Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamka_92 wrote:Seli nie ma mnie obecnie w domu więc nie mogę sprawdzic
jutro dam Ci znac
Okjestem ciekawa co powiesz
Witam sie kobietkimoglabym dalej spac...
Sabka1123 lubi tę wiadomość
-
panipuchatkowa wrote:Hej! Ja ide właśnie do pracy. Jak dobrze że piątek dzisiaj.☺
Ja jutro studia do 16 i w niedziele do 19 ;( nie mam weekendu... -
Martusia wcale sie nie dziwie ze panikujesz. Ale mam nadzieje że się to unormuje u Ciebie i Sylwii. Sylwia jak sytuacja? Seli mój mąż też ten weekend na podyplomowce. Cale szczęście ze w niedziele idziemy na koncert na który bilety dostałam w grudniu na urodziny. Już przebieram nozkami!☺
-
Martusia, bedzie dobrze. Stres szkodzi, wiec wdech i wydech i pokazuj nam kropka ;p
-
Hej dziewczyny
zbieram się do obozu pracy, dzisiaj do 16.30. Ale trzyma mnie myśl że już później 2 dni wolnego: )
I U mnie temperatura spada ;( mam nadzieje ze to przez to że sie budziłam o 4, 5, a później 5.30 i w końcu zmierzyłam tempke. Cos spac nad ranem nie mogę a jak ma z wyjdzie o 6.30 to dosypiam jeszcze do 7.10. Jutro śpimy z psiakiem do 9ma z pójdzie do pracy to my nie wstajemy
Sylwia, Marta będę trzymała kciuki za Was dzisiaj. Musi być dobrze, na pewno wszystko się ułoży po waszej myśli. Tak jak dziewczyny piszą, to pewnie jakaś stara krew i dlatego plamicie. I przemęczenie dodatkowo. Będę czekać na wieści i na przerwie spróbuje zerknąć jak u Was; )Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej
dzisiaj juz brązowe lekkie plamienie. Czekam na obchód i zapytam o to usg. Wczoraj wieczór byla masakra. Bylam zalanana i czulam niepokój. Pisalam z mezem i sie az poplakalam. Nie wiem czy ze strachu czy przez hormony. Za duzo sie naczytalam internetow. Chyba muszę od tego odpocząć. Dzisiaj sie czuje juz trochę lepiej. Ale przydało by się cos na uspokojenie
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Alex, obozu pracy?
Dalej masz cyrki? U mnie sie ogarneli. Mam do 13.20 a tak mi sie nie chce... Masakra. Napycham sie wieksza iloscia witamin. Zastanawiam sie nad kupnem pregna plus albo infolik? Tam jest jod i gama witamin. Ovarin srednio mi idzie, inofem tez mi ciezko pic ;p no i nie wiem co o tym sadzic ale w tym cyklu nie biore nic, totalnie nic prucz spirulliny i lekow na io i tarczyce i nie bylo zaraz po okresie proby owulacji, widze, ze organizm sie powoli szykuje. Tempka tez ladnie sie zachowuje w tym cyklu... Nie wiem co myslec ;p
-
Sylwiaa992 wrote:Hej
dzisiaj juz brązowe lekkie plamienie. Czekam na obchód i zapytam o to usg. Wczoraj wieczór byla masakra. Bylam zalanana i czulam niepokój. Pisalam z mezem i sie az poplakalam. Nie wiem czy ze strachu czy przez hormony. Za duzo sie naczytalam internetow. Chyba muszę od tego odpocząć. Dzisiaj sie czuje juz trochę lepiej. Ale przydało by się cos na uspokojenie
Sylwia, moja mama miala normalne okresy i plamienia przez 3 miesiace. Ty jestes w szpitalu, dzidzia byla silna i jest na pewno. Nie denerwuj sie. -
Dalej to obóz pracy. Ale aż pisać szkoda co chwila jak mnie wnerwiaja. Patologia i tyle, rodzice się buntuje też a dyrka nic sobie z tego nie robi tylko hajs zbiera.
Czekamy na wypłatę. Jak nic nie podwyższy to składamy grupowe wypowiedzenie, taki jest plan. Ale czy dziewczyny nie stchórzą to sie okaże. Ja jestem jak najbardziej za. Bo o naszym piśmie słowem nie pisnełaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Seli wrote:Ok
jestem ciekawa co powiesz
Witam sie kobietkimoglabym dalej spac...
Seli
Na moich wynikach normy w 3 dc to 45-120 ng/l (Alab)
Znalazłam w internecie artykuł:
http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/7,140283,21023956,inhibina-b-co-to-jest-na-czym-polega-badanie-inhibiny-b-i.html
Nie jest to co prawda żaden artykuł medyczny, a jakiś zwykły artykuł z internetu, ale tak przejrzyście napisali co i jak
Czyli jak w 3 dc mieścisz się w normie to jest ok, a jak masz zaniżony wynik to nie oznacza, że nie zajdzie się w ciążę, a może to być po prostu utrudnione
A przy wznowie nowotworowej to wyniki są podwyższone.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Seli wrote:Sylwia, moja mama miala normalne okresy i plamienia przez 3 miesiace. Ty jestes w szpitalu, dzidzia byla silna i jest na pewno. Nie denerwuj sie.
A od razu wiedziała że zaszła w ciążę mimo krwawień? Czy przez krwawienia z opóźnieniem się o ciąży dowiedziała?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Cześć dziewczyny
ja mem dzisiaj kiepski dzień Odra h na dzień dobry płakać zaczęłam ... Eh :Zd wczoraj tez x byle powodu płacz .. nawet mi się z łóżka nie chce wstawać ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Cześć dziewczyny
ja mem dzisiaj kiepski dzień Odra h na dzień dobry płakać zaczęłam ... Eh :Zd wczoraj tez x byle powodu płacz .. nawet mi się z łóżka nie chce wstawać ;p
Hormony szaleją widzęhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm