Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehehe
Ja robię kawusie i biore się za porządki, z kina jednak nici. Wróciłam padnięta, a mam jeszcze sporo rzeczy, nie wyrobię się.
Ja mało pije, ale i nie siusiam za często, a śluzu mam, że hohoho w ciągu cyklu... Mam nawet większe wkładki -
A ja jeszcze 2 godzinki pracy i wracam do meżulka
muszę zająć czymś myśli tylko nie wiem czym
jutro mam te wyczekaną wizytę u endo i trochę się stresuje chociaż i tak wiem co mi powie
-
No to miss musisz już wymyślić plan co robić ;p w domu abp gdzie wyjść ;p może spacer z mezem ? Jakieś zakupy ? ;p fajny film
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
MissKathy92 wrote:Kurczę o tym nie pomyślałam
zazwyczaj jak pije herbatę z imbirem rano to później mnie tak gania sikanie, może imbir ma jakieś właściwości moczopędne? Bo jak nic rano nie pije to jest w miarę ok, tak 2-3h potrafię wytrzymać
kurczę muszę poczytać o tym pęcherzu, może jakiegoś zapalenia się nabawilam
Imbir oczyszczający to możliwe ze moczopędny też jestpytam o pęcherz bo równie dobrze możesz mieć po prostu mało pojemny
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Mała_Mii wrote:No to miss musisz już wymyślić plan co robić ;p w domu abp gdzie wyjść ;p może spacer z mezem ? Jakieś zakupy ? ;p fajny film
wczoraj też się nastawialismy na spacer a tak lało chociaż ciepło było
muszę jeszcze sobie znaleźć jakieś zajęcie na najblizsze dwa tygodnie
myślałam o robieniu jakiś ozdóbek na święta ale biorąc pod uwagę to że nawet do zrobienia hybryd nie mogę się zmusić od 2 tygodni to pewnie nici z moich planów - za leniwa jestem
-
terka wrote:Imbir oczyszczający to możliwe ze moczopędny też jest
pytam o pęcherz bo równie dobrze możesz mieć po prostu mało pojemny
aczkolwiek kilka razy się załatwiłam bo cały dzień nie chodziłam do wc a później ból niesamowity więc może teraz podświadomie tak chodzę często żeby przypadkiem nie "przenosić"
bądź co bądź muszę więcej chyba pić tej wody bo po tabletkach od tarczycy mam wrażenie że spuchlam a brak wody to jeszcze bardziej potęguje
-
Ale się namęczyłam
Obiad do pracy mężowi zrobiłam, posprzątałam lodówkę, trzeba posprzątać jeszcze odrobine w mieszkaniu... Muszę sobie mini spa zrobić
-
Muszę się wymizdrzyć na wywiadówkę
Podobno nie ma innego spotkania, także stres opadł
Ale mam spódniczkę i koszulę nową to będzie elegancko
-
Seli widzę, że dzisiaj z ciebie wulkan energii
Też tak miałam kilka dni temu, a dzisiaj głowa mi pęka, więc sobie daruję robienie czegokolwiek... Tym bardziej, że od jutra popołudniami będę musiała jeździć do teściowej do tego szpitala, więc dzisiaj mam ostatni wolny wieczór dla siebie.
Wróciłam z pracy o 16, a chmury na niebie takie ciemne, jakby 20 była. Chyba u mnie też lunie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tak, wyspałam się wczoraj ale już opadam z sił
Łeb mi pęka, znów się zbiera na deszcz. Już dziś tylko relaksWezmę kąpiel, akurat mąż zdąży wrócić to się na niego przyczaję
Niech zapracuje na obiad :7
-
A wywiadówka jutro? Jak tak to dzisiaj faktycznie relaks
Coś z pogodą i ciśnieniem jest, bo mi też łeb pęka. Zauważyłam, że jak słońce wychodzi i tak cieplej się robi to mnie wtedy głowa boli. A dzisiaj to słońce przeplatane granatowymi chmurami.
Ja też na męża czekam z obiadem, bo sobie dziad pojechał na zakupy po pracy i jeszcze nie wrócił. Miał tylko szybką spożywkę zrobić, a poszedł po czapkę z daszkiem, okulary przeciwsłoneczne i nie wiadomo co jeszcze... On wie, że na takie zakupy lepiej sam niech jedzie, bo tak to żona go zawsze na coś namówiLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hahahahaha
mój nie lubi takich zakupów
Jutro wywiadówkaMuszę się zrelaksować, ale w sumie jak nie ma innych spotkań to nie ma co się stresować
-
No to mój maz mi zrobił dzisiaj niespodziankę
chociaż bardziej mnie przestraszył
tak dziad cicho wlazł do domu
ze nawet psy się nie zczaily ( zawsze one go zdradzały
) jeszcze jak w domu zawsze jest plus minus 17
tak dzisiaj był o 13
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Hahaha
też bym się zdziwiła
mój dziś nieco później bo jeszcze niemiecki w pracy miał.
-
MissKathy92 wrote:Kurde ale kiedyś chyba takiego problemu nie miałam więc nie wiem czy o pojemność chodzi
aczkolwiek kilka razy się załatwiłam bo cały dzień nie chodziłam do wc a później ból niesamowity więc może teraz podświadomie tak chodzę często żeby przypadkiem nie "przenosić"
bądź co bądź muszę więcej chyba pić tej wody bo po tabletkach od tarczycy mam wrażenie że spuchlam a brak wody to jeszcze bardziej potęguje
Spróbuj z ta woda cos pokombinować. Jakiś dodatek do niego dołącz moze będzie lepiejnie ma co sie odwadniać stopniowo i wysuszac, no chyba ze chcesz mieć szybko zmarszczki
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm