SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli napisz!

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o moj sen... To cos w nim bylo ;p przy adopcji potrzebny mi slub koscielny ;) jest to archidiecezyjny osrodek adopcyjny, procedury mi odpowiadaja bo gdzie indziej to roznie bywa. Moge opisac wszystko po pracy ;p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow nonto niezle.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A seli czeka czekaj ;p to nie dziś macie iść umawiać termin ślubu ?;p
    Cześć dziewczynki witam się w ten piękny poniedziałkowy dzień ;)
    Miss myśle ze jak Ane dzień powinnaś pójść do gin jeśli tak czujesz to bym tak zrobiła ;)
    Seli ajj dziewczyno cudownie z ta adopcja naprawdę ;)❤️Powiedzieliście komus w rodzinie już o planach czy narazie tajemnica?

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • terka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w ten piękny dzień! :D
    My dzisiaj dzień zaczęliśmy od trząśnięcia żarówki w łazience -żyć nie umierać :P moze nie dosłownie trząśnięcia ale nagle postanowiła odmówić współpracy - i to bez okresu wypowiedzenia ani żadnego ostrzeżenia że tak zrobi :D
    Poszliśmy po żarówkę (bo oczywiście po co mieć jakas w zapasie co nie? :D ) i przy okazji postanowiłam skoczyć do jakiegoś sklepu z odzieżą na wage- strzał w 10! Znalazłam sklep w którym teraz będę mogła szaleć z zakupami bo nie to ze waga to taniutko to jeszcze spory wybór (byłam tam dzisiaj pierwszy raz ale juz widzę ze nie ostatni :D )

Seli- widzisz, nic nie jest dziełem przypadku :D
    Cos juz wiesz, czekamy na dalsze wieści ;)

Miss-tak jak dziewczyny mówią-warto :) niezależnie od dnia cyklu tak naprawdę bo: Jesli jesteś przed owu to on to zobaczy, jesli jesteś w trakcie to najwyżej do męża Cię szybciej z wizyty wyrzuci :P a jeśli po to tez to zobaczysz ;) a przy okazji dowiesz sie czy żadnej infekcji nie ma ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo terka ale bym poszla do ciuszka!!!

3i49krhm19wid3ce.png
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Witam sie w ten piękny dzień! :D
    My dzisiaj dzień zaczęliśmy od trząśnięcia żarówki w łazience -żyć nie umierać :P moze nie dosłownie trząśnięcia ale nagle postanowiła odmówić współpracy - i to bez okresu wypowiedzenia ani żadnego ostrzeżenia że tak zrobi :D
    Poszliśmy po żarówkę (bo oczywiście po co mieć jakas w zapasie co nie? :D ) i przy okazji postanowiłam skoczyć do jakiegoś sklepu z odzieżą na wage- strzał w 10! Znalazłam sklep w którym teraz będę mogła szaleć z zakupami bo nie to ze waga to taniutko to jeszcze spory wybór (byłam tam dzisiaj pierwszy raz ale juz widzę ze nie ostatni :D )

Seli- widzisz, nic nie jest dziełem przypadku :D
    Cos juz wiesz, czekamy na dalsze wieści ;)

Miss-tak jak dziewczyny mówią-warto :) niezależnie od dnia cyklu tak naprawdę bo: Jesli jesteś przed owu to on to zobaczy, jesli jesteś w trakcie to najwyżej do męża Cię szybciej z wizyty wyrzuci :P a jeśli po to tez to zobaczysz ;) a przy okazji dowiesz sie czy żadnej infekcji nie ma ;)

Haha Terka ja też mam w planach wypad do ciucha w środę :D Ostatnio tak się napaliłam na buszowanie, że powiedziałam mężowi - jedziemy i koniec :D mam nadzieję, że się obłowię ;p i akurat będę po wypłacie!!! :D :D :D

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • terka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja zachwycona jestem tym sklepem, maz pewnie będzie mniej ale jak ładne cos będę miała to mu przejdzie :P :D
    Na wesele niestety nic nie znalazłam ale jeszcze mam niecałe 3 tygodnie ;) pewnie dorwę cos na ostatnia chwile znając mnie :D

Ale dziewczyny powiedzcie jak to jest ze cos jest super na wieszaku a na mnie traci swój urok? :P

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam Terka na pewno tak nie jest :) My kobiety jesteśmy po prostu często krytyczne w stosunku do swojej osoby :)

Mężowi przejdzie na bank :D

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka na pewno cos znajdziesz!

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie obkupilam na wyprzedarzy ;D ale mi malo bo jeszcze chce marynarke i sukienke.

Wiecie co? Pisalam o tym chlopcu... krew mnie zalewa bo ona na dniach juz go zabiera! Oczywiscie on o tym nie wie... my nic nie wiemy ale co tam... :/ wrrr

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• terka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja sie obkupilam na wyprzedarzy ;D ale mi malo bo jeszcze chce marynarke i sukienke.

Wiecie co? Pisalam o tym chlopcu... krew mnie zalewa bo ona na dniach juz go zabiera! Oczywiscie on o tym nie wie... my nic nie wiemy ale co tam... :/ wrrr

Jejuuu :( ale czemu on nic nie wie?

• terka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka_92 wrote:
    E tam Terka na pewno tak nie jest :) My kobiety jesteśmy po prostu często krytyczne w stosunku do swojej osoby :)

Mężowi przejdzie na bank :D

Nie no teraz maz byl ze mną :D
    Mowie o kolejnych wypadach bo pewnie nie zawsze będzie :P

Co do przymierzania-z 9 rzeczy zostały 4. Co oznacza ze jednak niektore rzeczy lepiej wyglądały na wieszaku :D

RATUNKU! Kto mnie przygarnie na tydzień????
    Maz ma nocki wiec go więcej nie będzie niż będzie a u mnie za oknem rozpoczęli remont ulicy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 11:51

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawaj terka ja Cię przygarnę!

terka lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 rzeczy to i tak sporo :)

Ja również zapraszam ;p

terka lubi tę wiadomość

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

• terka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Dawaj terka ja Cię przygarnę!

Gdzie mieszkasz? :D pakuje się :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobiety!
    Dawno mnie tu nie było, choć czasem podczytywałam co u Was :)
    Niepewnie witam się w 4 tc - wczoraj sikaniec wyszedł pozytywny, nawet nie poranny tylko południowy :) Od razu napisałam do gina, bo po stracie miałam brać progesteron w kolejnej ciąży - przebieram nogami ze zniecierpliwieniem aż mi odpisze co dalej. Trzymajcie kciuki za nas. Tak bardzo nie chciałabym przeżywać drugiej straty..

Magdaa21 lubi tę wiadomość

• terka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierożek wrote:
    Witajcie kobiety!
    Niepewnie witam się w 4 tc - wczoraj sikaniec wyszedł pozytywny, nawet nie poranny tylko południowy :) Od razu napisałam do gina, bo po stracie miałam brać progesteron w kolejnej ciąży - przebieram nogami ze zniecierpliwieniem aż mi odpisze co dalej. Trzymajcie kciuki za nas. Tak bardzo nie chciałabym przeżywać drugiej straty..

Czesc!!! :D
    Nie no musi teraz byc dobrze :) przesyłaj maleństwu same dobre emocje! ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka zapraszam ;) jak dwa koty Ci nie przeszkadzaja to mozesz u mnie przelezakowac ;) duzy balkon, sloneczko... Choc mam tez budowle za oknem ;p

Biedak nic nie wie bo po co ma wiedziec? Wstretne babsko :/ normalnie bede przezywac teraz... jutro musze z nim jakos porozmawiac...

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierożek wrote:
    Witajcie kobiety!

Trzymamy kciuki ;) zadna nie powinna przezywac straty... ani jednej.

dZhdp1.png

‹‹ 858 859 860 861 862 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ