Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie. Moj organizm sie rozmyslil. Owulacji nie ma. Tempka spada nie rosnie. Szyjka stwardniala juz wczoraj i zamknela sie. Tak jest za kazdym razem ostatnio, a potem nagle robi sie owulacja bez sluzu, bez objawow szyjki.... Najgorsze to, ze nie wiem kiedy okresu dostane. Pewnie znow za miesiac ;/ A bylo fajnie i sie zjebalo ;(
-
Hej. U mnie też temperatura spadła. Ale znowu nie jest zbyt miarodajna chyba bo się przebudzałam w nocy. U Ciebie może jeszcze wybić

Zbieram się do pracy. Już mnie skręca od środka. Znowu cały dzień wnerwiania. Pewnie dzisiaj będę miała całą grupę bo się wychorowali już...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
U mnie jeśli wybije to pewnie za kilka-kilkanaście dni
skoro już płodny śluz, ułożenie szyjki się kończy to pewnie już nie ma takich płodnych. Szkoda bo śluzu było dużo... Choć teraz z rana nadal go mam... Może szyjka w ciągu dnia wariować? Bo w sumie tak koło 22 sprawdzałam, a zawsze sprawdzam ok. 17-18
-
Witajcie dziewczyny

Ja właśnie do pracy już jadę
po trzech dniach lenistwa to będzie szok 10h pracować
ale przeżyje, jak zawsze 
Mała Mi ale cyrki z tym radiem, a facet to cham, prostak i złodziej
mam nadzieję że wszystko się wyjaśni i odzyskacie swoją własność 
Seli może jeszcze nic straconego, trzeba wierzyć że nie
Życzę Wam miłego poniedziałku i oczywiście spokojnego
-
Ehhh... Ja już tego nie rozumiem, już zaczynam się denerwować, bo wydawało się... Stabilnie
Mam jakiś stres przed jutrem, w ogóle mam stres ;(
-
Hej,gnikas wrote:Cześć,postanowiłam do Was dołączyć, oficjalnie z mężem postanowiliśmy w końcu zacząć starać się o dzidzie. Również jestem '92, trochę przejrzałam Wasz wątek i widzę, że macie pewne doświadczenie, na pewno większe ode mnie
.Może w związku z tym rozwiejecie moje wątpliwości. Prawdopodobnie ustrzeliliśmy idealnie moment (piszę prawdopodobnie bo różnie u mnie z tymi cyklami bywało) średnio cykl trwa u mnie 31-35 dni. teraz wypada jakieś 6 dni po owulacji i 9 przed @, stąd moje pytanie czy któraś z Was miała po tak krótkim czasie jakiekolwiek objawy, które później potwierdziy ciąże? Nie chce mi się samej wierzyć, że coś się dzieje ale od wczoraj mrowienie jajników na zmianę, w nocy ból brzucha i jajników jak przed @, dzisiaj potworny ból głowy i co półgodzinne latanie do wc. Czy to mogą być objawy, czy zmiana pogody tak na mnie działa?
Ja z doświadczenia wiem, że zawsze znajdą się objawy podobne do ciąży. W ciągu moich 3 cykli starań miałam je wszystkie (łącznie z dziwna beta, zylkami na piersiach, było mi niedobrze, bolał mnie inaczej brzuch itd.) stąd teraz jedynie konkretne 2 kreski, porządna beta albo usg przekonają mnie ze to ciąża
-
terka wrote:Seli ale szyjka zmienia sie w ciągu dnia i to jak bardzo! Dlatego warto mierzyć o tej samej porze bo moze z zamkniętej sie otwarta zrobić albo odwrotnie...
Chyba tak, już się nastawiłam, że jak była jeszcze wysoko i otwarta, miękka a się zrobiła po 4 h inna... ale kurczę teraz siedze i pije kawę i muszę majty zmienić bo śluzu jest multum, książkowy, kurze jajko, rozciąga się. Nie miałam jeszcze tyle śluzu płodnego. No i bolał mnie jajnik i podbrzusze tak owulacyjnie. Denerwuje się... Po prostu bo jest za dobrze
tak jeszcze nie było, no i chyba też chce odwrócić swoje myśli od pracy na to. Bo pracy się mega boje... Chyba nie potrzebnie, bo jakby coś było to pewnie dostałabym wiadomość, a nie obrzucą mnie jutro pomidorami
-
Mala Mi ale masakra to co piszesz.. To jakis nienormalny typ w ogole.. Wspolczuje że musicie się szarpać z takim czlowiekiem. Seli moze jeszcze tempka odbije.? Widzę że u większości tydzień zapowiada się ciężko. U mnie w sumie też jutro ide na badania i robie krzywą cukrową. I tak pewnie tydzien zleci..

-
Seli spokojnie
na pewno wszystko będzie dobrze i niepotrzebnie się nakrecasz i denerwujesz
dasz radę w pracy, a oni też się na pewno pojawi 
Ja już w obozie pracy. Byle do 15.30. A od jutra czeka mnie jeżdżenie do szpitala bo teściowa będzie miała operację serca w środę...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Seli wrote:Chyba tak, już się nastawiłam, że jak była jeszcze wysoko i otwarta, miękka a się zrobiła po 4 h inna... ale kurczę teraz siedze i pije kawę i muszę majty zmienić bo śluzu jest multum, książkowy, kurze jajko, rozciąga się. Nie miałam jeszcze tyle śluzu płodnego. No i bolał mnie jajnik i podbrzusze tak owulacyjnie. Denerwuje się... Po prostu bo jest za dobrze
tak jeszcze nie było, no i chyba też chce odwrócić swoje myśli od pracy na to. Bo pracy się mega boje... Chyba nie potrzebnie, bo jakby coś było to pewnie dostałabym wiadomość, a nie obrzucą mnie jutro pomidorami 
No to jak dla mnie temperatura jeszcze moze skoczyć jak nic. Tylko np jutro/pojutrze
nie ma co juz skreślać cyklu, mówić ze będzie zły itd itd. Po co nerwy po co nakręcanie sie juz teraz
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Pokladam duze nadzieje w tym cyklu po poprzednim. Wiem, ze owulacja bedzie tylko niech bedzie normalna a nie jak w poprzednich cyklach.
Ja do 11.35
na cale szczescie. Ide potem na silownie, zrobie zakupy w lidlu i na 18 idziemy do kina na "trzy bilbordy za missouri". Ale jutro za to mam od 8 do 18-19... Moze namowie kolezanke bysmy przerwe sobie zrobily i pojechaly na pizze ;p
Alex, to oby z tesciowa bylo ok. Ja mialam dziwne sny, boje sie o dziadzia. Jakos tak w ogole mam taki dziwny niepokoj, stres i nie wiem o co chodzi bo staram sie uspokoic, powtarzam sobie, ze praca to tylko praca i trudno... Ze cykl nie wazne jaki by byl to te owulacje sa... a nadal sie wewnetrznie trzese jakos. -
Seli jeszcze wszystko może iść w dobrym kierunku. Nie przekreślaj cyklu.
Mała Mi różni ludzie są na świecie (niestety).
Alex dasz radę
Ja do pracy na 12:-)
Modem z internetu mi padł. Więc został mi chwilowo net w komórce
Miłego poniedziałku
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Cześć dziewczynki
Noo facet ten. To ham , nie będę się Nom przejmować i denerwować .. tylko szkoda mi męża No ale ja od poczadku czułam ze ten koleś jest dziwny i to mówiłam mężowi ... No cóż ..
seli jak najbardziej ja w tym cyklu sprawdzałam szyjkę zawsze o 20 , czasami o innej pozę i była w innym położeniu zazwyczaj po 20 szła do dołu ...mało tego ja miałam owu 18dc , a 11,12dc szyjka była mega wysoko nie mogłam dotknąć .. a 18 .. rak sibie średnio moim zdaniem ale napewno nie tak wysoko jak szybciej bo z łatwością ja sięgałam :)i popatrz ciąża ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Zobaczymy, sluzu mam sporo ;p szyjke zbadam pozniej
zelu chyba nie kupie w takim razie. Bo plodny, ksiazkowy jak nigdy.
Magda - sama cytologia w gineamedica 50 zl , to nie tragedia
tak mi sie przypomnialo.
Ostatnie 50 minut i wio
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH