Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamka_92 wrote:Kupiliśmy już prawie rok temu, ale blok był jeszcze w trakcie budowy
na jesień dostaliśmy klucze, ale to tak powolutku wszystko idzie, bo mój mąż wszystko sam robi
dopiero gładzie skończył
A teraz zaczynają się te przyjemniejsze rzeczy
Seli właśnie nie jesteś dziwna :p to normalnemy dostaliśmy klucze w styczniu dwa lata temu i nam majster robil wszystko mimo ze oboje jestesmy budowlancami
mąż miał sam robić ale za dużo pracował żeby jeszcze to ogarniać a chcieliśmy jak najszybciej się wynieść od teściów dlatego tak wyszło
A wprowadziliśmy się dokładnie 10 marca 2016
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
My tez pracowalismy, weekendy o po pracy jezdzilismy do mieszkania. Fajnie bylo. Mimo wszystko. Choc bardzo meczaco.
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Miss to tak jest
Nie na darmo się mówi, że szewc bez butów chodzi :p
Coś za cośWy się szybko wyprowadziliście co jest na plus, ale nie mogliście robić sami. My robimy sami, powolutku, ale musimy mieszkać dość długo u moich rodziców :p co mnie już powoli wykańcza psychicznie haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 20:50
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Miss to tak jest
Coś za cośWy się szybko wyprowadziliście co jest na plus, ale nie mogliście robić sami. My robimy sami, powolutku, ale musimy mieszkać dość długo u moich rodziców :p co mnie już powoli wykańcza psychicznie haha
To pospieszcie się ;p motywacja jest. Ja bym tym bardziej zmykala na swoje. -
Oo Plamka gdzie kupilas? My kupilismy 1.5 roku temu i dostalismy na poczatku grudnia a pod koniec lutego sie wprowadzilismy. Tezsami wszystko robiliśmy. Nie mamy jeszcze mebli kuchennych szaf i rolet ale to nie jest dla nas problem. Wszystko w swoim czasie.☺
-
Plamka_92 wrote:Miss to tak jest
ja już bym wolała mieszkać u swoich rodziców niz u teściów, bo że swoją mamą zawsze się córka dogada a z teściowa jest ciężej bo wiadomo teściowa zawsze ma rację
-
My zrobilismy lazienke, kuchnie. Potem lozko i mozna bylo spac
ale my szybko umeblowalismy mieszkanie. Brakuje nam jednak do tej pory listw podlogowych i zyrandoli dwoch ;p ale to juz lenistwo. Nie chce nam sie jechac do sklepu.
Ide spac. Mam nadzieje, ze zasne a temperatura bedzie jutro piela sie ku gorze i ze w ogole jestem zdrowa, takie male marzenia ;pPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
W lecie bądź na początku jesieni będziemy się wprowadzać
damy radę jeszcze tych kilka miesięcy
Niech sobie mężulek robi po swojemu, bez stresu, nie będę go poganiać :p
Generalnie to nie jest jakoś bardzo źle z moimi rodzicami, tylko moja mama ma trochę męczący charakter
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
panipuchatkowa wrote:Oo Plamka gdzie kupilas? My kupilismy 1.5 roku temu i dostalismy na poczatku grudnia a pod koniec lutego sie wprowadzilismy. Tezsami wszystko robiliśmy. Nie mamy jeszcze mebli kuchennych szaf i rolet ale to nie jest dla nas problem. Wszystko w swoim czasie.☺
Mój mąż stwierdził, że wszystko musi wykończyć i wtedy się wprowadzimy dlatego tak się schodzi
Kupiliśmy w Turce, ok 10 km od LublinaA Wy gdzie kupiliście? Nam się też Poligonowa spodobała, ale już po fakcie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
MissKathy92 wrote:No tak wszystko ma swoje dobre i złe strony
ja już bym wolała mieszkać u swoich rodziców niz u teściów, bo że swoją mamą zawsze się córka dogada a z teściowa jest ciężej bo wiadomo teściowa zawsze ma rację
Dokładnie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka_92 wrote:W lecie bądź na początku jesieni będziemy się wprowadzać
damy radę jeszcze tych kilka miesięcy
Niech sobie mężulek robi po swojemu, bez stresu, nie będę go poganiać :p
Generalnie to nie jest jakoś bardzo źle z moimi rodzicami, tylko moja mama ma trochę męczący charakter
A nie szkoda Wam placic czynszu za nieuzywane mieszkanie?
-
Plamka_92 wrote:Mieszkanie 63 m2
plus uwaga, uwaga balkon narożny 23 m2
kocham go nad życie
Domyslam sie, ja mam 10 m2 balkon. To ladne mieszkanko, my sie powoli namyslamy nad wiekszym bo mamy 50. W samym centrum Wroclawia praktycznie, zalezalo nam na takiej lokalizacji. -
Dam, dam, tylko pewnie w piatek ;p bo jak mam na 20, a sa tam obsowy to i o 21 wejde...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 21:08
-
Seli wrote:A nie szkoda Wam placic czynszu za nieuzywane mieszkanie?
Dobre pytanie :p No wiadomo trochę szkoda, ale mój mąż się śmieje, że on tam tak często jest, że mieszkanie puste nie stoi
A nad jakim metrażem się zastanawiacie?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Teraz mogę podjechać miejskim nr 2 akurat jezdzi z Turki na Poligonowa haha
od początkowego do końcowego
To też macie fantastyczną okolicę, ładnie tam jestto ciut mniejsze mieszkanie od naszego
pewnie 2 pokoje i salon?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)