Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Patulka.... Nie wmawiaj sobie nic
Masz plamienia? Ostre bóle brzucha?
Zawsze można podejść do lekarza z wątpliwościami. -
Seli wrote:Miss a jakie masz cykle?
-
Seli wrote:Patulka.... Nie wmawiaj sobie nic
Masz plamienia? Ostre bóle brzucha?
Zawsze można podejść do lekarza z wątpliwościami. -
Patulka wrote:Nic nie mam... W pierwszej ciąży która była obumarła też nie miałam żadnych objawów. A na USG wielki szok i niedowierzanie... Dlatego teraz jestem tak bardzo przewrażliwiona.
RozumiemPrzykro mi, ale trzeba wierzyć, że teraz będzie inaczej.
ja przez te dni będę wariować... Bo czuję, naprawdę czuje, że się udało a może nie donoszę, albo to biochemiczna ciąża... Staram sobie powtarzać, że nie może być ciągle źle... -
Seli, gdzie Ty pracujesz, masakra jakaś... Ja bym zgłosiła mimo wszystko. Może dyrekcja się obudzi że tam coś jest nie tak.
Ale powiem Wam że wszędzie kradną. Koleżance ukradli mięso z zupy!!! Wyobrażacie to sobie???? Drugim razem cała zupę jej ukradli.. Co chwilę coś ginie w kuchni.. -
ale zupa to jeszcze jakoś zrozumiem, bo jedzenie podbierają
ale okraść dzieci z hospicjum? umierające dziecko? To podłość jak nie wiem...
-
Nie wiem, naprawdę jestem załamana, mam dość roboty...
Rozebrałam sięjuż zrzuciłam stanik, założyłam koszulkę ii... ja pierdziele ale mam swędzące sutki i mega piersi, tylko to u mnie dziwnie bo i na początku cyklu i na koniec...
jakoś tak
-
Seli wrote:Nie wiem, naprawdę jestem załamana, mam dość roboty...
Rozebrałam sięjuż zrzuciłam stanik, założyłam koszulkę ii... ja pierdziele ale mam swędzące sutki i mega piersi, tylko to u mnie dziwnie bo i na początku cyklu i na koniec...
jakoś tak
Oby to coś na rzeczy było
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Przeraża mnie to, mam swoje przeczucia i zazwyczaj u mnie się one sprawdzają
-
Nie wiem
boje się, że cokolwiek nie poczuje teraz to sobie to wymyślam ;P Na szczęście nie mam jakiś hardcorowych objawów. Zazwyczaj co przeczuwałam, że jestem chora czy coś to się sprawdzało
Jutro zobaczymy po progesteronie czy jestem walnięta, bo jak będzie powyżej 10 to dla mnie już to jakiś znak
-
Ja to mam stresa przed progesteronem. Niby wiem, że owulacja była, ale jak znowu będzie wynik w okolicach 11 jak ostatnio to szanse na ciążę marne.
Taaa złe rzeczy to się sprawdzają, a z dobrymi to już gorzej
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Jeju ale to trzeba być świnia .. żeby zawalić pieniądze które są na tak szczytny cel ...’ja tego nie pojmuje ludzie to w ogóle serca nie maja .. to co ta osoba w ogóle w takim zakładzie robi ? Gdzie się pracuje z takimi dziećmi ? A tu im pieniądze kradnie ...masakra w głowie się nie mieści
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Plamka - ja miałam tylko raz stresa, potem z bańki
jutro też na luzie. Przynajmniej dowiem się czy jestem wariatką
hahaha
Mi... Racja, nie mieści się w głowie. Jak ktoś może uczyć dzieci taki... -
Aaaa jutro już jest czwartek ;p a w piątek rano zobaczę swojego dzidzia ❤️❤️ Aa jakoś miesiąc zleciał szybko Haha ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
No Mała
i reszta zleci szybko w spokoju
Mała_Mii lubi tę wiadomość