Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Ja Cię miss... A ja na lekarza kiedyś narzekałam ze niemiły...toć na anioła trafiłam... Ja pierdziu ja bym chyba po niej wydarła japę równo bo jak tak można...
bo chyba każdy za karę odwala swoją pracę... czytałam opinię o tej doktorce na znanylekarz i mimo że jest ich tylko 5 to 3 są negatywne i takie jakbym czytała siebie, w sensie mogłabym to samo napisać
więc chyba ta pani po prostu taka jest a że jest jednym z dwóch endo w Suwałkach to i tak ma pacjentów... no nic, już mi złość trochę zeszła, niestety czasem ludzie nie nadają się do swojej pracy i trzeba z nimi żyć jakoś
mam tylko ogromną nadzieję że w biopsji wyjdzie wszystko ok i będę musiała tylko sporadycznie mieć styczność z tą kobieta
-
Miss to faktycznie coś z ta kobieta musi jednak być .. nie tylko gorszy dzień ... ale u Ciebie biopsja wyjdzie do tez i będziesz sporadycznie z nią się widywać wiec dasz rade ;p raz w czas z nią 3 min wytrzymać
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
MissKathy92 wrote:No niestety ciężko znaleźć specjalistę na nfz i to jeszcze miłego
bo chyba każdy za karę odwala swoją pracę... czytałam opinię o tej doktorce na znanylekarz i mimo że jest ich tylko 5 to 3 są negatywne i takie jakbym czytała siebie, w sensie mogłabym to samo napisać
więc chyba ta pani po prostu taka jest a że jest jednym z dwóch endo w Suwałkach to i tak ma pacjentów... no nic, już mi złość trochę zeszła, niestety czasem ludzie nie nadają się do swojej pracy i trzeba z nimi żyć jakoś
mam tylko ogromną nadzieję że w biopsji wyjdzie wszystko ok i będę musiała tylko sporadycznie mieć styczność z tą kobieta
Mam taka nadziejealbo ze nie będziesz musiała wcale do niej chodzić
Czasem znajdzie sie lekarz na NFZ i z powołania i będzie dobry... Czasem ale sie trafiają tacyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Uhhh dobijcie mnie. Wlasnie mi pisza, ze mam przeprowadzic matme i mam cos przygotowac. Kurwa! Wrocilam o 19!! I mam o 21 matme teraz ukladac? Padam na pysk... a jeszcze takie kwasy mam w robocie. Kuratorium by sie przydalo w tej szkole.
-
Ale wiecie co dziewczyny? O ile piękniejszy byłby świat żeby tylko ludzie z powolaniem zostawali lekarzami
bo do takiej to w ogóle strach coś powiedzieć, zapytać a to w końcu chodzi o moje zdrowie a nie jej... Ja za to lubię chodzić do mojej przychodni rodzinnej bo tam lekarki takie mile, się interesują, zawsze wysluchaja i doradzą coś a ta pani to porażka jakaś
mam nadzieję że wcale nie będę musiała chodzić tam (tylko nie wiem czy przy guzkach tak się da) a jeśli już to raz na rok
bo to niestety dużo nerwów mnie kosztuje a szastac nie mam czym
Seli ja Tobie współczuję tej pracy -
MissKathy92 wrote:Ale wiecie co dziewczyny? O ile piękniejszy byłby świat żeby tylko ludzie z powolaniem zostawali lekarzami
bo do takiej to w ogóle strach coś powiedzieć, zapytać a to w końcu chodzi o moje zdrowie a nie jej... Ja za to lubię chodzić do mojej przychodni rodzinnej bo tam lekarki takie mile, się interesują, zawsze wysluchaja i doradzą coś a ta pani to porażka jakaś
mam nadzieję że wcale nie będę musiała chodzić tam (tylko nie wiem czy przy guzkach tak się da) a jeśli już to raz na rok
bo to niestety dużo nerwów mnie kosztuje a szastac nie mam czym
Seli ja Tobie współczuję tej pracy
A o ile świat byłby piękniejszy gdyby każdy robił to co robi z powołania? Och marzenie
Nie wiem jak z guzkami ale moze jeśli byś miała np tylko kontrolować raz czy dwa do roku (bo wyszłoby na tyle ok) to moze warto wtedy uzbierać na pryqatna wizytę... Wiem płaci sie ale jeśli jest tak jak piszesz to szkoda nerwów i płacisz tez i za czas (krótsze terminy) i za spokój. A pamiętaj -tarczyca tak jak i każdy inny hormon na stresy jest baaaardzo podatna...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:Uhhh dobijcie mnie. Wlasnie mi pisza, ze mam przeprowadzic matme i mam cos przygotowac. Kurwa! Wrocilam o 19!! I mam o 21 matme teraz ukladac? Padam na pysk... a jeszcze takie kwasy mam w robocie. Kuratorium by sie przydalo w tej szkole.
Eeeee.... Yyyy... Chyba nie wypowiem się... Albo wypowiem się... I powiem że... Nie wiem co powiedziećhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:A o ile świat byłby piękniejszy gdyby każdy robił to co robi z powołania? Och marzenie
Nie wiem jak z guzkami ale moze jeśli byś miała np tylko kontrolować raz czy dwa do roku (bo wyszłoby na tyle ok) to moze warto wtedy uzbierać na pryqatna wizytę... Wiem płaci sie ale jeśli jest tak jak piszesz to szkoda nerwów i płacisz tez i za czas (krótsze terminy) i za spokój. A pamiętaj -tarczyca tak jak i każdy inny hormon na stresy jest baaaardzo podatna...bo na nfz szkoda czasu i nerwow jak widac
na szczęście prywatnie tam przyjmuje inna doktorka a jeśli i ona będzie jakaś dziwna to będę jeździć do Augustowa do faceta endo co byłam w lutym
-
MissKathy92 wrote:Nie no jak się okaże że tylko sporadycznie będę musiała przychodzić to raczej przemyśle te wizyty prywatne
bo na nfz szkoda czasu i nerwow jak widac
na szczęście prywatnie tam przyjmuje inna doktorka a jeśli i ona będzie jakaś dziwna to będę jeździć do Augustowa do faceta endo co byłam w lutym
Czasem trzeba dalej jeśli ma być lepiej to warto... I jeśli nie jest to co chwile to aż sie tak nie żałuje wtedy ani drogi ani kasyMissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Czasem trzeba dalej jeśli ma być lepiej to warto... I jeśli nie jest to co chwile to aż sie tak nie żałuje wtedy ani drogi ani kasy
bo z nim przynajmniej mogłabym omówić wszystko i czegoś się dowiedzieć no i oczywiście bez stresu
Ja też już lecę spać, to był ciężki dzieńdobranoc Wam
-
Witam
W nocy bolal mnie jajnik, teraz tez po stosunku ale sie uspokaja (chyba). Moze jutro pojde do lekarza. Termin niby sie zwolnil. Ale moga zadzwonic, ze to pomylka jak ostatnio ;p
Nie mam nic wspolnego z matma. Lataja dziury. Tak sobie pomyslalam... ze byloby zle jakbym byla w ciazy np. wczoraj... Ja bede w razie W musiala isc od razu na l4.... co do konca maja mi sie nie usmiecha.