Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała_Mii wrote:No to gdzie ten brzuszek ?;p hehe a czemu schudłaś ? Wymioty, mdłości itd ?;p
Sama się zastanawiam bo żadnych dolegliwości prócz spania nie miałambrzuch widać na kilometr-moja siostra z takim na porodówkę szła a ja 6 miesiąc zaczęłam
ale podobno sie tak czasem zdarza i o ile dobrze sie dzidziuś rozwija to nie ma co się martwić waga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 18:11
Mała_Mii lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:Tak bo jak przyszłam to się musiałam zarejestrować
Ale czy zanieśli kartotekęmoze warto wkręcić sie do gabinetu i spytać o co chodzi skoro miałaś na 15.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 18:10
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Hej laski. Ja umieram z niewyspania, znowu się dzisiaj jak durna budziłam. Mam normalnie fioletowe worki pod oczami
Nigdy tak nie mam, a teraz masakra. Przyjechaliśmy od teściowej ze szpitala, jutro rano ma zabieg. Zawieźliśmy jej kilka rzeczy. A że nie mam siły gotować ani nic to pizzę zamówiliśmy, właśnie przyjechała
Idę jeść i zaraz ogarnę się życiowo...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej laski. Ja umieram z niewyspania, znowu się dzisiaj jak durna budziłam. Mam normalnie fioletowe worki pod oczami
Nigdy tak nie mam, a teraz masakra. Przyjechaliśmy od teściowej ze szpitala, jutro rano ma zabieg. Zawieźliśmy jej kilka rzeczy. A że nie mam siły gotować ani nic to pizzę zamówiliśmy, właśnie przyjechała
Idę jeść i zaraz ogarnę się życiowo...
Czemu tak nie śpisz? Nerwy?
Pizza dobra rzecz na takie dnihttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Nie mam pojęcia właśnie, dlaczego nie śpię. Budzę się ok 1.30 i po spaniu. Zasnęłam, a później znowu się przebudzałam. Taki półsen to był. Nie ruszałam się ani nic, ale wiem że nie spałam. I rano beton... Dzisiaj się spróbuję szybciej położyć. Ale to pewnie nerwy, bo w tej pracy mnie już tak wkurzają że idę rano i rzygać mi się chce
W ogóle mi coś niedobrze dzisiaj było, pewnie od tego zmęczenia.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ja tak miałam, nie dość, że w sobote wymiotowałam aż gardło zdarłam, to jeszcze na powiece i dookoła mi poszły naczynka i cała w pełnych czerwonych plamkach, wory... A dziś nie dość, że ciśnienie, to w łeb dostałam... i wzdęta jestem, jeździ mi w brzuchu
Masakra.
-
W końcu jestem w domu. Weźcie tylko jak wyszłam z tej przychodni od razu się rozbeczalam, z taką niemilą doktorką jeszcze się w zyciu nie spotkałam. Opierdolila mnie dosłownie za wszystko, że miałam usg robione a nie mam zdjęcia, że wiem że mam guzy a nie robiłam biopsji, że za często robię badania krwi, że byłam prywatnie u endo("ale przecież mnie to nic nie obchodzi, jak Pani chce to pani i do Paryża może jechać na konsultacje, nie musi pani do mnie przygodzic"), że na skierowaniu rodzinna się pomyślała i zamiast przecinka wstawiła 0... Już dalej nie będę wymieniać bo tylko siedzę i becze z nerwów. Ogólnie 3 kwietnia mam biopsje, wyniki 9 kwietnia. Co za dzień, nie dość że 3 godziny zmarnowalam to jeszcze mnie tak wkurwila w gabinecie że się żyć odechciewa
-
Ja pochłonęłam pizzę i siadam do serialu, chwila na relaks bo zwariuję. Cały dzień biegania za dziećmi, później do tego szpitala. Puściłam pranie, robię na jutro obiad żeby zjeść szybko i znowu do szpitala. A w pracy taki młyn, że masakra.
W ogóle tak teraz jest mi gorąco, że mam wypieki. Płonę normalnie. Wczoraj też tak miałam, ale nieco lżej. A temperaturę mam - uwaga, ja niskotemperaturowiec, 36,9!
Co za lekarka Miss! Za karę tam siedzi, czy co? Powinna się cieszyć, że dużo wyników jej dostarczyłaś, a nie wybrzydzać. A jak takie terminy na NFZ mają to co się dziwi, że ludzie prywatnie chodzą?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 19:01
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Miss to faktycznie trafiłaś na lekarza bez powołania ..dobrze mogła powiedzieć
Ze szkoda
Ze nie masz zdjęcia np i w ogóle mówić to wszytko w inny sposób , nie mówiąc o tym ze w wielu kwestiach mogła się w język ugryź lekarz jest po to żeby pomoc a nie wbić gwóźdź do trumny ... nie wiem miss może odpuść ja sobie ?
Masz tego endo prywatnie ... na co Ci nerwy i stres przez babsztyla
ALex a co się dzieje z teściowa ? Mm pizzasmacznego ;p
Mój mąż jak wrócił to mnie wykorzystał i po wszytkim zapytałczy jestem na tyle zaspokojona ze mi się nic śnić nie będzie dzisiaj już
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Miss.. Ja pierdziele. Nienawidze chodzic na nfz...
Ja padam. Zrobilam z ciekawosci jeszcze test ovu, pozytywny. Ciekawe jak bedzie z tempka jutro. Sluz juz jest lepki i nie rozciaga sie, bialawy. Jestem zaskoczona w tym cyklu ;p ale takie mam bomble w brzuchu i dziwne kucie w podbrzuszu, ze masakra. -
Teściowa będzie miała operację serca jutro. Ma jakąś wrodzoną wadę, wykryli ją niedawno, bo miała mieć operowanego mięśniaka w macicy i nie mogli się podjąć znieczulenia... Ogólnie cyrki.
A ja w szoku jestem. Zawsze przez dzień miałam temperaturę 35,3-5. A tu wow. A siedzę w sumie i odpoczywam teraz.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja pochłonęłam pizzę i siadam do serialu, chwila na relaks bo zwariuję. Cały dzień biegania za dziećmi, później do tego szpitala. Puściłam pranie, robię na jutro obiad żeby zjeść szybko i znowu do szpitala. A w pracy taki młyn, że masakra.
W ogóle tak teraz jest mi gorąco, że mam wypieki. Płonę normalnie. Wczoraj też tak miałam, ale nieco lżej. A temperaturę mam - uwaga, ja niskotemperaturowiec, 36,9!
Co za lekarka Miss! Za karę tam siedzi, czy co? Powinna się cieszyć, że dużo wyników jej dostarczyłaś, a nie wybrzydzać. A jak takie terminy na NFZ mają to co się dziwi, że ludzie prywatnie chodzą?!
Mała Mi muszę do niej chodzić bo szkoda mi kasy na dojazdy i wizyty prywatnie, jeśli nic mi nie jest to się przemecze z nią na biopsji i podczas odbierania biopsji a jeśli coś będzie nie tak to nie wiemmoże po prostu miała taki dzień, no i musiała zostać dłużej w pracy dlatego taka wredna... Ale naprawdę trzeba mieć trochę taktu bo takie traktowanie pacjentów i to jeszcze tych co przyszli pierwszy raz jest karygodne... A potem się dziwią że ludzie przychodzą z zaawansowanymi rakami i czemu nie wcześniej... masakra
-
Miss naszczescie masz Ju ta wizytę za sobą teraz do biopsji trochę czasu wiec luzik
ALex to trzymam kciuki napewno wszytko będzie dobrze i teściowka jeszcze będzie prawnuki bawić ;p
Co do tempki to No No owulka chyba Była ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Miss naszczescie masz Ju ta wizytę za sobą teraz do biopsji trochę czasu wiec luzik
ALex to trzymam kciuki napewno wszytko będzie dobrze i teściowka jeszcze będzie prawnuki bawić ;p
Co do tempki to No No owulka chyba Była ;pale każdy wychodził stamtąd wkurzony bo musiał tyle czekać, każdy min 2h... mam tylko nadzieję że pani doktor nie jest taka na codzień bo dziś to nawet tej pani z recepcji się dostało
-
Ja mam nadzieję, że była owulka
jajnika już nie czuję, trochę mnie brzuch pobolewa ale to nie wiem, czy nie gazy po prostu
A rano temperatura jest dziwna, ale zapisuję, bo sama nie wiem jak z tym snem moim. Wyjdzie w praniu jak to mówią
Dupka biorę, czekam na okres. Albo i nie okres
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵