Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Coraz blizej swieta i weekend
ja sroda i czwartek lajtowo bez zajec a zabawy a potem piatek, poniedzialek i wtorek i sroda to sniadania wielkanocne
-
Seli no właśnie o to chodzi, ja ten guz wyczulam dwa miesiące temu a ten mi mówi że 5 lat go mam
wiec albo slabo sie "macalam" po szyi przez jakies ostatnie 3 lata albo po prostu urósł szybciej niz przez 5 lat
no niby ok, jest niegroźny prawdopodobnie ale po cholerę tak strzelać z tymi latami? No ale nic najważniejsze że wiem że mam i można działać
Alex przetrwasz jak zawszewtorek nam nie straszny
-
Rozumiem Miss co masz na mysli
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Ja jade do pracy
niby dzis mam robic nadgodziny ale chyba ich nie dostane ;p
Chyba rusze tylek w czwartek. W sumie wybila sporo... powoli ale wybila. -
Jakby spadlo ppnizej linii to bym sobie odpuscila...
-
Seli to nie z Toba cos jest nietak! Tylko z lekarzami wróżbitami
Twój organizm działa w swoim tempie, tyle
zrób proga i zobaczymy jak ten lekarz... Może się okazać ze jak tamten za dużo widział tak ten widzi za mało
.. Cholera naprawdę tak ciężko po ładnych kilku latach studiów medycznych plus specjalizację nauczyć się widzieć USG???
Miss Twój endo powalił mnie na łopatki. Totalny wróżbitapowinien w tv w "ręce które leczą" siedzieć
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Seli to nie z Toba cos jest nietak! Tylko z lekarzami wróżbitami
Twój organizm działa w swoim tempie, tyle
zrób proga i zobaczymy jak ten lekarz... Może się okazać ze jak tamten za dużo widział tak ten widzi za mało
.. Cholera naprawdę tak ciężko po ładnych kilku latach studiów medycznych plus specjalizację nauczyć się widzieć USG???
Miss Twój endo powalił mnie na łopatki. Totalny wróżbitapowinien w tv w "ręce które leczą" siedzieć
mąż jak mu powiedziałam co mi endo powiedział to od razu buchnął śmiechem bo niby skąd on wie że akurat tyle lat rósł ten guz i że będzie rósł 3mm w następne lata... No czary normalnie, wróżbita Maciej to przy nim pikuś
-
Nie no... Nie chce go skreslac, serio. Ten pecherzyk byl ogromny na usg i moze po prostu przykryl wszystko
Albo... rzeczywiscie nie bylo owulacji ale nie wierze w to ;p
-
Seli wrote:Nie no... Nie chce go skreslac, serio. Ten pecherzyk byl ogromny na usg i moze po prostu przykryl wszystko
Albo... rzeczywiscie nie bylo owulacji ale nie wierze w to ;p
Dlatego nie mowie o skreśleniu tylko zobaczeniu i sprawdzeniuhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
No zobacze
lepiej wiedziec w sumie.
Tak, platne ale nie wiem jak przy nowych uzytkownikach, ja placilam 30 za 4 miesiace a teraz za miesiac jest -
Magdaa21 wrote:Ok, bo widziałam że sporo z Was je ma, a jak chciałam zrobić to właśnie wychodziło że płatne. Ja też mam apke, Flo
W następnym cyklu będę tam notować tempke
Magdaa21 lubi tę wiadomość