Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamka_92 wrote:Kurczę to też zależy pewnie od norm laboratorium, więc Ci nie napiszę
Podpytaj się o to na następnej wizycie
Może u nowego lekarza czegoś się dowiem... A Ty jaką masz? bo mówię, normy były w 3dc od 15 do 235 chyba, jakoś tak. więc ja miałam przy tej dolnej granicy, to nie wiem czy dobrze. -
alex0806 wrote:Witam ponownie w tym pięknym dniu
Dostałam od męża tulipany i kubek taki wielki "Piękna, mądra, zabawna, seksowna"
Mówiłam, że nie chcę prezentu tylko
i owulację, ale jednak nie posłuchał
Wieczorem pewnie
będą cudne
Kupiłam sobie nawet na dziś Desperadosa, bo mnie w pracy szlag trafił z nerwów i muszę się zrelaksować. Dzieci były dzisiaj masakryczne, najchętniej na głowę by weszły.
Sabka, to dziwne żeby tak beta nagle spadła. Oby to był błąd laboratorium, bo skoro krecha jest widoczna, to coś musi być. Albo tam zadzwoń? Czy się nie pomylili. A jutro leć na kolejną betę najlepiej, będziesz miała pewność.
Sylwia, ja nawet po 50 gr wrzucałam w szpitalu na telewizor, 2 zł kosztuje godzina ale mniejsze nominały też można chyba wrzucaćChyba, że masz jakiś inny sprzęt
Marta, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Na pewno będzie wszystko dobrze, musisz po prostu odpocząć. Rozważcie powiedzenie o ciąży rodzinie, żeby ktoś ci pomógł z małą. Bo nie pociągniesz tak długoszczególnie jak coś że mną nie tak.. W nocy robi jakieś awantury ostatnio i też nikomu się dotknąć nie da i muszę ja na rękach trzymać siedząc np.. mieliśmy powiedzieć jutro jak już będzie serduszko
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Kurcze Marta, to niezbyt ciekawie
Lenki chyba tak mają, bo mam w grupie Lenę i też chce ciągle tylko do mnie, nikomu się nie da dotknąć
Ma 2,5 roku. Ale to taki mój słodziaśny cukiereczek, nawet jak wyje to ją uwielbiam
Nie wiem, jak finansowo u was, ale może przydałaby ci się chociaż dorywczo jakaś opiekunka? Żebyś przez dzień mogła chwilę odsapnąć. Bo do żłobka/przedszkola nie chodzi?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sylwiaa992 wrote:Martusia a ostatnio tez miałaś takie plamienia czy tylko brazowe? Zobaczysz co Ci jutro gin powie
6 cs
Beta hcg
-
Sabka1123 wrote:Laski wracam właśnie od lekarza.. nie uwierzycie ci się stało z moim bhcg!
robiłaś betę? -
alex0806 wrote:Kurcze Marta, to niezbyt ciekawie
Lenki chyba tak mają, bo mam w grupie Lenę i też chce ciągle tylko do mnie, nikomu się nie da dotknąć
Ma 2,5 roku. Ale to taki mój słodziaśny cukiereczek, nawet jak wyje to ją uwielbiam
Nie wiem, jak finansowo u was, ale może przydałaby ci się chociaż dorywczo jakaś opiekunka? Żebyś przez dzień mogła chwilę odsapnąć. Bo do żłobka/przedszkola nie chodzi?
6 cs
Beta hcg
-
Jezu sabka ! Boże toz to laboratorium trzeba podać do sądu !
a co lekarz Ci powiedział jak byłaś zwrócił uwagę na daty tak ?
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Martusia, masz ciężką sytuację.... Ale dla dobra maluszka jakoś to trzeba pochodzić i odpoczywać.
-
Sabka1123 wrote:Laboratorium wydrukowało mi stare bhcg z tamtego miesiąca! A ja głupia nie sprawdziłam daty.. ale nawet mi do głowy nie przyszlo.. nadal mam maleństwo w brzuszku.. :-*:-*:-*
nic dziwnego, pewnie byłaś zszokowana to nie spojrzałaś i na datę... To ładny przyrost jest? Widziałaś swoją fasolkę? -
Marta, to w takim razie będzie ci bardzo ciężko, jak ona tak za tobą
Po dzieciach w żłobku widzę, że tacy mali terroryści rodziców wyrastają z dzieci, które są mocno do nich przywiązane. Bo to czasami aż chora więź z tego powstaje, dla rodzica bardzo męcząca. Może spróbujcie ją jakoś przekonać jednak do przedszkola. Musi się zaadaptować. Bo będziesz miała naprawdę ciężko w drugiej ciąży, z brzuchem biegać za małą, skoro jest tak absorbująca. Też musisz wypocząć, dla dobra drugiego maluszka.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sebka super! Coś tutaj było nie tak! Ostatnio na innym watku dziewczyna tez miala podobnie. Nie powinno sie tak dziac! Kurde no ludzie przez kogos blad moga sie zalamac.
Ale super że wszystko jest w porzadku25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Tak kochanie wzrosło dwukrotnie lekarz powiedział że jest wszystko dobrze.. malutka fasoleczke widzialam, jeszcze za wcześnie na serduszko ale już coś jest;-) ale w życiu bym się tego nie spodziewała.. zawał przez cały dzień miałam.. może robi tylko ludzie i też są omylni ale nie życzę nikomu takiego stresu..Sabka112
-
alex0806 wrote:Marta, to w takim razie będzie ci bardzo ciężko, jak ona tak za tobą
Po dzieciach w żłobku widzę, że tacy mali terroryści rodziców wyrastają z dzieci, które są mocno do nich przywiązane. Bo to czasami aż chora więź z tego powstaje, dla rodzica bardzo męcząca. Może spróbujcie ją jakoś przekonać jednak do przedszkola. Musi się zaadaptować. Bo będziesz miała naprawdę ciężko w drugiej ciąży, z brzuchem biegać za małą, skoro jest tak absorbująca. Też musisz wypocząć, dla dobra drugiego maluszka.
6 cs
Beta hcg