Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę może i tak
zobaczę co mi w piątek pan doktorek powie
jeśli była owulacja to raczej to zobaczy, jeśli nie to pewnie też więc wszystko się wyjaśni
dzięki Seli za pomoc
-
Na pewno
A do piątku nie daleko
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Ja już w piątek będę pewnie wiedziała na czym stoję też; ) w środę mam gina na 15.20. Muszę wyjść z pracy godzinę szybciej i chyba sobie rowerem pojadę to będę szybko. Jutro chyba też rowerem do pracy śmignę
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Miss nie nakręcaj sie!
Owu w tamtym cyklu miałaś, znaczy ze je miewasz (bo nie wiem czy co cykl masz czy jak).
Wzrost temperatury moze wystąpić od 3 dni przed do 3 dni po owulacji. Nie zawsze owu znaczy od razu skok
Spokojnie... A testy jak to testy. Czy ciążowy czy owulacyjny... Moze byc tak ze tamten wczorajszy byl pozytywny tylko tak pokazuje test po prostu bo slaby jest... Słyszałam tutaj o takich akcjach
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Terka próbuje się nie nakręcać ale niestety ciężko idzie
narazie mam tylko nadzieję że nic nie pomylilam z tą wizytą i że jestem zapisana na piątek na 17 50
się nie zdziwię jak zajde i klamke pocałuje
ale jak coś to trudno, w kolejnym cyklu pójdę
-
Hej kobietki
zajrzałam się do Was przywitać. Odwiedzili mnie dawni znajomi., więc parę dni nie będę miała czasu do Was zaglądać 
Życzę Wam udanego tygodnia i spełnienia marzeń
terka lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
MissKathy92 wrote:Terka próbuje się nie nakręcać ale niestety ciężko idzie
narazie mam tylko nadzieję że nic nie pomylilam z tą wizytą i że jestem zapisana na piątek na 17 50
się nie zdziwię jak zajde i klamke pocałuje
ale jak coś to trudno, w kolejnym cyklu pójdę 
Zadzwoń może do nich i dopytaj
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Mari92 wrote:Hej kobietki
zajrzałam się do Was przywitać. Odwiedzili mnie dawni znajomi., więc parę dni nie będę miała czasu do Was zaglądać 
Życzę Wam udanego tygodnia i spełnienia marzeń
Bawcie się dobrze
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
A mi przyszły wyniki posiewu z pochwy, który robiłam do HSG
i jest ok mimo, że było podejrzenie że coś wyjdzie, bo u mojego męża w posiewie nasienia coś wyszlo.
Ale czułam, po prostu wiedziałam że wyniki będą dobre, bo miałam taki wewnętrzny spokój :p
Tylko lipa ze staraniami po HSG jak mój mąż będzie na antybiotyku

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
panipuchatkowa wrote:Noo ja tez bym chciala do piątku wiedziec na czym stoje bo dzisiaj 32dc u mnie więc już @ powinna się pojawic.
Jak nie ma @ to może niebawem dobre wieści będą
kiedy testujesz ?
terka lubi tę wiadomość

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Hej
ja dzis na 8 do 13.20... nie chce mi sie niemilosiernie ;p
A jeszcze takie glupoty mi sie snia, ze mnie to meczy. Totalnie bez sensu :p -
Hej dziewczyny

U mnie mały postęp: wczoraj temperatura była 36,31 a dziś 36,51
to mnie trochę pociesza
ogólnie jestem trochę sfrustrowana bo wczoraj nie udało nam się nic podzialac, dziś jak mąż się dowiedział że tempka się podniosła to chciał mnie rozkręcić ale też nic z tego
mieliśmy 3 podejścia i nic
chyba już się znudził mu seks ze mną a bez seksu to nawet jakbym była super płodna to nic z tego
zadzwonię dziś do tego gina, zapytam dla pewności czy dobrze zrozumiałam godzinę i najwyżej pójdę na kontrol czy na pewno nie mam jakiejś infekcji 
Życzę Wam miłego dnia
-
Ale nie zawsze musi byc w dzien owulacji. Nawet lepiej jest przed ;p
U mnie zabawnie bo zalal mnie ksiazkowy sluz plodny ;p normalnie az na papierze go mialam mase. -
Hej dziewczyny; ) ja dzisiaj coś podałam z sił, mimo przespanej nocy. Mam takie ciężkie ciało ze nie mogłam z łóżka wstać. Dopiero 5 minut po ostatnim budziku wstałam bo bym zasnęła znowu. Zjazd energetyczny normalnie.
A temperatura nadal wyższa. Zobaczymy
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tak ja wiem
ale to wszystko strasznie frustrujace jest bo nie dość że sama nie wiem co się dzieje z moim ciałem to jeszcze mąż mi odmawia posłuszeństwa
A wczoraj i dziś rano naprawdę miałam taką chcice że masakra a tu takie rozczarowanie
-
Przepraszam dziewczyny że zapytam wprost ale muszę
czy mogę robić sobie nadzieję na zapłodnienie jeśli się kochamy w dni płodne co drugi dzień? Staramy się codziennie ale teraz jakoś nie wychodzi
ogólnie czytałam wczoraj że nawet zdrowe pary mają tylko ok 30% szans na poczęcie w dni płodne
mało pocieszające
-
Ale sie wnerwilam! Dzwoniłam do laboratorium o co chodzi z wynikiem że to jeszcze nie ma. To mi powiedzieli na centrali że nie dostali od labo mojej krwi!!! I muszę iść jeszcze raz na badanie. Masakra jakaś. W tym tygodniu nie zdążę bo akurat tamte labo od 7.00 a ja na 7.30 do pracy. Pójdę w poniedziałek dopiero. Parodia jakaś.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH