X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Ale sie wnerwilam! Dzwoniłam do laboratorium o co chodzi z wynikiem że to jeszcze nie ma. To mi powiedzieli na centrali że nie dostali od labo mojej krwi!!! I muszę iść jeszcze raz na badanie. Masakra jakaś. W tym tygodniu nie zdążę bo akurat tamte labo od 7.00 a ja na 7.30 do pracy. Pójdę w poniedziałek dopiero. Parodia jakaś.

Ale ze jak??? Niech teraz na ich koszt to idzie a nie znów masz płacić... Wystarczy ze kłóc się będziesz dwa razy... Kopina... Zmień laba w ogóle

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Przepraszam dziewczyny że zapytam wprost ale muszę :) czy mogę robić sobie nadzieję na zapłodnienie jeśli się kochamy w dni płodne co drugi dzień? Staramy się codziennie ale teraz jakoś nie wychodzi :( ogólnie czytałam wczoraj że nawet zdrowe pary mają tylko ok 30% szans na poczęcie w dni płodne :/ mało pocieszające :(

Miss... Czy przez cały tydzień będziecie codziennie czy co drugi dzień to i tak 30% bedzie ;) a co drugi lepiej bo podejście do seksu inne ;)
    Nam się udało z trybu co drugi dzień, z codziennego nic nie było :P

• Seli Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co drugi dzień, nawet do 3 jest większa ilość nasienia i podobno lepsze niż codziennie albo kilka razy dziennie :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Seli Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex - słabo to wyszło z wynikami ;/ ale wygląda na to, że owu była :D

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex ale jaja z tymi wynikami... Dramat jakis. Niech Ci za to zaplaca chociaz pewnie to i tak nierealne. Miss moim zdaniem na pewno jest szansa.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kobitki za odpowiedź :) trochę się zdolowalam że mąż nie bardzo się garnie do codziennego seksu i stąd moje zdenerwowanie i frustracja :( kiedyś nie było z takim czymś problemu, w sumie z owulacją też nie było- im bardziej się staramy tym mniej wychodzi w takim razie :( ale jak mówicie że jest szansa to nie będę go naciskac, dam czas na regenerację :D

Alex no to Cię załatwili... kłóć się że teraz mają badania robić na swój koszt bo co to ma być? Masakra jakaś :/ nie dziwię się że się wkurzyłas, kto by się nie wkurzył...

Dziś muszę zadzwonić do tego gina, no i do dentystki muszę się dobić bo mi przednie 1 się psują :( wczoraj cały dzień próbowałam i się nie dodzwonilam :/ mąż mi obiecał że się postaramy podzialac jak wrócę z pracy ale mamy mało czasu bo na 17 jestem umówiona z fryzjerką ale najwyżej poczeka :D

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • terka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Dzięki kobitki za odpowiedź :) trochę się zdolowalam że mąż nie bardzo się garnie do codziennego seksu i stąd moje zdenerwowanie i frustracja :( kiedyś nie było z takim czymś problemu, w sumie z owulacją też nie było- im bardziej się staramy tym mniej wychodzi w takim razie :( ale jak mówicie że jest szansa to nie będę go naciskac, dam czas na regenerację :D

Alex no to Cię załatwili... kłóć się że teraz mają badania robić na swój koszt bo co to ma być? Masakra jakaś :/ nie dziwię się że się wkurzyłas, kto by się nie wkurzył...

Dziś muszę zadzwonić do tego gina, no i do dentystki muszę się dobić bo mi przednie 1 się psują :( wczoraj cały dzień próbowałam i się nie dodzwonilam :/ mąż mi obiecał że się postaramy podzialac jak wrócę z pracy ale mamy mało czasu bo na 17 jestem umówiona z fryzjerką ale najwyżej poczeka :D

Jak wyczeka to będzie bardziej chętny :P

MissKathy92 lubi tę wiadomość

• Seli Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss nie ukladaj dni i seksu pod starania... Seks ma byc dla przyjemnosci a nie odbebnienia... Moze sie odechciec jak tak do tego podchodzisz ;p sa wpadki, ze tylko raz sie ze soba przespia i plemniki przezywaja. Przy regularnych stosunkach i u zdrowej pary nie musi byc takiej spiny ;)

Mi sie dzis mega chcialo to meza na spiocha wzielam :D rano jeszcze dobrze sie czulam. Teraz coraz gorzej... Ale maz sniadanko zrobil, wyprawil do pracy i dzis idziemy do proboszcza ;p mam obawy ;)

dZhdp1.png

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli super!!! Miss nie doluj sie będzie dobrze wszystko.☺

MissKathy92 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Miss nie ukladaj dni i seksu pod starania... Seks ma byc dla przyjemnosci a nie odbebnienia... Moze sie odechciec jak tak do tego podchodzisz ;p sa wpadki, ze tylko raz sie ze soba przespia i plemniki przezywaja. Przy regularnych stosunkach i u zdrowej pary nie musi byc takiej spiny ;)

Mi sie dzis mega chcialo to meza na spiocha wzielam :D rano jeszcze dobrze sie czulam. Teraz coraz gorzej... Ale maz sniadanko zrobil, wyprawil do pracy i dzis idziemy do proboszcza ;p mam obawy ;)
    Seli uwierz że próbuje tego nie robić, w sensie układać dni pod starania, no ale kurde nie udaje mi się to skoro ciągle o tym myślę :( całe szczęście mąż mniej się spina niż ja ale to ja naciskam za bardzo i wszystko psuje :( właśnie się zastanawiam jak to jest że są wpadki po jednorazowym seksie :P chciałabym taką wpadkę zaliczyć z mężem :D A nie tylko kalkulacje i obserwacje :P aj dobra spróbuje wrzucić na luz tak jak radzisz i przestać się przejmować :) bo naprawdę mi seks zbrzydnie a tak być nie powinno ;)
    A co do spotkania z proboszczem na pewno wszystko pójdzie dobrze, będzie zadowolony ze przyszliście i chcecie coś zmienić w życiu :) powodzenia

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss to dobrze ze mąż Cię hamuje w tych obliczeniach i kalkulacjach. Moja koleżanka teraz tez miała stymulacje i znowu jej się nie udało. Tak mi jej szkoda.. Z resztą tak jak i nas. No ale cóż trzeba próbować dalej.

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Miss to dobrze ze mąż Cię hamuje w tych obliczeniach i kalkulacjach. Moja koleżanka teraz tez miała stymulacje i znowu jej się nie udało. Tak mi jej szkoda.. Z resztą tak jak i nas. No ale cóż trzeba próbować dalej.
    Tak, jego hamulce dużo pomagają :) mi też jest przykro że się nie udaje ale trzeba próbować :) I się nie poddawać :)
    Uff już trochę mi przeszło :) chyba zlapalam okoloowulacyjnego doła ale jakoś idzie żyć :) mam dużo planów na dziś i to mnie trzyma :) aż chyba zaszaleje i zetne włosy :D bo mam do 3/4 pleców i już trochę przeszkadzają

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh Miss trzeba luzowac ;) obserwacje, obserwacjami ;) warto je robic ale nie ma co przesadzac.

dZhdp1.png

• Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju dziewczyny jajo zniosę i zesram się zaraz z nerwów ;D
    Boziu tak się stresuje ta wizyta , trzymajcie kciuki !❤️
    ALex ale jaja .. jacyś nie poważni normalnie ...
    miss wiesz ja jak dostałam okres pierwszy w styczniu odrazu powiedziałam do męża ze teraz wiesz co będzie , w ciąże muszę zajść sex ci chwile ;D wiesz mój mąż był na każde zawołanie moje ;D ale musiała mnje tez temperować .. bo za bardzo się nakręciłam , pogadałam w desperację , z nałogu w nałóg jak to się mówi .. dlatego myśle ze to zdrowe podejście męża bo jak oboje się nakręcacie to nic z tego nie będzie .. a aty weź z niego przykład ja jestem tego dowodem ;) a jak najbardziej sex co 2 dni jest wręcz książkowym , poczytaj bo plemniki niby maja czas żeby dojrzeć , Tz niby potrzebują go dużo więcej ale mąż na raz wszystkich plemników nie wytryskuje wiec uzupełnia co 2 dni małe braki a co chyba 3 może się mylę miesiące cała liczne dlatego mówi się Np żeby kokorycz kobiety i mężczyzna zmienił dietę no 3 miesiące przed planowaniem ciąży ;)

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • Seli Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh :) Mala Mi spokojnie :D dobrze bedzie.

Mnie mdlosci zabija dzis :p masakra...

Mała_Mii lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała będzie dobrze! Jajka nie musisz znosić zostaw kurom ich powinność :D :D

Seli to przynajmniej skorzystałaś z momentu gdzie dobrze sie czułaś! ;) a rozmowa z proboszczem sie nie stresuj na pewno będzie zadowolony i nic nieprzyjemnego Cię nie spotka tam ;)

Miss myślenie myśleniem, świadomość świadomością ale oszaleć można od ciągłej analizy ;)

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Przepraszam dziewczyny że zapytam wprost ale muszę :) czy mogę robić sobie nadzieję na zapłodnienie jeśli się kochamy w dni płodne co drugi dzień? Staramy się codziennie ale teraz jakoś nie wychodzi :( ogólnie czytałam wczoraj że nawet zdrowe pary mają tylko ok 30% szans na poczęcie w dni płodne :/ mało pocieszające :(
    Mamaginekolog wręcz zaleca co 2.dzien bo dzięki temu plemniki są silniejsze :)

Alex, masakra!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 08:56

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala Mi trzymam kciuki za wizyte!!!!

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Mała będzie dobrze! Jajka nie musisz znosić zostaw kurom ich powinność :D :D

Seli to przynajmniej skorzystałaś z momentu gdzie dobrze sie czułaś! ;) a rozmowa z proboszczem sie nie stresuj na pewno będzie zadowolony i nic nieprzyjemnego Cię nie spotka tam ;)

Miss myślenie myśleniem, świadomość świadomością ale oszaleć można od ciągłej analizy ;)

Ano... zaraz zemdleje i zwymiotuje jednoczesnie ;p masakra znow...

Mimo wszystko mam przeterminowane zaswiadczenie o chrzcie i bierzmowaniu a nie zalatwie nowego... bo 500 km nie bede jechac do ksiedza ;p

Mi daj znac jak po wizycie.

dZhdp1.png

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli Ty sie na razie nie martw na zapas.☺

3i49krhm19wid3ce.png
‹‹ 865 866 867 868 869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ