Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Mii wrote:
    Cześć dziewczyny u mnie piękna pogoda od dziś przez kilka dni ma być w okolicach 22 stopni ;) seli bardzo dobra i odpowiedzialna decyzja ;) bi prawda jest taka ze nie kasy potrafi adoptować dziecko , tak samo jak nie każdy potrafi wziasc zwierzaka ze schroniska ... dla mnie to jest podobna adopcja ale ja jestem psia mama wiec moje osy to moje dzieci ;p i sama bym chciała jeszcze kiedyś właśnie ze schroniska psiaka , ale wracając do dzieci to ja od małej dziewczynki mówiłam ze chciałabym kiedyś adoptować dziecko najlepiej mała Murzynke ;p i powiem wam szcErze ze może kiedyś zdecyduje się i spełnię to swoje marzenie ,;) to cudowne dać miłość bezpieczeństwo dom rodzine tak bezbronnej osobie której biologiczni rodzice nie dali z różnych powodów ;)

Ja mam nadzieje, ze komus damy dom i szczescie.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Plamka to na grubo! Jaką sukienke kupiłaś? ☺

Taką :D
    http://www.mohito.com/pl/pl/collection/all/sukienki/sz282-mlc/flared-dress-with-tied-waist

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Slonce swieci ;) jest pieknie ;p nawet tej tabletki nie czuje na razie. Kolezanka w weekend mi zalatwi rozmowe w osrodku ;) dowiem sie wiecej. Ciesze sie ;p bardzo. Wiem, ze sie naczekam ale przynajmniej wiem, ze to cos da ;)

O fajnie, szybko :) Dowiesz się konkretów pewnie :)

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

• terka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała mii a co Twój maz na takie Twoje marzenie? ;)
    Ja tez kiedyś mówiłam ze chciałabym, moze nie murzynka (chociaż gdyby to czemu nie ale nie jest to główne kryterium :P ) ale tez chciałam swoje.
    Rozmawialiśmy z mężem jeszcze przed ślubem o tym co by bylo gdyby jednak cos nie szlo-no i oboje tego samego zdania ze są domy dziecka ;)
    Podobnie jak Seli mamy podejście ze jesli nie naturalnie to in vitro w grę nie wchodzi tylko właśnie adopcja.
    Kusi mnie tez rodzicielstwo zastępcze ale to zobaczymy z czasem co będzie, póki co nie ma szans wiadomo ale z czasem kto wie... ;)

Plamka-no to poszalałaś nie ma co! :D jak wybrnęłaś? ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka_92 wrote:
    Taką :D
    http://www.mohito.com/pl/pl/collection/all/sukienki/sz282-mlc/flared-dress-with-tied-waist

Leciutka letnia sukienka-super :D

Plamka_92 lubi tę wiadomość

• Seli Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka, ja nie mam nic do in vitro ale w moim przypadku to kasa w bloto... a kliniki lubia zarabiac na parach...

Widze, ze mohito ale nie moge zobaczyc teraz linku ;p tez chce isc na zakupy. Odeszly mi koszty lekarskie to moge hahaha ;p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka kiedyś dawno temu mu o tym mówiłam właśnie ze jakby nam się nie udawało , i raczej nie pamietam żeby miał coś przeciwko , nawet teściowa popierała pomysł ;) później jakoś ucichło to teraz mamy swojego szkraba w brzuszku , ale mino wszytko ze mogę swoje mieć z mezem , to dać dom takiej osobce niewinnej jest wspaniałe wiec kto wie może kiedyś adoptujemy , zwłaszcza ze mąż nie wyobraża sobie żeby nasza dzidzia była jedynakiem ... a ja jednak na dzień dzisiejszy bałabym się na drugie decydować .. po swoich przeżyciach . Skoro mogę to nie wyobrażam sobie nie mieć w ogóle dzieci .. dlatego jestem w ciąży tak szybko ale strach jest tak ogromny ( napewno każdej kobiety , No a kobiety która przeżyła stratę dziecka nie ważne poronienie , choroba genetyczna , śmierć przy porodzie czy inne ) chyba jednak jest większa .. bez urazy oczywiście ;D nie twierdze ze kobiety w ciąży które nie maja przeżyć nie martwią i nie boja się , tylko jest pewna różnica widzę to pomiędzy obydwoma ciążami ;) może będzie tak ze mi ten strach przejdzie Tz przezwyciężenia go i kiedyś będzie drugie ;D ale jeśli nie to są właśnie adopcje ;)

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Mała mii a co Twój maz na takie Twoje marzenie? ;)
    Ja tez kiedyś mówiłam ze chciałabym, moze nie murzynka (chociaż gdyby to czemu nie ale nie jest to główne kryterium :P ) ale tez chciałam swoje.
    Rozmawialiśmy z mężem jeszcze przed ślubem o tym co by bylo gdyby jednak cos nie szlo-no i oboje tego samego zdania ze są domy dziecka ;)
    Podobnie jak Seli mamy podejście ze jesli nie naturalnie to in vitro w grę nie wchodzi tylko właśnie adopcja.
    Kusi mnie tez rodzicielstwo zastępcze ale to zobaczymy z czasem co będzie, póki co nie ma szans wiadomo ale z czasem kto wie... ;)

Plamka-no to poszalałaś nie ma co! :D jak wybrnęłaś? ;)

Ja też za in vitro nie jestem, przynajmniej nie na ten moment, a za adopcją jestem jak najbardziej za :)

Mąż był na szczęście ze mną to zapłacił. bo ja czubek nie aktywowałam jeszcze karty do wspólnego konta :p

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

• Seli Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj wczoraj tez portfel wyciagal ;D ale teraz to i sama pojde hehehe podobaja mi sie sukienki w mohito i reserved.

dZhdp1.png

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Moj wczoraj tez portfel wyciagal ;D ale teraz to i sama pojde hehehe podobaja mi sie sukienki w mohito i reserved.

Hehehe płać i płacz ;p
    Mi też się podobają ;) często właśnie przeglądam w internecie ich nowości. Mąż mi niedługo blokadę na internet założy ;D

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

• terka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha plamka agentko :D

Seli no koszta są dla mnie z kosmosu i wolałabym ja wydać na zaadoptowanie miejsca dla kogoś właśnie żeby miał fajne warunki ;)

Mała Mii no my tez nie zamykamy sie na adopcje bo mamy swoje w brzuchu ;) ale póki co nie myślimy o tym intensywnie ;)
    zgodzę sie z Toba i nie czuje sie urażona -nie wyobrażam sobie strachu kobiety po stracie dziecka na jakimkolwiek etapie, ze znów cos moze byc. Moge próbować sobie wyobrazić ale nigdy mi to nie wyjdzie.
    I tej radości (chociaż każda mama cieszy sie z przyjścia na świat dziecka) ze udało sie donosic i urodzić zdrowe dziecko tez sobie nie wyobrażam. Moge próbować ale tez mi sie nie uda bo to całkiem inne przeżycia są ;)

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Seli trzymam kciuki i jestem bardzo ciekawa Waszej wizyty.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poki co tego nie przezyje, pewnie nigdy, ale trudno ;)

dZhdp1.png

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka ladna sukienka! Ja w mohito rzadko cos znajduje.☺

Plamka_92 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli życzę żebyś kiedyś to przeżyła.

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Mohito naprawdę fajne rzeczy są ;)
    Pamiętam moja największa promocje tam- ze 149zl sukienka na 49zl :D
    Normalnie królowa promocji :D
    Nigdy więcej na taka nie trafiłam... ;)

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja poki co tego nie przezyje, pewnie nigdy, ale trudno ;)

Nigdy nie mów nigdy :) Życie jest czasem takie nieprzewidywalne :)

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka ja wlasnie kupilam super sukienke tam taka chabrowa na zamek z boku jest super!!!! I nic więcej oprócz tej kiecy tam nie kupilam.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    W Mohito naprawdę fajne rzeczy są ;)
    Pamiętam moja największa promocje tam- ze 149zl sukienka na 49zl :D
    Normalnie królowa promocji :D
    Nigdy więcej na taka nie trafiłam... ;)

Ja to się śmiałam, że pójdę pracować do Mohito dla pracowniczych zniżek ;D

Hahaha Królowa promocji ;D Mój mąż tak o mnie mówi, bo z reguły jak chcę coś kupić to jest to akurat w promocji :p
    No ale swoją drogą to nieźle trafiłaś :)

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

• Seli Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje zycie nie jest nieprzewidywalne ;p a zdrowotnie to juz w ogole ;p takze nie wierze i wiem to. Po prostu ;) i dobrze miec pogodzone to ze soba, nie ma zalu do swiata, zycia i siebie ;)

Ja z h&m mam swietna sukienke, za darmo - taka promocja z kartami byla kiedys. Maz mi wybral ;D

dZhdp1.png

‹‹ 843 844 845 846 847 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ