Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamka_92 wrote:A od razu wiedziała że zaszła w ciążę mimo krwawień? Czy przez krwawienia z opóźnieniem się o ciąży dowiedziała?
Domyslila sie po 3mscach bo myslala, ze sie nie udawalo. 6 miesiecy starala sie o drugie i miala normalne okresy ale bez skrzepow. 4 okres nie przyszedl i nic na to nie dostawala. Miala wszystkie badania ok. -
Ja mam spokoj, az mnie to przeraza, ze jest tak... "cicho" :p ale korzystam ;p randki, silka, lapie ile sie da z dnia
-
Nie wiem ile to potrwa ale byloby super jakby tak zostalo
Mała_Mii lubi tę wiadomość
-
Mała_Mii wrote:Terka żebyś wiedziala ...
straszny dzień
Jak sobie tak myślę czy u mnie jest podobnie... Dzisiaj akurat mnie nosi i chyba cale mieszkanie wysprzątamchyba jestem jedna z tych osób na które słońce działa jak narkotyk
Ale mam dni ze mezulo pyta "ale czemu jesteś zła" bo chodzę jak mina. To ostatnio mu powiedziałam BO TAK. I nic nie mówił stwierdził chyba ze nie ma sensu ze mną rozmawiać w tym momencie bo niczego bardziej ambitnego mu nie powiemMała_Mii lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Haha terka nie No to prawda ja tez mam dni ze mnie nosi chce mi się wszystkiego . Robota idzie jak po maśle ;p mam ochotę wyjść gdzieś coś
a dziś akurat trafiłam na jakieś apogeum
i ale to tak bardziej przygnębiona jestem obawami czy wszytko będzie dobrze , czy sobie poradzimy taki dzień dzisiaj mam ..
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Haha terka nie No to prawda ja tez mam dni ze mnie nosi chce mi się wszystkiego . Robota idzie jak po maśle ;p mam ochotę wyjść gdzieś coś
a dziś akurat trafiłam na jakieś apogeum
i ale to tak bardziej przygnębiona jestem obawami czy wszytko będzie dobrze , czy sobie poradzimy taki dzień dzisiaj mam ..
Obawy będą zawszeod tego sie nie wymigasz
też czasem tak mam ze mysle jak my zycie ogarniemy. Ale (po długim myśleniu
) wiem że damy rade
21.01 69cm -
Witajcie dziewczyny
Ja dziś na wolnym, rano miałam pobieranie krwi na tsh, po południu będą wynikizobaczę czy hormony na mnie działają czy raczej nie bardzo
Miałam dziś usg tarczycy i szyi, ogólnie węzły chłonne mam w porządku, tarczyca super poza tymi guzkamimam kilka torbieli, największy ten co sama wyczulam i 4 zmiany lite które pewnie trzeba będzie zbadać
ale o tym zadecyduje endo
oczywiście zdjęć z usg nie dostałam bo zostaną przekazane do mojej rodzinnej razem z opisem
już się zapisałam na środę do niej, będę już po endokrynologu więc z całym pakietem do niej pójdę
Teraz siedzimy u moich rodziców na wsi, byliśmy w gminie się zapytać czy możemy się budować na naszej działce, to powiedzieli że możemystrasznie się cieszę
zaraz jedziemy znowu do miasta, pójdziemy do banku zapytać o kredyt
może wieczorem coś podziałamy bo dziś mam 10dc i dni płodne
ale to się okaże później
życzę Wam udanego dnia i już weekend
Mała_Mii lubi tę wiadomość
-
Miss super gratuluje
a swoją droga mam znajomych którzy dwa lata starali się o dziecko. I jakoś nic nie wychodziło , kupili dom zajęli się remontem i tym wszytkim i jakoś nie myśleli wyedy o dziecku bo czymś i bym byli zajęci i zaraz w tym samym miesiącu co kupili dom zaszła w ciąże
) wiec Tobid tez tego życzę
❤️
MissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
MissKathy92 wrote:Witajcie dziewczyny
Ja dziś na wolnym, rano miałam pobieranie krwi na tsh, po południu będą wynikizobaczę czy hormony na mnie działają czy raczej nie bardzo
Miałam dziś usg tarczycy i szyi, ogólnie węzły chłonne mam w porządku, tarczyca super poza tymi guzkamimam kilka torbieli, największy ten co sama wyczulam i 4 zmiany lite które pewnie trzeba będzie zbadać
ale o tym zadecyduje endo
oczywiście zdjęć z usg nie dostałam bo zostaną przekazane do mojej rodzinnej razem z opisem
już się zapisałam na środę do niej, będę już po endokrynologu więc z całym pakietem do niej pójdę
Teraz siedzimy u moich rodziców na wsi, byliśmy w gminie się zapytać czy możemy się budować na naszej działce, to powiedzieli że możemystrasznie się cieszę
zaraz jedziemy znowu do miasta, pójdziemy do banku zapytać o kredyt
może wieczorem coś podziałamy bo dziś mam 10dc i dni płodne
ale to się okaże później
życzę Wam udanego dnia i już weekend
Zastanawia mnie po co do rodzinnego idziesz jak będziesz po endo?Przecież on Ci nic nowego nie powie
chyba ze prosiła o informacje po lekarzu
21.01 69cm -
Mała_Mii wrote:Miss super gratuluje
a swoją droga mam znajomych którzy dwa lata starali się o dziecko. I jakoś nic nie wychodziło , kupili dom zajęli się remontem i tym wszytkim i jakoś nie myśleli wyedy o dziecku bo czymś i bym byli zajęci i zaraz w tym samym miesiącu co kupili dom zaszła w ciąże
) wiec Tobid tez tego życzę
❤️
-
terka wrote:Zastanawia mnie po co do rodzinnego idziesz jak będziesz po endo?
Przecież on Ci nic nowego nie powie
chyba ze prosiła o informacje po lekarzu
W zasadzie nie muszę iść bo no ona mi nic nie powie, w końcu ona na tym się nie zna tak jak endo, ale jak mówiła żeby się pojawić po to będę się słuchać
na szczęście rodzinną mam bardzo blisko mieszkania więc mogę chodzić co tydzień nawet
-
MissKathy92 wrote:No właśnie rodzinna mówiła żeby przyjść po endo i powiedzieć co i jak bo to ona dala skierowanie do specjalisty i chce wiedzieć co wynikło
W zasadzie nie muszę iść bo no ona mi nic nie powie, w końcu ona na tym się nie zna tak jak endo, ale jak mówiła żeby się pojawić po to będę się słuchać
na szczęście rodzinną mam bardzo blisko mieszkania więc mogę chodzić co tydzień nawet
No to faktjak ma sie blisko to można podejść i powiedzieć jak sprawy sue maja
Ja na swoja czekam tydzień (urlop czy co?) ale specjalnie do niej chce podejść będąc w ciąży właśnie
a tak to w sumie nie chodzę do niej bo jak nie ma potrzeby to po co
MissKathy92 lubi tę wiadomość
21.01 69cm -
Sylwiaa992 wrote:Serduszko juz nie bije. Moze wróce jak sie pozbieram
O nie... ;( Przykro mi...