Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
ja dzisiaj niestety dzień pracy i latania znowu, pewnie do 18-19 od teraz nie usiądę. Ale dzisiaj spałam w końcu do 5.15 bez wcześniejszego budzenia to wory chociaż zniknęły. Byle jeszcze 3 dni tej katorgi.
Miłego dnia dziewczyny; )terka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Witam dziewczyny
Ja już w drodze do pracydziś wyjątkowo do 15 15 bo idę na 16 do rodzinnej zanieść ten swistek od endo i zobaczyć co w usg wyszło tym szpitalnym
wezmę od niej moje zdjęcia, bo jak to powiedziała ta wredna baba "nikt pani zdjęć nie daje bo się boją konkurencji ale ja mam to gdzieś"
serio chyba ją bardzo boli to że ludzie chodzą do różnych lekarzy się kontrolować
ale mniejsza o to
Terka odpoczywaj jak najwięcej, zazdroszczę Ci
Seli no raczej byś musiała od razu na zwolnienie iść skoro takie cyrki u Ciebie
Alex współczuję, tyle godzin na nogachale wytrwasz
Życzę Wam miłego dnia, już środek tygodnia -
Środa minie, tydzień zginie
tego się trzymam. Ja od 8 do 14.20... Mam pierwszą matmę, dziś międzynarodowy dzień Pi, coś wymyślę. Potem a przedostatnią mam przyrodę, też mam przygotowane zajęcia. Mam ochotę iść na l4.
-
Hej, dziewczyny
Ja wczoraj w pracy miałam masę roboty, bo liczyłam wypłaty dla wszystkich pracowników. Mega stres, bo w tamtym miesiącu u 2 osób się pomyliłam i teraz liczę po 3 razy każdego. W dodatku zmieniły się stawki i każdy teraz przychodzi się pyta: co, jak, dlaczego tak, a bo ktoś mówił że ma być więcej? Żeby nie było, stawki poszły w górę, ale to chyba niektórym i tak mało...
Już jeden typ dzwonił przed chwilą, że go nie szanujemy, bo ma mniej płacone niż inni i mamy szukać kogoś na jego miejsce. A prawda jest taka, że ludzie pracują na akord za te same stawki i wszystko zależy od tego ile zrobią. Ech. Brzuch mnie boli z nerwów znowu.
Testuje któraś w tym tygodniu? Bo u mnie 11dpo i mnie korci. Codziennie mówię sobie nie nie nie nie... ale męczy strasznie. -
Hej Kochane. Ja już po badaniach prenatalnych. W usg wszystko wyszło dobrze
, wynik z krwii Papa za tydzień. I jeszcze jedne badania w następnym trymestrze ciąży będą. A i dowiedziałam się, że będziemy mieli syna
. Podoba mi się imię Ernest i Hubert
. Pozdrawiam i miłego dnia życzę. Mam na 12 do pracy
Trzymajcie się kochane.Mała_Mii, MissKathy92 lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
kryha wrote:Hej, dziewczyny
Ja wczoraj w pracy miałam masę roboty, bo liczyłam wypłaty dla wszystkich pracowników. Mega stres, bo w tamtym miesiącu u 2 osób się pomyliłam i teraz liczę po 3 razy każdego. W dodatku zmieniły się stawki i każdy teraz przychodzi się pyta: co, jak, dlaczego tak, a bo ktoś mówił że ma być więcej? Żeby nie było, stawki poszły w górę, ale to chyba niektórym i tak mało...
Już jeden typ dzwonił przed chwilą, że go nie szanujemy, bo ma mniej płacone niż inni i mamy szukać kogoś na jego miejsce. A prawda jest taka, że ludzie pracują na akord za te same stawki i wszystko zależy od tego ile zrobią. Ech. Brzuch mnie boli z nerwów znowu.
Testuje któraś w tym tygodniu? Bo u mnie 11dpo i mnie korci. Codziennie mówię sobie nie nie nie nie... ale męczy strasznie.
Nie dziwię się ze korci jak zerklam na wykresjeśli dasz radę to wstrzymaj się kilka dni, jesli nie to nikt Cię nie zatrzyma
tak czy siak trzymamy kciuki
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Mari92 wrote:Hej Kochane. Ja już po badaniach prenatalnych. W usg wszystko wyszło dobrze
, wynik z krwii Papa za tydzień. I jeszcze jedne badania w następnym trymestrze ciąży będą. A i dowiedziałam się, że będziemy mieli syna
Trzymajcie się kochane.
Wow!!! No to pięknie!
Kurde tak szybko wiesz plec? Jak fajnieAndrzejek bedzie miał e-kolegę
Mari92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Mari92 wrote:Hej Kochane. Ja już po badaniach prenatalnych. W usg wszystko wyszło dobrze
Trzymajcie się kochane.gratuluję synka
Mari92 lubi tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Trzymajcie się kochane.
Super! gratulacje!Mari92 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Cześć
)
Seli to jAkich Ty przedmiotów uczysz ?;p i które klasybo już się pogubiłam
Krycha No to trzymam kciuki ;p ja testowałam 12dp ;p i już buła jasna kreska normalnie widoczna , żaden tam cień cienia
Seli to zajdziesz w ciąże ;p zauważyłam ze i mi tez poprzednia ciąża die tam trafiłaTz w mało oczekiwanym momencie ;pbardzirj na poczekam chwilkę ;p wtedy zrezygnowałam ze stałego kontraktu chciałam iść na zasiłek na chwilkę żeby szukać pracy ;p papiery podpisałam a 3 dni później test pozytywny ;p ale udało mi się i dwa tyg później już miałam prace
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️