Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się witam

Ja już od 4 nie śpię i myślę
A tak naprawdę nawet nie wiem co o tym myśleć
wczoraj bolał mnie jajnik jak na owu, dziś temperatura na tym samym poziomie, skoku brak
dziś jeszcze zrobię ostatni test i ciekawe czy coś pokaże ale jakoś nawet nadzieji mi już brak
wiem że to dopiero początek starań ale im więcej się obserwuje tym mniej cokolwiek do siebie pasuje
ech no nic, zobaczę co wyjdzie z tego cyklu, jeśli nic to po okresie pójdę do gina i może cytologie zrobię bo już 2 lata nie miałam, może mam jakąś infekcje czy coś
i będziemy starać się dalej 
Ja dziś w pracy do 17, to będzie ciężki dzień
ale przetrwam- jak zawsze
życzę miłego dnia
-
Ale Tobie fajnie, sobie bułeczki cieplutkie schrupieszpanipuchatkowa wrote:Cześć dziewczynki. Właśnie ide do piekarni po jakaś buleczke. I do pracy. Miss będzie co ma być.☺ alex szybko zleci do 15.30.☺
dokładnie, będzie co ma być, raczej nie bardzo mam na to wpływ co mój organizm wyczynia
-
Ja nie mam wplywu zadnego ;p pogodzilam sie z tym

Ja wlasnie w tramwaj wsiadam. Cieplutko, slonecznie. Nawet kurtki nie bralam
ja dzis do 11.35
a zaczynam za godzinke. Staram sie nie marudzic bo tak dziwnie sie czuje... a dzien taki piekny
-
Dziewczyny mam pytanie: czy jest sens iść do gina 18dc? Bo mi się wydaje że naprawdę mam jakąś infekcje i chce iść ale czy przy okazji tego dnia coś na usg może zobaczyć co z komórką się dzieje? Czy raczej nie mam co liczyć na to?
-
Jest sens. Moze zobaczyc czy cos peklo czy nie, czy dopiero cos bedzie
-
Zobaczy tez jak wyglada endometrium, czy jakies plyny sa albo ich nie ma itp.
-
Chociaz raz
hahaha jeju mam wrazenie, ze czegos zapomnialam ;p i nie zrobilam a mialam zrobic...
-
Nie wiem, w ten weekend dopiero mialam zdobyc numer do babeczki, my tak od mniej oficjalnej strony to robimy po "znajomosciach" :p
-
Tak lepiej zaczac bo jak od kogos znajomego to inaczej z nami pogada
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedź
W takim razie spróbuje dziś się zapisać na piątek A jak nie da rady to na poniedziałek to będzie 21dc
bo nawet mąż doszedł do wniosku że jednak szkoda czasu na samowolke
powiem ginowi że chce cytologie i wypytam o wszystko
-
A ja dowiedzialam sie co i jak z adopcja
nawet dobrze sie zapowiada.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH