Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
malinovapat wrote:no właśnie to wmawianie jest najgorsze! narzeczony już też zaczyna się denerwować i mówi, że w panikę wpadam ;( długo się dziewczyny staracie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 09:41
malinovapat lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
MissKathy92 wrote:A mój zaczyna panikowac razem że mną
teraz to ja jego muszę uspokajac bo myśli że to z nim może coś nie tak jest
My mieliśmy zacząć starania od ślubu czyli od czerwca ale zanim porobilam badania i się zdecydowaliśmy na 100% To zastał nas nowy roktak więc to jest nasz 4 cykl starań a w tym pierwszy taki że działamy codziennie w dni płodne
więc tak naprawdę jeśli nam się uda to znaczy że wszystko z nami w porządku chyba
ino patrzeć mój zaraz zacznie panikęa tego bym nie chciała haha
-
Dziewczyny, tak mnie to ostatnio meczy.. Kiedy mialyscie ostatnio cytologie? Mi mina w maju 3 lata. Byłam w sierpniu u lekarza to jak usłyszał że od grudnia chce się starać to stwierdził że w pierwszych tygodniach ciąży się robi to on teraz robił nie będzie. Jak trafiłam na moją fajna lekarke to wysmiala tamtego i powiedziała że robi się jak się ma nieważna cytologie i że mi zrobi ale jak mnie wyleczy. A ja co posiew pochwy to jakieś nowe bakterie
w przyszłym tyg idę na kolejny i boję się..
Jest też akcja darmowej cytologii we Wrocławiu w luxmedzie, ale czy jest sens się zapisywać skoro moja lekarka mi tak powiedziała? Już nie wiem co robić -
Cytologie robi sie raz w roku, odradzam darmowa... Potrafia pomylic wyniki. Ale cytologia raz w roku, usg to podstawowe badania. Jesli lekarza mowi inaczej to go zmien ;p
Progesteron w Dolmedzie 25, w diagnostyce 20 chyba. -
Ja miałam cytologie zrobioną 1.5 roku temu i jak w styczniu byłam u gina i powiedziałam że było wszystko ok to powiedział że cytologie robi się raz na 2 lata i nie ma potrzeby teraz robić
I właśnie nie wiem czy faktycznie tak jest czy po prostu powiedział tak bo za wizytę place 150zl z cytologią lub bez niej ta sama stawka
-
Zmien lekarza. Dlaczego masz blagac?... troche nie rozumiem ;p
-
Martusiaa wrote:Dziewczynki wszystkiego najlepszego z okazji Dnia kobiet !:*
Sylwia cieszę się że już lepiej
Ja znów dziś zaczęłam delikatnie brudzic..masakra25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:A boli Cie brzuch? Kiedy mialas ostatnia wizyte? Bierzesz codziennoe luteine albo duohaston? Ja dmuchalam na zimne i pojechalam na IP ale Ty masz jeszcze małe dziecko. Na 3 dni by Cie Na pewno zostawili w szpitalu
tym bardziej że w domu nic nie wiedzą o ciąży , a z teściową od tygodnia nie rozmawiam.. takie same plamienia miałam z mała, mam nadzieję że taki mój urok i jutro już zobaczę serduszko ;(
Stres niesamowity , mimo że nie potrzebny.
Oby było jak z Lenką.. I wszystko się dobrze skończyło..Tak naprawdę dopóki nie dowiem się że jest zarodek i serduszko bije, nie czuje się w ciąży.. Z małą walczyłam i wierzyłam od 4 tc , a teraz? Jakoś nie mam aż takiej wiary w sobie. I takie dziwne myśli.. Nie wiem co się że mną dzieje. ?? Hormony ? ?
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Co do cytologi również słyszałam, że powinno się robić co roku .. jednak w praktyce jest różnie. Mammografie też powinno się robić A wiele kobiet w wieku 60 lat nigdy jej nie robiło..
Ja cytologia miałam 3 lata temu w ciąży z córka.. zawsze coś wypadnie.. ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 10:59
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26