam w pracy? Dyrka opowiadała, że jej znajoma myślała, że ma raka jajnika, okres się zatrzymał, bolało ją... W pewnym momencie ból był tak mocny, że wylądowała na pogotowiu i urodziła
Tak po 9 miesiącach... Nie ogarniam jak można myśleć, że ma się raka i nie iść do lekarza, sprawdzić tego jakkolwiek, i to babeczka miała 31 lat, bo pytałyśmy czy to nie historia z gimnazjum
-
Seli nie zła historia, napewno babeczka była w szoku. Wcześniej strach a tu nagle się okazuje że to dzidzia, ach jaki życie pisze historie, aż jest to nieprawdopodobne22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Seli nie zła historia, napewno babeczka była w szoku. Wcześniej strach a tu nagle się okazuje że to dzidzia, ach jaki życie pisze historie, aż jest to nieprawdopodobne
Strach? No jakby się bała to by się chyba przebadała?moim zdaniem przy takich rzeczach trzeba iść do lekarza... Chociaż gdzieś kiedyś czytałam historię, że kobietka się leczyła na endometriozę, ginekolog stwierdziła, że ma torbiel i trzeba ją koniecznie operować... A potem po wycięciu okazała się to ciąża... Dla mnie to szok, bo przecież guz/torbiel a dziecko wygląda chyba inaczej? I była sprawa czy ta gin powinna ponieść karę....
-
Co do strachu przed rakiem, różnie kobiety do tego podchodzą. Nie które nie chcą po prostu sobie tego uzmysłowić próbują zamieść pod dywan bo jak się powie a trzeba powiedzieć b. Czasami bywa tak że lekarz postawi zła diagnozę kobieta przeżywa a później tekst przepraszam ale wystąpiła pomyłka należy każdego zrozumieć22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Jeju nieźle... No niezłe historie trzeba powiedzieć. Żeby takie cyrki sie zdarzały przy tak nowoczesnej medycynie...
No Seli niektórzy właśnie dlatego ze sie boja ze cos usłyszą to wola nie iść i nie słyszeć z podejściem nie wiem-nie mahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm