Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Ale sie wnerwilam! Dzwoniłam do laboratorium o co chodzi z wynikiem że to jeszcze nie ma. To mi powiedzieli na centrali że nie dostali od labo mojej krwi!!! I muszę iść jeszcze raz na badanie. Masakra jakaś. W tym tygodniu nie zdążę bo akurat tamte labo od 7.00 a ja na 7.30 do pracy. Pójdę w poniedziałek dopiero. Parodia jakaś.
Ale ze jak??? Niech teraz na ich koszt to idzie a nie znów masz płacić... Wystarczy ze kłóc się będziesz dwa razy... Kopina... Zmień laba w ogólehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:Przepraszam dziewczyny że zapytam wprost ale muszę
czy mogę robić sobie nadzieję na zapłodnienie jeśli się kochamy w dni płodne co drugi dzień? Staramy się codziennie ale teraz jakoś nie wychodzi
ogólnie czytałam wczoraj że nawet zdrowe pary mają tylko ok 30% szans na poczęcie w dni płodne
mało pocieszające 
Miss... Czy przez cały tydzień będziecie codziennie czy co drugi dzień to i tak 30% bedzie
a co drugi lepiej bo podejście do seksu inne 
Nam się udało z trybu co drugi dzień, z codziennego nic nie było
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Co drugi dzień, nawet do 3 jest większa ilość nasienia i podobno lepsze niż codziennie albo kilka razy dziennie
-
Alex - słabo to wyszło z wynikami ;/ ale wygląda na to, że owu była
-
Dzięki kobitki za odpowiedź
trochę się zdolowalam że mąż nie bardzo się garnie do codziennego seksu i stąd moje zdenerwowanie i frustracja
kiedyś nie było z takim czymś problemu, w sumie z owulacją też nie było- im bardziej się staramy tym mniej wychodzi w takim razie
ale jak mówicie że jest szansa to nie będę go naciskac, dam czas na regenerację 
Alex no to Cię załatwili... kłóć się że teraz mają badania robić na swój koszt bo co to ma być? Masakra jakaś
nie dziwię się że się wkurzyłas, kto by się nie wkurzył...
Dziś muszę zadzwonić do tego gina, no i do dentystki muszę się dobić bo mi przednie 1 się psują
wczoraj cały dzień próbowałam i się nie dodzwonilam
mąż mi obiecał że się postaramy podzialac jak wrócę z pracy ale mamy mało czasu bo na 17 jestem umówiona z fryzjerką ale najwyżej poczeka
-
MissKathy92 wrote:Dzięki kobitki za odpowiedź
trochę się zdolowalam że mąż nie bardzo się garnie do codziennego seksu i stąd moje zdenerwowanie i frustracja
kiedyś nie było z takim czymś problemu, w sumie z owulacją też nie było- im bardziej się staramy tym mniej wychodzi w takim razie
ale jak mówicie że jest szansa to nie będę go naciskac, dam czas na regenerację 
Alex no to Cię załatwili... kłóć się że teraz mają badania robić na swój koszt bo co to ma być? Masakra jakaś
nie dziwię się że się wkurzyłas, kto by się nie wkurzył...
Dziś muszę zadzwonić do tego gina, no i do dentystki muszę się dobić bo mi przednie 1 się psują
wczoraj cały dzień próbowałam i się nie dodzwonilam
mąż mi obiecał że się postaramy podzialac jak wrócę z pracy ale mamy mało czasu bo na 17 jestem umówiona z fryzjerką ale najwyżej poczeka 
Jak wyczeka to będzie bardziej chętny
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Miss nie ukladaj dni i seksu pod starania... Seks ma byc dla przyjemnosci a nie odbebnienia... Moze sie odechciec jak tak do tego podchodzisz ;p sa wpadki, ze tylko raz sie ze soba przespia i plemniki przezywaja. Przy regularnych stosunkach i u zdrowej pary nie musi byc takiej spiny

Mi sie dzis mega chcialo to meza na spiocha wzielam
rano jeszcze dobrze sie czulam. Teraz coraz gorzej... Ale maz sniadanko zrobil, wyprawil do pracy i dzis idziemy do proboszcza ;p mam obawy
-
Seli uwierz że próbuje tego nie robić, w sensie układać dni pod starania, no ale kurde nie udaje mi się to skoro ciągle o tym myślęSeli wrote:Miss nie ukladaj dni i seksu pod starania... Seks ma byc dla przyjemnosci a nie odbebnienia... Moze sie odechciec jak tak do tego podchodzisz ;p sa wpadki, ze tylko raz sie ze soba przespia i plemniki przezywaja. Przy regularnych stosunkach i u zdrowej pary nie musi byc takiej spiny

Mi sie dzis mega chcialo to meza na spiocha wzielam
rano jeszcze dobrze sie czulam. Teraz coraz gorzej... Ale maz sniadanko zrobil, wyprawil do pracy i dzis idziemy do proboszcza ;p mam obawy 
całe szczęście mąż mniej się spina niż ja ale to ja naciskam za bardzo i wszystko psuje
właśnie się zastanawiam jak to jest że są wpadki po jednorazowym seksie
chciałabym taką wpadkę zaliczyć z mężem
A nie tylko kalkulacje i obserwacje
aj dobra spróbuje wrzucić na luz tak jak radzisz i przestać się przejmować
bo naprawdę mi seks zbrzydnie a tak być nie powinno 
A co do spotkania z proboszczem na pewno wszystko pójdzie dobrze, będzie zadowolony ze przyszliście i chcecie coś zmienić w życiu
powodzenia
-
Tak, jego hamulce dużo pomagająpanipuchatkowa wrote:Miss to dobrze ze mąż Cię hamuje w tych obliczeniach i kalkulacjach. Moja koleżanka teraz tez miała stymulacje i znowu jej się nie udało. Tak mi jej szkoda.. Z resztą tak jak i nas. No ale cóż trzeba próbować dalej.
mi też jest przykro że się nie udaje ale trzeba próbować
I się nie poddawać 
Uff już trochę mi przeszło
chyba zlapalam okoloowulacyjnego doła ale jakoś idzie żyć
mam dużo planów na dziś i to mnie trzyma
aż chyba zaszaleje i zetne włosy
bo mam do 3/4 pleców i już trochę przeszkadzają
-
Ehh Miss trzeba luzowac
obserwacje, obserwacjami
warto je robic ale nie ma co przesadzac.
-
Jeju dziewczyny jajo zniosę i zesram się zaraz z nerwów

Boziu tak się stresuje ta wizyta , trzymajcie kciuki !❤️
ALex ale jaja .. jacyś nie poważni normalnie ...
miss wiesz ja jak dostałam okres pierwszy w styczniu odrazu powiedziałam do męża ze teraz wiesz co będzie , w ciąże muszę zajść sex ci chwile
wiesz mój mąż był na każde zawołanie moje
ale musiała mnje tez temperować .. bo za bardzo się nakręciłam , pogadałam w desperację , z nałogu w nałóg jak to się mówi .. dlatego myśle ze to zdrowe podejście męża bo jak oboje się nakręcacie to nic z tego nie będzie .. a aty weź z niego przykład ja jestem tego dowodem
a jak najbardziej sex co 2 dni jest wręcz książkowym , poczytaj bo plemniki niby maja czas żeby dojrzeć , Tz niby potrzebują go dużo więcej ale mąż na raz wszystkich plemników nie wytryskuje wiec uzupełnia co 2 dni małe braki a co chyba 3 może się mylę miesiące cała liczne dlatego mówi się Np żeby kokorycz kobiety i mężczyzna zmienił dietę no 3 miesiące przed planowaniem ciąży
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ehhh
Mala Mi spokojnie
dobrze bedzie.
Mnie mdlosci zabija dzis :p masakra...
Mała_Mii lubi tę wiadomość
-
Mała będzie dobrze! Jajka nie musisz znosić zostaw kurom ich powinność

Seli to przynajmniej skorzystałaś z momentu gdzie dobrze sie czułaś!
a rozmowa z proboszczem sie nie stresuj na pewno będzie zadowolony i nic nieprzyjemnego Cię nie spotka tam 
Miss myślenie myśleniem, świadomość świadomością ale oszaleć można od ciągłej analizy
Mała_Mii lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Mamaginekolog wręcz zaleca co 2.dzien bo dzięki temu plemniki są silniejszeMissKathy92 wrote:Przepraszam dziewczyny że zapytam wprost ale muszę
czy mogę robić sobie nadzieję na zapłodnienie jeśli się kochamy w dni płodne co drugi dzień? Staramy się codziennie ale teraz jakoś nie wychodzi
ogólnie czytałam wczoraj że nawet zdrowe pary mają tylko ok 30% szans na poczęcie w dni płodne
mało pocieszające 

Alex, masakra!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 08:56
-
terka wrote:Mała będzie dobrze! Jajka nie musisz znosić zostaw kurom ich powinność

Seli to przynajmniej skorzystałaś z momentu gdzie dobrze sie czułaś!
a rozmowa z proboszczem sie nie stresuj na pewno będzie zadowolony i nic nieprzyjemnego Cię nie spotka tam 
Miss myślenie myśleniem, świadomość świadomością ale oszaleć można od ciągłej analizy
Ano... zaraz zemdleje i zwymiotuje jednoczesnie ;p masakra znow...
Mimo wszystko mam przeterminowane zaswiadczenie o chrzcie i bierzmowaniu a nie zalatwie nowego... bo 500 km nie bede jechac do ksiedza ;p
Mi daj znac jak po wizycie.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH