Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki ja te jakaś kijowa noc miałam . Najpierw nie mogłam zaspanac , później się budziłam aż w Oo cu obidzialam się niewyspana
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Szybko zleci zobaczysz! dziewczyny wiecie co.. Bo czasami tak rozmawiamy jak sie kochac i ile i lekarze roznie do tego podchodzą. Otóż moja dr powiedziala ze po zastrzyku w środę\czwartek mamy kochac sie 5 dni z rzędu.☺❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 09:31
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
To mój wynik
dziewczyny co to oznacza? Że nie miałam owulacji? Badanie robione w prawdopodobnie 6dpo, może 7, bo nie wiem kiedy dokładnie była
jestem załamana, czułam się normalnie w tym cyklu jakby owulacja była normalna, żadnych anomalii
jestem załamana tym wynikiem, co mam teraz robic?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccb43901f423.jpg
-
Misskathy o ile dobrze widzę to u Ciebie wyszła faza lutealna
Do mnie też dzisiaj dzwonili, że już są wyniki z krwii z badań prenatalnych. To jak mi się uda to jutro po nie podskocze
Alex rozumiem Cię z tą pracą. W sumie moja praca nie jest najgorsza tylko ludzie są paskudni i zatruwają życie<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Misskathy o ile dobrze widzę to u Ciebie wyszła faza lutealna
Do mnie też dzisiaj dzwonili, że już są wyniki z krwii z badań prenatalnych. To jak mi się uda to jutro po nie podskocze
Alex rozumiem Cię z tą pracą. W sumie moja praca nie jest najgorsza tylko ludzie są paskudni i zatruwają życienie wiem jak interpretować te wyniki... naprawdę liczyłam na ciąże ale patrząc na to chyba mogę się z tym pożegnać w tym cyklu
-
panipuchatkowa wrote:Szybko zleci zobaczysz! dziewczyny wiecie co.. Bo czasami tak rozmawiamy jak sie kochac i ile i lekarze roznie do tego podchodzą. Otóż moja dr powiedziala ze po zastrzyku w środę\czwartek mamy kochac sie 5 dni z rzędu.☺❤
w poprzednich co 2 dni
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Magdaa21 wrote:Właśnie znalazłam na jakiejś stronie info że poniżej 3 oznacza że owulacji nie było. Więc się nie martw
może faktycznie miałam później te owulacje ale z obserwacji śluzu wynikało że właśnie miałam tego 10 lub 11dc bo w kolejne dni już w ogóle śluz inny miałam, ten nieplodny... No na tej kartce też jest napisane że do 3 to faza owulacyjna ale nie wiem jak patrzeć na ten mój wynik
niby jest w normie dla tej fazy w której rzekomo badalam ale jakis taki podejrzanie niski
nie Wiem, może się naczytalam głupot i teraz panikuje
nigdy nie miałam problemów z miesiączką, zawsze okres między 23dc a 26dc dostaje i tak już od 10 lat ponad
trochę się martwię bo od tej owulacji to mnie codziennie w podbrzuszu coś cmi i mam dużo białego śluzu
w poprzednim cyklu też tak było i się nie udało
-
Miss-wg tego wyniku owu jak najbardziej była. To badanie pulsacyjne. Zrobisz o godzinie 7 wyjdzie inny wynik zrobisz o 8 i inny bo akurat był pik hormonu w tym czasie
Dlatego mówiłam ze jest marnym testem ciążowym
jesli nie jesteś pewna kiedy dokładnie robiłaś (6 czy 7 dpo) to tym bardziej sie nie martw bo wynik mógł byc wyższy np następnego dnia
jesli masz sile czas i ochotę powtórz go 3 dni po tamtym i sprawdzisz wtedy tendencje (spadkowa albo wzrostowa)
jesli nie to poczekaj jeszcze trochę do testu
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Miss-wg tego wyniku owu jak najbardziej była. To badanie pulsacyjne. Zrobisz o godzinie 7 wyjdzie inny wynik zrobisz o 8 i inny bo akurat był pik hormonu w tym czasie
Dlatego mówiłam ze jest marnym testem ciążowym
jesli nie jesteś pewna kiedy dokładnie robiłaś (6 czy 7 dpo) to tym bardziej sie nie martw bo wynik mógł byc wyższy np następnego dnia
jesli masz sile czas i ochotę powtórz go 3 dni po tamtym i sprawdzisz wtedy tendencje (spadkowa albo wzrostowa)
jesli nie to poczekaj jeszcze trochę do testu
poszlabym powtórzyć ale w tym tygodniu nie dam rady bo laboratorium od 7 a ja o 7 już w pracy muszę być a nie chce szefa denerwować spóźnieniem znowu
no nic pozostaje mi czekać do dnia @ i dalej się modlić o cud
-
MissKathy92 wrote:Kurde już teraz sama nie wiem
może faktycznie miałam później te owulacje ale z obserwacji śluzu wynikało że właśnie miałam tego 10 lub 11dc bo w kolejne dni już w ogóle śluz inny miałam, ten nieplodny... No na tej kartce też jest napisane że do 3 to faza owulacyjna ale nie wiem jak patrzeć na ten mój wynik
niby jest w normie dla tej fazy w której rzekomo badalam ale jakis taki podejrzanie niski
nie Wiem, może się naczytalam głupot i teraz panikuje
nigdy nie miałam problemów z miesiączką, zawsze okres między 23dc a 26dc dostaje i tak już od 10 lat ponad
trochę się martwię bo od tej owulacji to mnie codziennie w podbrzuszu coś cmi i mam dużo białego śluzu
w poprzednim cyklu też tak było i się nie udało
Objawy mogą byc identyczne w cyklu udanym i nieudanymdosłownie identyczne a nawet odwrotne
Ja w nieudanym miałam mdłości przed @ a w udanym wcale, później dopiero bardzo bardzo słabe. Wiec widzisz- nic co mogłoby jednoznacznie cos oznaczachttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm