Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Objawy mogą byc identyczne w cyklu udanym i nieudanym
dosłownie identyczne a nawet odwrotne
Ja w nieudanym miałam mdłości przed @ a w udanym wcale, później dopiero bardzo bardzo słabe. Wiec widzisz- nic co mogłoby jednoznacznie cos oznaczacbędę jak na igielkach czekać na weekend teraz żeby móc zrobić test który znając mnie to i tak negatywny wyjdzie nawet jeśli w ciąży jestem
mój organizm lubi mnie oszukiwać
-
MissKathy92 wrote:Jejku dzięki Terka za dokładne wyjaśnienie bo normalnie od zmysłów odchodzę
poszlabym powtórzyć ale w tym tygodniu nie dam rady bo laboratorium od 7 a ja o 7 już w pracy muszę być a nie chce szefa denerwować spóźnieniem znowu
no nic pozostaje mi czekać do dnia @ i dalej się modlić o cud
To w takim razie pozostało czekanie na @ a właściwie jej brak
Jesli by jednak sie nie udało to w następnym cyklu tez sprawdź progesteron i wtedy będziemy kombinować dalejhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:Kurczę szkoda że to wszystko takie skomplikowane
będę jak na igielkach czekać na weekend teraz żeby móc zrobić test który znając mnie to i tak negatywny wyjdzie nawet jeśli w ciąży jestem
mój organizm lubi mnie oszukiwać
Lepiej żeby w ta stronę oszukiwał i mile zaskakiwałMissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:To w takim razie pozostało czekanie na @ a właściwie jej brak
Jesli by jednak sie nie udało to w następnym cyklu tez sprawdź progesteron i wtedy będziemy kombinować dalejale mam nadzieję że nie będzie potrzeby
kurczę odzyskałam wiarę że może jeszcze nic straconego
-
Miss on nie jest tragiczny, wskazuje na owulacje ale jest maly. Pewnie by sie przydalo wspomaganie
podobno przy 10 niby juz moze byc zagniezdzenie ale jak to lekarz okreslil - slabe. Wiec monitoring i wspomaganie drugiej fazy i bedzie super, najwazniejsze, ze owulacja jest
-
Misskaty nie wolno tracić nadziei. Nam się udało dopiero w 18 cyklu starań. Powiem Ci, że modlitwa mi pomogła przetrwać ten ciężki stan. A teraz jestem w ciąży i czekamy na nasze maleństwo<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Seli wrote:Miss on nie jest tragiczny, wskazuje na owulacje ale jest maly. Pewnie by sie przydalo wspomaganie
podobno przy 10 niby juz moze byc zagniezdzenie ale jak to lekarz okreslil - slabe. Wiec monitoring i wspomaganie drugiej fazy i bedzie super, najwazniejsze, ze owulacja jest
-
Mari92 wrote:Misskaty nie wolno tracić nadziei. Nam się udało dopiero w 18 cyklu starań. Powiem Ci, że modlitwa mi pomogła przetrwać ten ciężki stan. A teraz jestem w ciąży i czekamy na nasze maleństwo
panipuchatkowa, Mari92 lubią tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Czyli raczej się nie nastawiac na ciąże tak? I kiedy z tym do gina iść?
Nie nastawiać sie na nic najlepiejbo każda kobitka będzie potrzebowała innego poziomu do utrzymania ciąży. Dla mnie taki wynik byłby za mały np ale kto wie jak jest u Ciebie. No i tak jak jak mówie, nie masz pewności co do tego czy faktycznie badanie zrobiłaś w jego szczycie wiec nie wiadomo czy nie byłby większy. Nadzieja umiera ostatnia pamiętaj
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Nie nastawiać sie na nic najlepiej
bo każda kobitka będzie potrzebowała innego poziomu do utrzymania ciąży. Dla mnie taki wynik byłby za mały np ale kto wie jak jest u Ciebie. No i tak jak jak mówie, nie masz pewności co do tego czy faktycznie badanie zrobiłaś w jego szczycie wiec nie wiadomo czy nie byłby większy. Nadzieja umiera ostatnia pamiętaj
W sumie jakby w tym cyklu się nie udało to bym miała jeden plus bo bym poszła na biopsje guza tarczycy co mam mieć 3 kwietnia- z mężem ustaliliśmy że jeśli będę w ciąży to zrezygnuje z niej a jeśli nie to pójdę
-
Slyszalam, ze i 6 miala kobitka i ciaza byla. Ale szalu nie ma ;p
A jak np. 7 sie zbada i powiedzmy ma 10 i potem np. 10dc i jest mniej to wyklucza ciaze bo on rosnie w ciazy albo jest staly? Tak z ciekawosci pytam -
A żeście się rozpisały ;p dlatego ja się cieszę ze nie robiłam
nie stresowałam się była owu czy nie ;p poczekalam zrobiłam test i była ciąża
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ale u Ciebie Mi bylo szybko... Ja np. Musze wiedzec czy mam czy nie, czy jajnik pracuje. Potem moze okazac sie, ze tak super zdrowa nie jestem i szkoda czasu.
-
Seli wrote:Slyszalam, ze i 6 miala kobitka i ciaza byla. Ale szalu nie ma ;p
A jak np. 7 sie zbada i powiedzmy ma 10 i potem np. 10dc i jest mniej to wyklucza ciaze bo on rosnie w ciazy albo jest staly? Tak z ciekawosci pytam
Jesli spada po kilku dniach to raczej zbliża sie @ bo zaraz przed @ progesteron spada praktycznie do 0 i sie wtedy pojawia. W ciąży raczej powinien urosnąć albo chociaż na takim samym poziomie byćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Jesli spada po kilku dniach to raczej zbliża sie @ bo zaraz przed @ progesteron spada praktycznie do 0 i sie wtedy pojawia. W ciąży raczej powinien urosnąć albo chociaż na takim samym poziomie być
Tak myslalam -
Seli wrote:Ale u Ciebie Mi bylo szybko... Ja np. Musze wiedzec czy mam czy nie, czy jajnik pracuje. Potem moze okazac sie, ze tak super zdrowa nie jestem i szkoda czasu.
A co do pytania wyżej to ja czytałam że w fazie lutealnej powinien rosnąć a jak spadac zaczyna to znaczy że ciąży nie ma... Ale ja narazie za bardzo się nie zagłebialam w temat bo byłam świecie przekonana że dziś zobaczę wynik ok 15 a nie 7 -
A moze za wczesnie zmierzylas? Albo za pozno? Wykres zawsze daje jakis poglad
... -
Seli tak masz racje
.
Hmm a co powiecie jeśli miss zaczęła brać dupka ? Przecież to progesteron wiec jeśli jest w ciąży to nie zaszkodzi jeśli nie to dostanie okres , tylko czy można tak sobie tetaz zacząć brać czy jego musisz brać odrazu po owu ? Nie znam się w tym temacie ale Tera tak sjbke o tym dupku pomyślałam[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️