Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę dziewczyny ze czekacie grzecznie na mężów
moj ze mną w domu ale wieczorem na noc do pracy idzie...
I znów będzie pierwsza nocka dziwnie pusto, druga i trzecia fajna bo miejsca więcej na łóżkua czwarta i piata znów smutno bo pusto i już wole wtedy żeby miejsca było mniej ale był
ale pewnie zleci
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Moj stwierdzil dzis "ja pier. Aushwitz" ;p ale przemogl sie z obowiazkiem malzenskim i teraz ja leze a on zamawia pizze
haha
Ja sama nie potrafie spac. Jak on gdzies wychodzi to nie zasne. -
Mój wrócił obkupiony, obiadek zjedliśmy, oboje na ból głowy umieramy, więc odpoczywamy. Więc na pewno to od pogody, bo mojego męża rzadko głowa boli.
Terka, ja mam to samo jak mąż na drugą zmianę idzie. Zasypia się dziwnie w pierwszą noc, później jest okI budzi mnie tylko na początku, a później już nie.
Mam potok śluzu znowu, tym razem przezroczystego i rozciągliwego. Więc coś na rzeczy musi być. Oby24 marca się okaże
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
terka wrote:Spróbuj z ta woda cos pokombinować. Jakiś dodatek do niego dołącz moze będzie lepiej
nie ma co sie odwadniać stopniowo i wysuszac, no chyba ze chcesz mieć szybko zmarszczki
spróbuje coś wymyślić z tą wodą bo faktycznie mało, a nawet bardzo mało pije
Widzę że nie tylko przede mną samotna noc w łóżkuna szczęście mój ma dziś ostatnią nockę i już jutro będę miała z kim spać
-
alex0806 wrote:Mój wrócił obkupiony, obiadek zjedliśmy, oboje na ból głowy umieramy, więc odpoczywamy. Więc na pewno to od pogody, bo mojego męża rzadko głowa boli.
Terka, ja mam to samo jak mąż na drugą zmianę idzie. Zasypia się dziwnie w pierwszą noc, później jest okI budzi mnie tylko na początku, a później już nie.
Mam potok śluzu znowu, tym razem przezroczystego i rozciągliwego. Więc coś na rzeczy musi być. Oby24 marca się okaże
-
Mój nie pyta
jak chce to musi i koniec
haahahaha
ja powinnam dostać okres 27 marca, ale nie zamierzam testować, jeśli będzie temperatura i okres się nie zjawi to pójdę na betę. Nie mam żadnego testu w domu -
alex0806 wrote:To Miss, testujemy razem
Ja mam 3 testy jakieś bio-eko, czułość 10
Więc tego 24 testuję, o ile wcześniej @ nie przyjdzie.
Seli, mój mąż też zapytał przed chwilą, czy "dziś jest ten dzień"A testować mam zamiar kilka dni po bo już dwa razy się rozczarowałam jak testowałam w dzień @
dobra kogo ja oszukuje
będę testować tego 24 tak jak mam mieć okres i się okaże
-
alex0806 wrote:Mój wrócił obkupiony, obiadek zjedliśmy, oboje na ból głowy umieramy, więc odpoczywamy. Więc na pewno to od pogody, bo mojego męża rzadko głowa boli.
Nie wiem jak u was ale na Śląsku jest niskie ciśnienie. Ja przymulona jestem ale głowa nie boli
No z tym zasypianiem to rożnie mam, ale nauczyłam się już przesypiać całą noc. Jak pierwszy tydzień szedł tak to co 2h się budziłamhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Hej dziewczyny,
Byłam dziś na usg, wszystko ok, zero torbieli. Prawy jajniki ma dużo małych przecherzykow, a lewy jeden dominujący, podobno w weekend mamy działaćPan doktor przepisał mi też duphaston i kazał brać od 16.dnia cyklu przez 9 dni, ale no zastanawiam się czy to dobry pomysł (wtedy będę musiała robić testy żeby ewentualnie nie przerywać brania tabletek). Mąż mówi żeby to olać i nie brac, że co ma być to będzie..
Fajny doktor, byłam u niego raz w grudniu, potem ciężko było się dostać. Pracuje we Wrocławiu i w szpitalu w Opolu. Dał mi też skierowanie na usg piersi -
Najlepiej brać od dnia owulacji. I jak przerwiesz to też wielka tragedia się nie stanie.
A u kogo byłaś? -
Magdaa21 wrote:Cygankiewicz. Ale chyba nie będę brała.. Jak ma być to będzie
Jak uważasz, a badałaś progesteron? Bo może nie potrzebujesz? Może masz swój własny, albo potrzebujesz wspomagaczaTo zależy od tego jak Tobie zależy i jakie sama czujesz u siebie problemy, albo jakie masz udokumentowane. Bo jeśli jest niski progesteron to nawet jak miałoby być to nie będzie... Czasem niestety trzeba się wspomagać. Ale to chyba ma sens jak się wie o owulacji (jak pęka) i jaki ma się swój progesteron.
-
Ja czuję że płonę a mam tylko 36,51 teraz. Już sie bałam ze gorączka albo coś. A skóra gorąca... nie mam natchnienia na nic przez ten ból głowy, wzięłam Apap bo umrę.
Jeszcze mój pies takie bąki obok puszcza ze zaraz wymiotuję z tego smrodu... gnije od środka dziad jedenLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
omg, ja leżę i idę serio już spać. Głowa mi też coś pęka mocniej, w brzuchu mi jeździ
jakoś tak energia ze mnie zeszła koło 16.