Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdaa21 wrote:I nie pytali Cię teraz na początku ciąży o ostatnia cytologie? Dziwne..
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Ale to zmieniasz lekarza, placisz i wymagasz a nie z laski...
Ja sie badam regularnie z racji moich problemow jajnikowych. Wole miec pod kontrola to. -
Martusiaa wrote:Jestem u swojego giną kilka lat dokładnie wie kiedy miałam cytologie i mówił że zrobimy jak się wszystko uspokoi teraz nie jest to wskazane ..Z mała też nie miałam na samym początku bo plamilam
6 cs
Beta hcg
-
Seli wrote:Ale to zmieniasz lekarza, placisz i wymagasz a nie z laski...
Ja sie badam regularnie z racji moich problemow jajnikowych. Wole miec pod kontrola to.
6 cs
Beta hcg
-
Cześć Dziewczyny!
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta!
Co do profilaktyki. Cytologia raz na 2-3 lata to zdecydowanie za rzadko. Obowiązkowo raz na rok.
Do tego USG piersi, ginekologiczne. Chociaż my staraczki na szczęście USG ginekologiczne mamy wykonywane dość często
Ale sama po sobie wiem, że coś złego może zadziać się piorunująco szybko.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Magdaa21 wrote:Jak patrzyłam na cennik to we Wrocławiu wizyta z badaniem cytologicznym 270zl. Masakra.
To gdzie patrzysz? W cormfamedzie, w gineamedica 160 zl. Na Herszfilda masz na nfz i prywatnie wizyty 150 zl. -
Cześć dziewczynki w naszym świecie
)
Ja byłam w styczniu u swojej ginki to jej się pytałam czy nie muszę zrobić cytologi po tym co przeszłam ale powiedziała ze we wrześniu miałam robione wyszła super, wiec jest ważna cały rokwiec tez mi się wydaje ze co roku trzeba . A Propo wiecie ze w Holandii się nie robi cylotolgi na wyrazie wu ?? Tutaj się robi jak już babciami jesteście
chyba ze coś Ci dolega żeby lekarz stwierdził ze trzeba zrobić
masakra ....
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Co do piersi to dr fast, w dolmedzie - 90 zl super lekarz
-
Magdaa21 wrote:I skąd na to wszystko wziąć
To i tak malo... Wiesz ile ja juz wydalam na badania, wizyty? Dostalam w lutym 6 recept po 100 zl kazda... wizyta, badanie krwi. Starania nie musza byc kosztowne ale jak cos jest nie tak to juz kasa leci... lepiej sprawdzic pewne spraay od razu, nie tracic czasu. Ale trzeba miec zaufanego lekarza. -
Martusiaaa skoro w pierwszej ciąży tak mialas i wszystko dobrze sie skonczylo to byc dobrej mysli! Wiem jak latwo to powiedzieć, zeby sie nie denerwowac. Jutro masz wizytę i zobaczysz serduszko i będziesz spokojniejsza
o której masz wizytę? Ja tez nie czuje sie za bardzo w ciąży, myslalam ze innaczej to bedzie wygladac
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Magdaa21 wrote:I skąd na to wszystko wziąć25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Błagam o pomoc.. dwa dni temu robiłam bhcg i wynik był 28,34 po 48godzinach zrobiłam znowu betę i wyszła 0,1.. ale przyjechałam do domu zrobiłam test ciążowy i wyszły ewidentnie dwie kreski.. co mam o tym myśleć pomocy.. lekarza mam wieczoremSabka112
-
Sabka1123 wrote:Błagam o pomoc.. dwa dni temu robiłam bhcg i wynik był 28,34 po 48godzinach zrobiłam znowu betę i wyszła 0,1.. ale przyjechałam do domu zrobiłam test ciążowy i wyszły ewidentnie dwie kreski.. co mam o tym myśleć pomocy.. lekarza mam wieczorem
Beta jest pewniejsza niz test. Wyglada na poronienie. Przykro mi... -
Sylwiaa992 wrote:My po prawie dwóch latach staran poszlismy do kliniki nieplodnosci. Na wszystkie badania i wizyty wydalismy w ciagu dwoch miesięcy ponad 2000! Po to aby wkoncu miec nasz skarb. Przy dziecku to dopiero będziesz miec wydatki
O tak ;p -
Sabka1123 wrote:Błagam o pomoc.. dwa dni temu robiłam bhcg i wynik był 28,34 po 48godzinach zrobiłam znowu betę i wyszła 0,1.. ale przyjechałam do domu zrobiłam test ciążowy i wyszły ewidentnie dwie kreski.. co mam o tym myśleć pomocy.. lekarza mam wieczorem
(
-
Sabka1123 wrote:Błagam o pomoc.. dwa dni temu robiłam bhcg i wynik był 28,34 po 48godzinach zrobiłam znowu betę i wyszła 0,1.. ale przyjechałam do domu zrobiłam test ciążowy i wyszły ewidentnie dwie kreski.. co mam o tym myśleć pomocy.. lekarza mam wieczorem25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Nic nie dzieje się bez przyczyny.