Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:Robiłam w 3 dc... Ale żaden lekarz nic nie powiedział... Bo amh mam jakoś 5 czyli na nasz wiek to tak trochę lepiej niż pośrodku, ale na wynikach normy tej inhibiny miałam, że od 15 do 200 z czymś. ja mam 20. Ale żaden lekarz nie ustosunkował się do tego...
Kurczę to też zależy pewnie od norm laboratorium, więc Ci nie napiszę
Podpytaj się o to na następnej wizycie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Sabka zrób betę bo test jest niejednoznaczny nie chce mówić że nie ma nic bo dziwi mnie tak nagły spadek bety ..mi jak spadła to była na poziomie 2.69 ale nie 0 a test może pokazać wszystko mi tez pokazywał przy spadku bety..
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Plamka_92 wrote:Dobra Dziewczyny żeby trochę zmienić temat i umilić atmosferę zapytam jak Wam minął dzień i jakie macie plany na zbliżający się wieczór?
ale mam spokoj i cisze
3 dziewczyny dzis wypisali i zostalam sama na sali
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Mi minął dzień na lezeniu i czytaniu ksiazki. A na wieczor planuje spedzic jjedna godzinę ogladajac tv. Mam pelno drobnych, ale po 1 zl a tv tu na sali mozna wrzucac tylko 2 zl a mam az jedno, wiec godzina ogaldania az haha
ale mam spokoj i cisze
3 dziewczyny dzis wypisali i zostalam sama na sali
Haha to nie poszalejesz z tym oglądaniem
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Martusiaa wrote:Kurczę mam śluz podbarwiony na różowo;( masakra włożyłam 2 luteiny wzięłam No spa i leżę.. Nie ma mowy przy mojej małej by wypocząć25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Martusiaa wrote:Nie mam mąż wróci za pół godziny .. Ale co Z tego jak jutro od rana znów to samo i w nocy masakra ;( nie mam już siły i płakać mi się chce25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Witam ponownie w tym pięknym dniu
Dostałam od męża tulipany i kubek taki wielki "Piękna, mądra, zabawna, seksowna"
Mówiłam, że nie chcę prezentu tylko
i owulację, ale jednak nie posłuchał
Wieczorem pewnie
będą cudne
Kupiłam sobie nawet na dziś Desperadosa, bo mnie w pracy szlag trafił z nerwów i muszę się zrelaksować. Dzieci były dzisiaj masakryczne, najchętniej na głowę by weszły.
Sabka, to dziwne żeby tak beta nagle spadła. Oby to był błąd laboratorium, bo skoro krecha jest widoczna, to coś musi być. Albo tam zadzwoń? Czy się nie pomylili. A jutro leć na kolejną betę najlepiej, będziesz miała pewność.
Sylwia, ja nawet po 50 gr wrzucałam w szpitalu na telewizor, 2 zł kosztuje godzina ale mniejsze nominały też można chyba wrzucaćChyba, że masz jakiś inny sprzęt
Marta, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Na pewno będzie wszystko dobrze, musisz po prostu odpocząć. Rozważcie powiedzenie o ciąży rodzinie, żeby ktoś ci pomógł z małą. Bo nie pociągniesz tak długoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sylwiaa992 wrote:Martusia ciezko mi cokolwiek powiedzieć. Masz jakis kontakt d Twojej gin? Moze niech maz jutro wezmie wolne? W końcu chodzi o Wasze dziecko!
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Sylwiaa992 wrote:Seli owulacja przy anty? Przecież anty ją hamują
Nie no... Nie ma mowy o tym, chyba coś gdzieś mnie źle przeczytałaś.